Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Muslimské imigranty provokujeme a urážíme naší svobodou!

Pokud někdo někoho dlouhodobě vědomě provokuje a uráží, nemůže se pak divit, že přijde zákonitý a oprávněný trest! Kolínský imám nám to nedávno znovu opakovaně vysvětlil. Toto jeho poselství je třeba správně pojmenovat a pochopit.

Je třeba především nejprve určit a následně pak i pochopit, čím vším takto muslimy neustále "provokujeme a hrubě urážíme“. Je toho velmi mnoho, a proto uvedu jen malý výčet těch nejznámějších a také nejkřiklavějších příkladů toho, jak se pro muslimy nepřijatelně "provokativně a urážlivě" chováme a co bychom proto měli pro možnost jakéhokoli soužití s nimi okamžitě změnit. Protože muslimové na těch jejich požadavcích v žádném případě nesleví a nikdy z nich neustoupí.

Tak tedy:

Naše ženy se chovají (v rozporu s požadavky islámu) "jako děvky“. Na veřejnosti se pohybují samy bez doprovodu mužů, nezahalené a vyzývavě oblečené, používají parfémy, kosmetiku a líčidla a dokonce se cizích mužů často mohou přímo dotýkat (např. při podávání ruky). Kromě toho si naše ženy osobují mít ve všech oblastech úplně stejná práva jako muži, což jim podle muslimů vůbec nepřísluší. Naše ženy přitom naopak odmítají být podřízeny mužům a poslušně je poslouchat a být jim kdykoli po jejich vůli. Odmítají být provdány již od cca devíti let věku na základě výběru a vůle jejich otců a své životní partnery si vybírají samy. A tak by se dalo pokračovat.

Takže jediným možným řešením pro bezproblémovou „integraci muslimů“ do takové naší společnosti je, že všechny výše uvedené věci naše ženy neprodleně dobrovolně odvrhnou a své chování zásadním způsobem změní! Každá žena, která dnes volá po respektování muslimské kultury a po zavedení společné multukulturní společnosti, jejíž součástí mají být muslimové by tedy měla všechny tyto věci změnit a okamžitě začít praktikovat jiné chování. Je totiž vrcholnou lží a provokativním pokrytectvím, pokud například některé ženy vítají muslimské imigranty a zároveň jsou nalíčené, navoněné, oblečené bez zahalení vlasů a v upnutých šatech a činí tak na veřejnosti samostatně bez jakéhokoli doprovodu mužů.

Naši mužové se chovají (v rozporu s požadavky islámu) jako naprosto podřadní lidé. Neuznávají víru v jediného boha Alláha a nepřijímají jeho poselství zjevené ve svatém koránu prorokem Mohamedem (dej mu Alláh věčnou slávu). Přitom nejenže tolerují nepřijatené a ohavné věci zakázané samotným Alláhem, jako např. homosexualitu, ale dokonce se jeho posvátnému učení často přímo vysmívají. Kreslí a rozšiřují urážlivé karikarury světců (Charlie Hebdo), pijí alkohol, požívají vepřové maso a výrobky, odmítají se modlit a nechovají se podle jedného správného práva Šaria. A tak by opět dalo dlouze pokračovat.

Takže jediným možným řešením pro bezproblémovou „integraci muslimů“ do takové naší společnosti je, že i naši mužové zcela zásadním způsobem změní své dosavadní chování, zvyky a návyky tak, aby muslimy nadále neuráželi a neprovokovali. Je proto třeba okamžitě v celé Evropě zrušit chovy prasat a jakoukoli konzumaci vepřového masa, zavést ty nejtvrdší tresty za jakékoli karikování, zesměšňování či vůbec kritiku islámu, je třeba zavést absolutní prohibici (zákaz konzumace alkoholu na veřejnosti) a nejlépe přímo zrušit veškeré pivovary, lihovary a vinařství. Do právního systému je třeba zavést jediné trestní i občanské právo založené na právu Šaria. Islám a jeho odborná výuka musí být povinně zavedena do škol a ateismus a jiná náboženství musí být označeny jako nepřijatelné a jejich dosavadní místní svátky, oslavy a zvyky (např. vánoce či velikonoce) a jejich projevy a propagace musí z veřejnosti zcela zmizet.

Všechny tyto věci (a spousta dalších, které jsem nestihl zmínit) totiž muslimy hrubě urážejí a provokují a není proto možné vůbec předpokládat, že by mohla vzniknout jakákoli klidná společná multikulturní společnost, ve které by takové urážlivé chování bylo přítomno a mohlo být samotnými muslimy jakkoli tolerováno. Něco takového je prostě dlouhodobě absolutně nemyslitelné, protože islám není jen víra v jediného boha - Alláha, ale také přísný návod na světský život a jeho mocenská ideologie nepřipouštějící nic jiného!

Mám-li tyto skutečnosti shrnout, pak docházím k jedinému závěru, a to, že muslimské imigranty vlastně provokujeme a urážíme naší svobodou! Tedy tím, co jsme si v našem tisíciletém vývoji těžce vydobyli a za co naši předkové také umírali a o čemž oni sami dříve jen marně snili.

A kdo zde případně tvrdí, že právě tato naše dnešní svoboda nám přikazuje, abychom mezi sebe přijímali statisíce a miliony muslimských imigrantů s tím, že oni nám za to budou vděční a že se oni přizpůsobí a že se mezi nás „bezproblémově integrují“, tak je nejen pokrytec a lhář, ale přímo tím sám otevřeně ohrožuje tuto naši současnou svobodu a demokracii, kterou máme.

Imám z Kolína nad Rýnem to vzkázal nám všem zcela jasně. Dal nám vlastně na vybranou a jinými slovy řekl – „Buďto budete muslimy i nadále hrubě provokovat a urážet a pak za to ponesete následky, které si tím sami způsobíte, nebo se budete muset zásadním způsobem změnit!“

A proto pro nás i pro naše děti a pro naši budoucnost za sebe říkám – „Zůstaňme raději za každou cenu svobodní!“

Autor: Luděk Mazurek | čtvrtek 21.1.2016 11:51 | karma článku: 43,64 | přečteno: 2771x
  • Další články autora

Luděk Mazurek

Můžeme být na našeho nového prezidenta hrdí a pyšní?

Přímá volba prezidenta se více či méně dotýká úplně každého z nás. Vypadá to v této souvislosti v poslední době tak, že jsme zemí se spoustou lidí plných nespokojenosti, lidí se smíšenými pocity studu, odporu, zloby i nenávisti.

26.1.2023 v 11:38 | Karma: 7,69 | Přečteno: 101x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Veřejná novinářská štvanice, kriminalizace a ostouzení lidí jako v komunismu 50. let!

Právo demonstrovat a vyjadřovat veřejně své názory patří neoddělitelně k demokracii. Avšak kriminalizování a veřejné ostouzení demonstrujících lidí s otevřenou výzvou k jejich zavírání - to patří do fašismu a komunismu!

28.9.2022 v 20:33 | Karma: 44,28 | Přečteno: 2465x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Ústava a Listina základních lidských práv a svobod je u nás pro vybrané lidi cárem papíru

Pokud by mně někdo před 30 lety řekl, že se k nám beztrestně vrátí bezpráví a praktiky komunismu 50. let minulého století a že pro vybrané nadřazené lidi se stane naše Ústava a Listina pouhým cárem papíru, tak bych tomu nevěřil.

5.4.2022 v 11:05 | Karma: 40,17 | Přečteno: 1689x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Kde byla BIS před 7 lety?!

Podle slov premiéra Babiše naše BIS odvedla vynikající práci, když dnes po 7 letech odhalila děsivou pravdu - výbuchy muničních skladů ve Vrběticích mají na svědomí ruští agenti a jde tedy o akt mezinárodního terorismu a války!

18.4.2021 v 9:23 | Karma: 39,55 | Přečteno: 1651x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Blokování účtů na veřejných serverech a cenzura.

Dne 16.12.2020 jsem na svém zdejším blogu napsal článek s názvem "Jsme znovu před rokem 1989? Kde je svoboda a demokracie, po které jsme tehdy volali?", ve kterém jsem popisoval současnou tvrdou cenzuru na Novinkách.cz.

17.1.2021 v 9:52 | Karma: 39,62 | Přečteno: 1388x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Ženu soudí za sex se psem i zneužívání syna a vnuka. Byla to terapie, hájí se

15. dubna 2024  12:28,  aktualizováno  13:33

U Krajského soudu v Ústí nad Labem začalo projednávání případu dlouhodobého sexuálního zneužívání,...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

V Letech otevřeli památník holokaustu Romů a Sintů. Za války tam stál koncentrák

23. dubna 2024  9:59,  aktualizováno  11:30

Muzeum romské kultury otevřelo dnes Památník holokaustu Romů a Sintů v Čechách v Letech na Písecku....

Kolegu lídra kandidátky AfD zadrželi, dával Číně informace z europarlamentu

23. dubna 2024  8:38,  aktualizováno  11:30

Německá policie zadržela v noci v Drážďanech spolupracovníka Maximiliana Kraha, lídra kandidátky...

Wagnerovec po návratu z fronty zavraždil ženu, tělo rozřezal do dvou kufrů

23. dubna 2024  11:26

Rusko se v souvislosti s návratem vojáků z ukrajinského bojiště potýká s narůstající kriminalitou....

Za napadení na koupališti v Dubí dostali tři muži až čtyřleté vězení

23. dubna 2024  10:45,  aktualizováno  11:22

Okresní soud v Teplicích poslal do vězení tři ze šesti obžalovaných v případu napadení mladíka na...

  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik