Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Integrace po muslimsku!?

Tzv. „integrace“ muslimských imigrantů už v zemích EU spolkla miliardy a miliardy Euro. A výsledek? Jediné, co se spolehlivě podařilo do Evropy importovat a „integrovat“ je přetrvávající islámský vražedný terorismus a izolovanost.

Něco je tedy moc špatně!

Sociální integrace je začlenění osob do většinové společnosti a jejího každodenního života. Vždy a pouze může jít jedině o oboustranný proces! Ideálním stavem pak je, pokud je tento proces „přirozený“ – tedy probíhá-li bez jakéhokoli vynucování z obou stran zcela dobrovolně a s vědomím toho, že se jedná o pro všechny nejlepší a nejprospěšnější věc.

Troufám si říct, že taková přirozená integrace tisíců a desetitisíců volně migrujících osob v Evropě dlouhodobě probíhala a probíhá. Ovšem prokazatelně a evidentně s jednou velmi nepříjemnou výjimkou, a to v případě muslimských imigrantů. U těch je proces žádoucí integrace do většinové západní demokratické společnosti, až na několik málo výjimek, prakticky nulový! V Západní Evropě žijí již desítky let velké počty muslimských osob a skupin, které jsou na stupni „integrace“ v podobě naprosté společenské izolovanosti (tj. v podstatě s nulovou mírou integrovanosti) a tento neutěšený stav (eufemisticky řečeno) se po desetiletí vůbec nemění a naopak - s dalšími generacemi těchto společensky (i územně – tzv. „No-Go“ zóny) separovaných skupin osob se ještě zhoršuje a zvětšuje.

Jak za takového stavu lze poté věřit tomu, že se zde údajně mohou nějak "bezproblémově" integrovat další statisíce a miliony dalších muslimských imigrantů? Tomu prostě věřit nelze, protože ve skutečnosti se za takového stavu žádná integrace muslimů doposud nikde nezdařila, nekoná a konat ani nemůže a nebude!

Proč se tak zrovna u muslimů děje a na základě čeho?

Čekám na to, kdo z odpovědných vůdců sjednocené Evropy (ano – dnes jsme údajně „nerozdělitelně sjednocení v Evropské unii“ a máme tedy své celoevropské vůdce) si dnes vůbec troufne tuto věc reálně a pravdivě pojmenovat! Zatím čekám marně! Bez takového pojmenování příčiny současného otřesného až zoufalého stavu (opakované masové vražedné útoky na území EU páchané v poslední době snad ze 100% muslimy ve jménu islámské ideologie) totiž nelze dospět k jakékoli nápravě ani k jakémukoli žádoucímu nenásilnému (to zdůrazňuji!) řešení!

Namísto toho jsme svědky zcela pomýlených a naprosto povrchních prohlášení evropských vůdců o údajné snaze o „bezproblémovou integraci“ muslimských imigrantů, která jsou zcela odtržená od reality a která jsou často naopak naprosto kontraproduktivní. Co si máme myslet například o prohlášení paní Merkelové ze září 2016 o tom, že (převážně muslimští) uprchlíci budou zaměstnáni jako řidiči kamionů (zdroj – zde)? A výsledek? Vlna několikanásobného opakovaného masového teroristického vraždění za pomocí najíždění automobilů do davů bezbranných lidí! 

Namísto toho jsme proto opakovaně svědky stále stejného scénáře v podobě – Hromadný vražedný teroristický útok spáchaný na základě islámské ideologie, řada mrtvých nevinných obětí, „šok“ evropských vůdců a jejich vzájemné kondolence a slovní podpora v „těžké chvíli“, vypátrání/zabití několika jednotlivých pachatelů, veřejná deklarace o jakémsi „společném boji proti terorismu“ a – nárůst appeasementu vůči projevům islámské vražedné ideologie a nové v podstatě bezradné čekání na další masový vražedný útok!       

To nestačí (resp. je to absolutně nepřijatelné a ze strany našich evropských vůdců vyloženě diletantské a škodlivé)!

Chceme se snad již navždy pod takovou těžkou hrozbou vzdát naší těžce nabyté svobody a demokracie? Chceme si zvykat na pravidelné masové vraždění na veřejnosti a bát se, že se naši nejbližší či děti jednou nevrátí z nějaké kulturní akce či ze školy nebo prostě jen z nákupu v nějakém supermarketu?! Může být omluvou nečeho takového, že terorismu prostě nelze předem zabránit? Možná úplně nelze, ale určitě lze jeho riziko maximálně snížit tím, že aspoň pojmenujeme a následně pokud možno právní cestou eliminujeme skutečné důvody tohoto terorismu!

Kdo nebo co je jeho skutečným důvodem a viníkem?

Je pravdou to, co tvrdí (resp. jak jsem pochopil z jeho článků) například jeden zdejší vzdělaný muslim pan Berrezouga? Tedy, že islámský terorismus vyvěrá především z nedostatečné znalosti islámu jako takového, z jeho pouze povrchního praktikování se zneužitím a překroucením jeho skutečného (zřejmě tedy mírumilovného a tolerantního) poselství? Má být tedy v takovém případě proto takovým „lékem“ ještě větší (a hlavně odborněji vykládaná) výuka Koránu a islámu pod kontrolou samotného státu? Bylo by možné touto cestou dosáhnou cíle v podobě bezproblémového soužití muslimů, bezvěrců a jinověrců v Evropě za současného zachování svobody a demokracie, demokratického právního systému a všeobecných lidských práv zakotvených v Listině základních práv a svobod?

To nevím a doposud jsem se nikde nesetkal s ničím a nikým, kdo by mě o něčem takovém (tedy že by něco takového vůbec bylo možné) přesvědčil. Můj názor proto je, že bohužel ne! Domnívám se, že i pokud by skutečně hluboký obsah islámu byl natolik mírumilovný a tolerantní, jak bychom si mohli přát, stále nelze pominout jeho obrovský existující potenciál zneužití celé islámské ideologie ke zcela jiným cílům a důsledkům (které můžeme dnes a denně vidět v plné nahotě na příkladu existence tzv. "Islámského státu"). Islám se totiž s nárůstem počtu jeho vyznavačů stále víc navenek prezentuje jako „jediný správný a přípustný nadřazený světonázor“ daný samotným Bohem (Alláhem). A neexistuje přitom žádná současná autorita, která by nezpochybnitelně (a s respektem všech muslimů) stanovila, co v jeho obsahu je a není skutečně přípustné.

Nechceme-li se tedy postupně stále více a více stát přímou součástí islámského džihádu a jeho vnitřních rozporů a bojů o jeho výklady, musíme co nejdříve u nás v Evropě stanovit naše vlastní jasná a nepřekročitelná pravidla pro všechny a jejich plnění bezpodmínečně vyžadovat a případně i vynucovat. Čím dál víc nabývám přesvědčení, že pokud tak neučiníme, stáváme se i my sami nečinnými spoluviníky současného stavu islámského terorismu na území Evropské unie ("Kdo zlu neodporuje, sám se ho dopouští"). A pokud by tato pravidla (tedy zákony a právní prostředky chránící naši svobodu a demokracii) v některých věcech byla pro mnohé muslimy třeba nepřijatelná, budou zřejmě muset oni sami zvážit své setrvání v našich zemích evropských demokracií.  

Oproti tomu jakékoli snahy o nahrazení našeho demokratického práva islámským právem šaria či jakékoli snahy o zavedení jeho alternativního praktikování, považuji za nepřijatelnou destrukci všeho, čeho jsme doposud v Evropě dosáhli. Zůstaňme proto raději hrdými nositeli naší vlastní kultury, važme si odkazu našich předků a našich židovských a křesťanských kořenů a nedopusťme jejich likvidaci a nahrazení importovanou kulturou, novými importovanými islámskými pravidly a zvyklostmi, které k nám nepatří a které v zásadě za současného stavu znamenají zánik všeho, čímž jsme až doposud byli.

Autor: Luděk Mazurek | pátek 18.8.2017 18:09 | karma článku: 36,57 | přečteno: 1364x
  • Další články autora

Luděk Mazurek

Můžeme být na našeho nového prezidenta hrdí a pyšní?

Přímá volba prezidenta se více či méně dotýká úplně každého z nás. Vypadá to v této souvislosti v poslední době tak, že jsme zemí se spoustou lidí plných nespokojenosti, lidí se smíšenými pocity studu, odporu, zloby i nenávisti.

26.1.2023 v 11:38 | Karma: 7,69 | Přečteno: 101x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Veřejná novinářská štvanice, kriminalizace a ostouzení lidí jako v komunismu 50. let!

Právo demonstrovat a vyjadřovat veřejně své názory patří neoddělitelně k demokracii. Avšak kriminalizování a veřejné ostouzení demonstrujících lidí s otevřenou výzvou k jejich zavírání - to patří do fašismu a komunismu!

28.9.2022 v 20:33 | Karma: 44,28 | Přečteno: 2465x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Ústava a Listina základních lidských práv a svobod je u nás pro vybrané lidi cárem papíru

Pokud by mně někdo před 30 lety řekl, že se k nám beztrestně vrátí bezpráví a praktiky komunismu 50. let minulého století a že pro vybrané nadřazené lidi se stane naše Ústava a Listina pouhým cárem papíru, tak bych tomu nevěřil.

5.4.2022 v 11:05 | Karma: 40,17 | Přečteno: 1689x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Kde byla BIS před 7 lety?!

Podle slov premiéra Babiše naše BIS odvedla vynikající práci, když dnes po 7 letech odhalila děsivou pravdu - výbuchy muničních skladů ve Vrběticích mají na svědomí ruští agenti a jde tedy o akt mezinárodního terorismu a války!

18.4.2021 v 9:23 | Karma: 39,55 | Přečteno: 1651x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Blokování účtů na veřejných serverech a cenzura.

Dne 16.12.2020 jsem na svém zdejším blogu napsal článek s názvem "Jsme znovu před rokem 1989? Kde je svoboda a demokracie, po které jsme tehdy volali?", ve kterém jsem popisoval současnou tvrdou cenzuru na Novinkách.cz.

17.1.2021 v 9:52 | Karma: 39,62 | Přečteno: 1388x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

USA mění systém pomoci Ukrajině: už ne sklad, ale zbraně přímo ze zbrojovek

26. dubna 2024  21:30

USA chystají dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině v přepočtu za více než 140 miliard...

VIDEO: Kdo nejlíp vříská? Soutěž v imitaci racků vyhrál malý chlapec

26. dubna 2024  20:36

Devítiletý Cooper Wallace z britského Chesterfieldu v neděli vyhrál čtvrté mistrovství Evropy v...

Ukrajinci se snaží před bojem utéct do Rumunska, v řece mnozí najdou smrt

26. dubna 2024  20:26

Tisíce Ukrajinců se od počátku ruské invaze pokusily překonat řeku Tisu na hranici s Rumunskem ve...

Mohly by hlídat tisíce dětí. Většině z dětských skupin ale stát nedá peníze

26. dubna 2024

Premium Míst pro děti ve školkách je zoufalý nedostatek. Státu se pro letošek přihlásilo 180 lidí z...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik