Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Nelze před něčím utíkat a zároveň si to nést s sebou

Milony běženců valících se do Evropy utíkají či odcházejí ze zemí jejich původu z nějakých důvodů. Říká se, že utíkají před válkou, bídou, nebezpečím a že tady u nás chtějí začít nový život podobný tomu našemu. Opravdu?

Celý svět je v současné době svědkem zrodu, růstu a rozmachu zrůdného dítěte islámu – tzv. Islámského státu, který se prezentuje naprosto odpornou ideologii a praktikami (masovými vraždami, znásilňováním a zotročováním žen, ničením kulturních památek a všeho „nemuslimského“, válečným dobýváním dalších území, atd.), před kterými důvodně prchají miliony lidí do bezpečí. Islámský stát se totiž netají tím, že by chtěl ovládnout celý arabský a severoafrický svět a také téměř polovinu Evropy. A to jen pro začátek – jeho skutečným cílem je, aby islám v jeho pojetí zavládl pokud možno na celém světě.

Miliony lidí, kteří před ním prchají, jsou však v drtivé většině také muslimové, kteří na své víře lpí, nevidí na ní nic špatného a na svém útěku si ji proto samozřejmě berou s sebou. Na tom by nebylo nic zlého ani překvapivého, pokud by takto utíkali jen do sousedních bezpečných islámských zemí a odtud se rozmachu Islámského státu sami bránili. Jenže (pokud pominu otázku, zda takové „bezpečné“ islámské země vůbec existují – možná Turecko), oni utíkají převážně do Západní Evropy - tedy do zemí, kde zatím islám nevládne ani nepřevažuje. A co víc – oni sami se přitom netají tím, že chtějí, aby se tato věc i zde v Evropě změnila - tj. aby ten jejich „překrásný a mírumilovný islám“ zavládl i zde. Oni skutečně chtějí celou Evropu změnit a přizpůsobit jim a nikoli aby se oni přizpůsobili Evropě, do které takto (jako údajní „utečenci zachraňující si vlastní životy“) přicházejí.

Vzniká tady takto obrovský rozpor.

Jak můžeme věřit tomu, že islám je skutečně "překrásný a mírumilovný", když současně vidíme, jak na jeho základech a na jeho islámské ideologii a víře vznikl a bují naprosto nepřijatelný a zrůdný Islámský stát, před kterým miliony lidí naopak důvodně prchají?!

Muslimští imigranti jednak sami sebe považují (právě díky učení islámu) za „nadřazené nad nevěřícími Evropany“, a přesto k nám utíkají o pomoc před tímto Islámským státem. Namísto toho, aby se sami se zbraní v ruce postavili expanzi Islámského státu a za každou cenu bránili své domovy, ženy a děti, miliony převážně mladých mužů prchá do nevěřící Evropy „za lepším životem“ a svou vlast a rodiny nechávají na pospas něčemu, o čem pokrytecky tvrdí, že údajně „nemá s islámem nic společného“. Současně však jakýkoli útok na islám – tedy i na samotný Islámský stát – nesou v podstatě velmi nelibě, protože sami se něčeho takového v drtivé většině absolutně odmítají účastnit.

Máme snad věřit tomu, že je "více islámů" a že k nám do Evropy přichází jen a pouze ten "správný a mírumilovný"? Tomu prostě věřit nelze, protože již dnes v samotné Evropě existují desítky a stovky příkladů, že tomu tak není.

Do Evropy takto přicházejí další a další miliony lidí mající nejen zcela jiné životní návyky a kulturu neslučitelnou s kulturou původních Evropanů, ale nesoucí si s sebou přesně to, před čímž mnozí z nich vlastně reálně utíkají – tedy samotný islám a jeho ideologii, což považují za nedotknutelnou věc a chtějí ji v Evropě dále rozšiřovat a praktikovat. A to se jim také bohužel (také díky našemu hloupému až přímo sebevražednému appeassementu) daří a určitě jsou proto také sami na sebe náležitě hrdí.

Tedy namísto toho, aby sami muslimové udělali vše proto, aby světu ukázali, že Islámský stát je jakýmsi dějinným „omylem“ a pouhou nepřijatelnou zhoubnou nemocí islámu a jako takovou ho chtěli za každou cenu zničit a ukázat tím světu tu "správnou tvář islámu", namísto toho, aby již dlouhodobě přítomní muslimští imigranti v Evropě ukázali (a příležitostí k tomu měli již více než dostatek), že dokáží být přínosem a že skutečně mohou Evropu něčím krásným obohatit, namísto toho sami tuto nemoc v podobě prosazování Islámského státu a islámského práva Šaria bez jakéhokoli rozlišení ještě více v jakési latentní podobě rozšiřují po celé Evropě. A jakmile Evropa dostane mezní a nevratnou virulentní dávku, tato smrtelná nemoc propukne v plné síle i zde, a pak nastane skutečný boj o život (tedy o svobodu a demokracii, lidská práva, rovnoprávnost žen, apod.).

Nebo tomu tak není? Cožpak muslimští imigranti s sebou do Evropy prokazatelně již dnes nepřinášejí obrovské změny spočívající zejména např. ve zvýšení kriminality, zvýšení masových sexuálních útoků na ženy na veřejnosti, požadky na separaci žen z veřejného života (viz. např. nedávné případy z Německa z veřejných bazénů), požadavky na zásadní změny v dosavadních evropských kulturních a společenských navycích, vyvolané změny v oslavách vánoc a dalších veřejných akcí, požadavky na zavedení muslimského práva Šaria do veřejného a právního života, apod. ?

Obávám se proto, že tato zlá silně infekční nemoc v Evropě již propukla a je třeba urychleně zahájit nějakou vhodnou účinnou léčbu.

Autor: Luděk Mazurek | neděle 17.1.2016 10:32 | karma článku: 40,59 | přečteno: 1549x
  • Další články autora

Luděk Mazurek

Můžeme být na našeho nového prezidenta hrdí a pyšní?

Přímá volba prezidenta se více či méně dotýká úplně každého z nás. Vypadá to v této souvislosti v poslední době tak, že jsme zemí se spoustou lidí plných nespokojenosti, lidí se smíšenými pocity studu, odporu, zloby i nenávisti.

26.1.2023 v 11:38 | Karma: 7,69 | Přečteno: 101x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Veřejná novinářská štvanice, kriminalizace a ostouzení lidí jako v komunismu 50. let!

Právo demonstrovat a vyjadřovat veřejně své názory patří neoddělitelně k demokracii. Avšak kriminalizování a veřejné ostouzení demonstrujících lidí s otevřenou výzvou k jejich zavírání - to patří do fašismu a komunismu!

28.9.2022 v 20:33 | Karma: 44,28 | Přečteno: 2465x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Ústava a Listina základních lidských práv a svobod je u nás pro vybrané lidi cárem papíru

Pokud by mně někdo před 30 lety řekl, že se k nám beztrestně vrátí bezpráví a praktiky komunismu 50. let minulého století a že pro vybrané nadřazené lidi se stane naše Ústava a Listina pouhým cárem papíru, tak bych tomu nevěřil.

5.4.2022 v 11:05 | Karma: 40,17 | Přečteno: 1689x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Kde byla BIS před 7 lety?!

Podle slov premiéra Babiše naše BIS odvedla vynikající práci, když dnes po 7 letech odhalila děsivou pravdu - výbuchy muničních skladů ve Vrběticích mají na svědomí ruští agenti a jde tedy o akt mezinárodního terorismu a války!

18.4.2021 v 9:23 | Karma: 39,55 | Přečteno: 1651x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Blokování účtů na veřejných serverech a cenzura.

Dne 16.12.2020 jsem na svém zdejším blogu napsal článek s názvem "Jsme znovu před rokem 1989? Kde je svoboda a demokracie, po které jsme tehdy volali?", ve kterém jsem popisoval současnou tvrdou cenzuru na Novinkách.cz.

17.1.2021 v 9:52 | Karma: 39,62 | Přečteno: 1388x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  16:25

Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Podvody přesáhly pět milionů, žalobce viní pojišťováka i jeho otce lékaře

25. dubna 2024  16:23

Z pojistných podvodů s celkovou škodou přesahující pět milionů korun obžaloval krajský státní...

Pomstím Palestinu, psal ve Francii podezřelý z únosu a znásilnění Židovky

25. dubna 2024  16:18

Policie ve Francii zadržela dvaatřicetiletého muže z pařížského předměstí Gennevilliers, který čelí...

Svědci mluvili až příliš, soud s Weinsteinem se zopakuje. Z vězení však nevyjde

25. dubna 2024  15:46,  aktualizováno  16:15

Newyorský odvolací soud ve čtvrtek zrušil odsouzení někdejšího hollywoodského producenta Harveyho...

  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik