Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To, co se děje nyní v Evropě je ve skutečnosti biology dobře popsáno - viz Wikipedie:

Invazní druh (nebo též invazivní) je druh na daném území nepůvodní, který se zde nekontrolovaně šíří, přičemž agresivně vytlačuje původní druhy, které mají podobnou funkci v přírodě jako on. U obzvlášť nebezpečných invazí může dojít k tomu, že se daný druh začne šířit natolik nekontrolovaně, že rozvrací celé ekosystémy, což vede k rozsáhlým ekologickým škodám a potlačení či likvidaci mnoha původních druhů...

Některé invaze mohou skončit až vyhynutím většího množství původních druhů.

2 1
možnosti

Jsme svědky určitého fenoménu a to nástup žen do politických a společenských funkcí, což je dobře, ale má to i svoje stinné stránky, neboť žena jinak pracuje s realitou, je ochranářské, prečující, odpouštějící, potřebuje rodinu a určitý stereotyp.

Zde nechci vyvolávat rozpory pohlaví, jen poukázat na tento vliv a vlastně proces který zde začal po válkách ... .

Společnost se hodně feminizovala a je potřeba navrátit určitou rovnováhu. Neboť pak následuje stav zamrznutí, kdy v rámci nastolené politiky, zde sociální, humanistické, je silný ženský vliv a lidi, jak ženy tak muži na určitých postech, policii, soudech, úřadech, ... se v podstatě bojí postavit důsledkům této slepé politiky, tak že jde o proces zamrznutí a z vnějšku to vypadá jako že národ s tím souhlasí. Je to podobné jako za Hiltera, kde to bylo daleko horší, dnes je to spíše psychologické.Jsou zde ale vidět změny, politici a další lidi už si dovolí vlastní názor a postoj, ale potřebovali k tomu určité dopady v podobě 1,1 mil. lidí ve společnosti.

Dříve hrozilo zkostnantění od politických staříků, dnes zase hrozí utlačování společnosti v duchu ochranářského a vychovávajícího matronského politického světa.

1 0
možnosti
Foto

Pane Rodene, jste si jistý, že Merkelová je vůbec žena?

Přece žena především by měla být tím, kdo si v žádném případě nenadělá do vlastního hnízda a kdo naopak má zvýšené teritoriální ochranářské cítění, ne?

Co jsem slyšel od žen kolem sebe, tak nikdo nechápe, jak něco takového mohla "žena" Merkelová udělat. Právě proto, že jde o ženu.

5 0
možnosti

Souhlas.R^ Nejhorší je,že němečtí čelní politici dosud neřekli jasné NE migraci!8-o

5 0
možnosti

Je zde doznívající určitá doktrína a exodus v podstatě ukazuje co a kde už je přežité ... .

Jsme svědky určitého fenoménu a to nástup žen do politických a společenských funkcí, což je dobře, ale má to i svoje stinné stránky, neboť žena jinak pracuje s realitou, je ochranářské, prečující, odpouštějící, potřebuje rodinu a určitý stereotyp.

Zde nechci vyvolávat rozpory pohlaví, jen poukázat na tento vliv a vlastně proces který zde začal po válkách ... .

Společnost se hodně feminizovala a je potřeba navrátit určitou rovnováhu. Neboť pak následuje stav zamrznutí, kdy v rámci nastolené politiky, zde sociální, humanistické, je silný ženský vliv a lidi, jak ženy tak muži na určitých postech, policii, soudech, úřadech se v podstatě bojí postavit důsledkům této slepé politiky, tak že jde o proces zamrznutí a z vnějšku to vypadá jako že národ s tím souhlasí. Je to podobné jako za Hiltera, kde to bylo daleko horší, dnes je to spíše psychologické.Jsou zde ale vidět změny, politici a další lidi už si dovolí vlastní názor a postoj, ale potřebovali k tomu určité dopady v podobě 1,1 mil. lidí ve společnosti.

0 0
možnosti

Evropa nastoupila cestu k záhubě v době osvícenství a průmyslových revolucí, tedy zhruba před 250 lety tím, že se příliš odklonila vlevo a v trendu pokračuje. Tímto vývojem je už natolik degenerovaná, že se obávám nejhoršího. Přesto bychom měli využít každé příležitosti, abychom přispěli k záchraně toho, co ještě zachránit lze. První krok k tomu vidím ve volbách: nevolit lidi, kteří multikulturu prosazují - Sobotky, Dienstbiery, Šabatové... Na jejich místa prosadit politiky typu R. Fica - ministerského předsedy SR.

7 1
možnosti

No, rekl bych, ze si hodne protirecite. Rikate, ze jsme se odklonili prilis doleva a chcete lidi typu Fico????

2 1
možnosti

Na co se v Evropě čeká? - To by se měl autor zeptat v Německu, jejich vláda imigranty vítá, dále se ptát v pořadí: Evropská komise, Rakousko, Dánsko, Švédsko, Finsko, Norsko, Řecko, Itálie aj. Tradiční katolické země ze střední Evropy (s výjimkou Rakouska) o muslimy nestojí, to je od začátku jasné.

4 0
možnosti

Sorry, ale za tradicni katolickou zemi povazujete i CR? To uz mi teda opravdu prijde tradicnejsi to Nemecko. A co Polsko, ktere nehlasovalo proti kvotam?

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS