Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Západní liberálky ohmatávány muslimskými liberály. Střet kultur jak vyšitý. Myslím, že Němci říkají, že jsou na integraci zvyklí. No tak ať si jich tam vpustí ještě pár milionů.

1 0
možnosti
MA

Takové chování k ženám není neobvyklé v Egyptě, pokud je evropsky oblečena a jede sama v dopravním prostředku, nebo jde po ulici Káhirou.

Poskytnou bezpečí vlastním obyvatelům s přibývající populací jiných kulturních zvyků, může Německá vláda řešit tak, že bude své obyvatelstvo umravnovat k toleranci odlišnosti, a tedy aby se ženy více zahalovaly a chodily s mužským doprovodem.

0 10
možnosti
MK

A to si děláte srandu, tak Němci se mají umravňovat??!! To tedy ne, pořádný tábor pro provinilce odsouzené na léta v žaláři, tvrdý režim a minimálně výhod. A samozřejmě povinnost pracovat!

Jako prevenci ty podmínky silně ventilovat, ať si to ti potencionální rozmyslí.

6 1
možnosti
PB

..... mňo, voni to vobohacení Dojči udrželi před světem docela dlouho, enem se jim to vymklo z ruky v regionálním tisku a potem už to byla lavina,- ale když voni to tak chcou, přejí si to, přijímají, zvládají to,- .......tak co s něma V?!?

4 0
možnosti
MK

M61i72l61a48n 88K71e28s40l

5. 1. 2016 18:31

Tohle asi s bromem v kafi nezvládnou.Když byla ještě vojna povinná, tak se mezi odvedenci,kteří dva měsíce neopustili brány kasáren vykládalo,že jim do kafe lejí brom.To mělo otupit sexuální apetit těch,co se dostali po dlouhých měsících na vycházku a zamezit obtěžování nevstřícných žen a dívek.Buď to nebyla pravda nebo to nefungovalo.I když někteří cca sedmdesátiletí starci tvrdili,že účinek toho bromu začínají již pociťovat.No jo,ale co teď s tím.Každý migrant by se měl svobodně rozhodnout - nevstupovat nebo vymiškovat.(hergot,jaké se tam píše i)

2 0
možnosti
VV

Bravo, to je jediny rozumny prispevek v dnesnich diskusich.R^

0 0
možnosti
OP

R^R^ Došlo k mnohonásobným lidským tragediím a soucítím s těmi postiženými. Na druhé straně jsem však ráda, že se hoši odvázali tak brzo, protože německá kancléřka bude muset zabrzdit. Může dojít i ke zlomu v její podpoře a to je opravdu žádoucí

19 0
možnosti
MN

Němci by si měli dojít pro mutti Merkelovou a nechat ji na nějakou dobu v tom stádu nadržených lidských zvířat, ať si také užije. Mohla by příkladně ukázat Němcům, jak "to zvládneme".

21 0
možnosti
MP

Jak to časem možná dopadne? Rodiče se budou snažit vysvětlit dcerám, že na ulici musí být oblečeny nenápadně, střízlivě, bez doprovodu nechodit do určitých ulic, synům budou matky doporučovat, aby s nějakou vyzývavě oblečenou dívkou radši po setmění ven nechodili apod. Snad se to časem nějak uklidní a Němci nebudou zažívat to, co je prý v Indii na denním pořádku (publicitu dostanou jen ta nejbrutálnější skupinová znásilnění).

Ovšem doufám, že tyto mé obavy jsou planým sýčkováním.

5 0
možnosti
Foto

Paní Pokorná, to už ale nebude Evropa, jakou jsme chtěli mít.

Mimochodem - to, co píšete mně připomíná něco jako celoevropskou "muslimskou normalizaci". Určitě chápete, na co narážím.

14 0
možnosti
PV

Mám takový neblahý pocit, hraničící s naprostou jistotou, že například zde na celkem bezvýznamném webu, přesně před tímto činem, a podobnými činy, už více jak rok několik autorů varuje. Jaký div, že měli pravdu!

Není se opravdu čemu divit, osobně šokován nejsem, spíš se divím Němcům, že si to nechají líbit. Ono asi nestačí ty ubytovny zapálit, když posléze nastěhují černoušky do kasáren a vlastní vojáky šoupnou pod stany. Tady role státu skutečně selhala.

29 0
možnosti
RT

Plně souhlasím,jak si Němci mohou něco takového nechat líbit.Bismark se musí obracet v hrobě.;-O

8 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
25 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik