K dobrovolnému zničení životů našich dětí přicházíme „jako slepí k houslím“?

12. 10. 2016 13:03:28
Vstoupili jsme dobrovolně do společenství zemí, které jsou dnes řízeny ze dvou hlavních mocenských center, se kterým jsme nuceni sdílet dobré i zlé. Tím společenstvím je EU a NATO a těmi centry jsou Německo a administrativa USA.

Dnes jsme díky tomu opět ve vleku dějin a převážně pouhými diváky utváření našich osudů odněkud jinud - tedy zvenčí z ciziny. Dnes a denně jsme svědky toho, jak s plným vědomím vedoucích představitelů EU a NATO k nám do EU nejen volně přicházejí, ale jsou dokonce přímo cíleně transportovány (např. loděmi italské pobřežní stráže až od libyjských břehů) desetitisíce a statisíce cizích lidí - převážně mladých mužů, afrických, arabských, syrských, pákistánských, afghánských a dalších muslimů. Ti jsou zde po jejich příchodu (ještě v tom nejlepším případě) registrováni, je jim hromadně poskytováno kapesné, zdarma jídlo, ubytování a zdravotní péče, získávají status „uprchlíků“ a stávají se tzv. „žadateli o azyl“. Není tomu tak ale všude – hlavní cílovou zemí je pro ně především (a prozatím) Německo, protože tam je přece pro ně připraveno a existuje největší evropské bohatství a tam mohou tito příchozí také dostat a získat největší bezpracný životní komfort a zabezpečení.

Potom se není co divit tomu, že toto samotné Německo, po necelých dvou letech takového stavu a přílivu imigrantů, začíná „praskat ve švech“ a chce za každou cenu tyto příchozí cizince někam „přerozdělit“, a proto k tomu požaduje, aby byly zavedeny a povinně ctěny všemi ostatními zeměmi EU jakési trvalé „imigrační kvóty“ znamenající pro ně povinnost tyto cizince přebírat a zaopatřovat. Že se podle německé říšské kancléřky Merkelové takto údajně jedná o „velkou šanci pro Německo a pro celou Evropu“, kterou musíme zvládnout a zvládneme, tomu ale nevěří vůbec nikdo.

Nelze se nezeptat – Proboha, proč se to všechno děje?!

Někteří tzv. sluníčkáři v tom mají jasno:

Prý jsou to nebozí uprchlíci („Refugees welcome!“), kterým jsme povinování v rámci naší evropské humanity podat pomocnou ruku a bylo by přece nelidské je odmítnout. Dobře. Ale jsou jich statisíce a miliony a všechny je určitě neuživíme! A proč vlastně utíkají, co je k tomu vedlo a vede?!

Prý válka. Dobře, to je pochopitelné, protože válka je hrozná věc! Ale kdo ji tedy zapříčinil a rozpoutal, kde a proč? Kdo by se proto tady měl cítit být vinen takovou hroznou katastrofou, že odněkud prchají miliony lidí? A nejsme to třeba velkým dílem také my – tj. současné euroatlantické společenství, kdo má toto dění na svědomí?

Prý bohužel ano. Nebo snad letouny Francie a USA nebombardovaly Libyi ve snaze změnit zdejší autoritářský režim Muammara Kaddáfího? A nezpůsobily tím tady (a nejen tam) obrovskou nestabilitu a rozvrat?

Nevedly snad vojenské koalice pod vedením USA dvě války v Iráku? A není dnes důsledkem toho mimo jiné také vznik nelidského a bestiálního Islámského státu na území Iráku a Sýrie, odkud pak před ním v hrůze prchají miliony lidí?

Nevedly snad USA rozsáhlé vojenské operace v Afghánistánu a Pákistánu pod záminkou jakési „války proti terorismu“, kterou zahájila administrativa prezidenta Bushe po 11. září 2001?

A tak dál a podobně .... a hned pokračují:

A není dnes tedy proto přímým důsledkem tohoto všeho obrovský exodus milionů lidí z těchto oblastí a území, kteří zde takto přišli o své živobytí, střechy nad hlavou a co je úplně nejhorší – taky o desetitisíce svých nejbližších, na což v žádném případě nemohou zapomenout? Necítí pak tito lidé proto oprávněně jakousi obrovskou křivdu, která na nich byla spáchána a nedomáhají se dnes u nás její nápravy?

Prý nejspíš ano. A prý jsme tuto křivdu na nich opravdu spáchali my – tj. naše euroatlantické společenství v čele s USA a Německem a také Francií, do kterého jsme jako Česká republika dříve také dobrovolně vstoupili a jehož jsme členy. A prý jsme proto dnes také „povinni“ všem těmto lidem (uprchlíkům) poskytnout a podělit se s nimi o všechno, co máme! V jejich očích na to přece mají právo a jsme to my, kdo se má tady co „stydět a pykat“ za naše činy!

Tak nějak to asi vidí většina sluníčkářů, vnitřně přesvědčená o své "humanitě a vstřícnosti".

Ale, je tomu opravdu tak?

To nevím. Něco na tom možná být může, ale sluníčkáři tady určitě spoustu věcí účelově zamlčují a pomíjejí. Když už nic jiného, tak všichni imigranti valící se dnes do Evropy takovými uprchlíky rozhodně nejsou! Hodně cizích lidí jen takto využívá příležitosti dostat se za každou cenu hlavně do Německa a mít se zde bezpracně mnohem líp, než doposud. A hodně lidí (převaděčů) takové situace vědomě a cíleně jen zneužívá k vlastnímu obohacení, aniž by je zajímalo cokoli jiného.

Ovšem nelze pominout, že v názoru sluníčkářů může současně být skryto i jakési objasnění toho, proč mnozí tito imigranti svou cestu do Evropy považují zřejmě za oprávněnou a proč se přitom vůbec nestydí za to, že tady nejenže za nic neděkují, ale naopak často při ní dokonce v jakémsi hněvu ničí a rozbíjejí auta, či domy nebo třeba i ohrožují a znásilňují nevinné domácí obyvatele. Tedy určité vysvětlení, proč nás mnozí z nich přitom tak nenávidí. Je to možná proto, že z jejich pohledu nám takto jakýmsi jejich vlastním způsobem a přístupem oplácejí a vracejí (příklad jejich chování - video z Francie) to, co se dříve stalo jim nebo jejich blízkým (ve smyslu - "zničili jste naše domovy, my si teď vezmeme nebo rozbijeme ty vaše!").

Nebo tomu tak není?

To také nevím a mluvit za ně nemohu. Ale i kdyby tomu tak bylo, ani v takovém případě chování mas imigrantů, připomínající násilnou a doslova vynucovanou invazi, není oprávněné ani omluvitelné a jakékoli ostentativní sebemrskačství našich sluníčkářů ani jejich ničím nepodložená a nedůvodná oikofobie v této souvislosti není vůbec na místě!

Proč ale potom evropští vůdci něco takového na našem evropském území nečinně trpí a nezasáhnou proti zdejšímu bezuzdnému masovému imigrantskému řádění (jinak se to prostě nazvat nedá), ač by zasáhnout mohli? Co jim v tom brání? Vždyť se tady dějí a dále mohou dít těmito imigranty hromadně importované zločiny, které Evropa od 2. světové války nepamatuje! Kromě toho, tito převážně muslimští imigranti s sebou do Evropy také přinášejí jejich nenávistnou fašistickou ideologii, která je neslučitelná s naší svobodou a demokracií. Tu pak chtějí u nás za každou cenu prosadit, a to bez ohledu na to, že by naopak oni tady měli respektovat naše zvyklosti, naše právo, náš způsob života a nás samotné. Něčím takovým pak budeme trpět my všichni a hlavně naše děti, které nejspíš čeká velice těžká budoucnost, kterou pro ně naši předci v žádném případě takto nebudovali, nechtěli a nepřipravovali!

Ať tak či onak a ať je již pravda jakákoli, pokud jde o nás v České republice, zdá se, že jsme tady byli opět postaveni před hotovou věc, aniž by se nás kdokoli na cokoli ptal. Nejprve na to, zda souhlasíme s vojenskými zásahy USA a NATO v cizích zemích v blízkosti Evropy a dnes, zda následkem toho souhlasíme s něčím takovým, jako je přijímání milionů muslimských imigrantů – uprchlíků a cizinců u nás doma s těmi nejvážnějšími dopady na životy nás všech. Nebo jsme tyto věci až doposud vždy jen mocným vůdcům servilně odkývali a dnes se k tomu nechceme raději ani znát a podílet se na neblahých důsledcích v podobě přijímání a zaopatřování milionů cizích lidí?

To je hodně otázek, na které se nám od odpovědných vládnoucích lidí a politiků nedostává téměř vůbec žádných pravdivých odpovědí ani jakéhokoli vysvětlení!

Dnes již nikoho nezajímá a ani nebude zajímat, jestli my Češi neseme nějakou přímou vinu za exodus těchto lidí ze zemí jejich původu. Že my sami jsme s nikým neválčili ani nikdy válčit vůbec nechtěli, nikoho nebombardovali. Že jsme nikdy ani neměli žádné kolonie ani nikoho nijak nezneužívali či nevyužívali .......... atd.

Protože dnes - dnes jsme dobrovolně na jedné lodi (ovšem ani ne můstku s kapitánem a důstojníky určujícími směr plavby, ale v hlubokém podpalubí jako udření pomocní dělníci) s těmi, kteří bohužel ano. S těmi, kteří neuváženě sami otevřeli pomyslnou Pandořinu skříňku současné obrovské migrační krize, před kterou jsme byli již před lety jasně a otevřeně varováni (např. slovy Muammara Kaddáfího - zdroj zde)!

Ale i kdyby to, že jsme před časem dobrovolně vstoupili do EU a NATO byla v této souvislosti naše jediná "vina", kterou neseme a za kterou dnes bohužel také můžeme pykat trestem největším v podobě zničení životů našich dětí, žádné výmluvy, že jsme k tomu všemu přišli „jako slepí k houslím“, nám dnes vůbec nepomohou.

A nepomůže nám ani jakékoli zavírání očí před pravdivou a krutou realitou. A tou je, že cokoli se stalo, už se prostě nedá vrátit a "neodestane se".

Že nikomu a ničemu dnes nepomůžeme tím, že dobrovolně zničíme budoucí životy našim dětem přijímáním milionů cizích imigrantů s jejich neslučitelnou kulturou a ideologií, kteří se všichni do Evropy beztak nikdy nevejdou. Že jsme povinni naše vlastní země, jejich kulturu a civilizaci bránit před všemi negativními cizími vlivy a jakoukoli invazí ohrožující naši svobodu a demokracii a jediné, co nám tady zbývá, je pokusit se pomoct válkou postiženým lidem ne u nás, ale jedině tam u nich!

Autor: Luděk Mazurek | středa 12.10.2016 13:03 | karma článku: 35.90 | přečteno: 1207x

Další články blogera

Luděk Mazurek

Můžeme být na našeho nového prezidenta hrdí a pyšní?

Přímá volba prezidenta se více či méně dotýká úplně každého z nás. Vypadá to v této souvislosti v poslední době tak, že jsme zemí se spoustou lidí plných nespokojenosti, lidí se smíšenými pocity studu, odporu, zloby i nenávisti.

26.1.2023 v 11:38 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 101 | Diskuse

Luděk Mazurek

Veřejná novinářská štvanice, kriminalizace a ostouzení lidí jako v komunismu 50. let!

Právo demonstrovat a vyjadřovat veřejně své názory patří neoddělitelně k demokracii. Avšak kriminalizování a veřejné ostouzení demonstrujících lidí s otevřenou výzvou k jejich zavírání - to patří do fašismu a komunismu!

28.9.2022 v 20:33 | Karma článku: 44.28 | Přečteno: 2465 | Diskuse

Luděk Mazurek

Ústava a Listina základních lidských práv a svobod je u nás pro vybrané lidi cárem papíru

Pokud by mně někdo před 30 lety řekl, že se k nám beztrestně vrátí bezpráví a praktiky komunismu 50. let minulého století a že pro vybrané nadřazené lidi se stane naše Ústava a Listina pouhým cárem papíru, tak bych tomu nevěřil.

5.4.2022 v 11:05 | Karma článku: 40.15 | Přečteno: 1689 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 0 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 65 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 11.07 | Přečteno: 144 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 10.26 | Přečteno: 290 |

Michael Laitman

Odhalení tajemství Knihy života

Jeden mudrc kdysi řekl: „Člověk musí získat jak vědomosti, tak moudrost.“ Na otázku, jaký je mezi nimi rozdíl, odpověděl: „Vědomosti se získávají čtením knih, moudrost se získává čtením knihy, kterou jsi ty sám.“

28.3.2024 v 4:14 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 31 | Diskuse
Počet článků 106 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2295

Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...