Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J74a77n 29P58a89l95l85a82s

9. 1. 2016 23:29

Dobrý večer, karma. Přesto dvě drobné připomínky:

1. Harašení - souhlas s panem Pechou, také jsem chtěl upozornit na nebezpečí kyvadlového efektu.

2. Už se objevila zpráva, že německý muž, který se zastal napadené ženy, byl za přihlížení policie zbit.

0 0
možnosti
PB

...... mňo, po dnešním vystoupení Pegidy se podobná situace nezopakuje,- voni si ty Gertrudy příště pohlídají a půjdou do těžkýho střetu a to jak do politickýho tak v případě nutnosti do fyzickýho,- ..... to bude teprve mazec !

0 0
možnosti
Foto

Hezká montáž, splácal jste dohromady všechno možné, s jediným účelem;-D a neměl by jste mluvit za všechny ženy, když se tedy tak vehementně oháníte rovnoprávností, měl byste ponechat na ženách, na každé zvlášť, jak co vnímá - tyto ženy - nejsou Vaše8-o - co to je za blbost? Moje žena tedy určitě ne;-D ... celé je to slátanina polopravd, xenofobie, malosti ... strachu.Rv

0 10
možnosti
SB

Vaše názory by neměly slušné lidi zajímat. Jste pašerák zvířat. Jste zločinec, který byl odsouzen a potrestán. Pokusil jste se pašovat zvířata z Argentiny do Evropy v podmínkách, ve kterých by uhynula.

2 0
možnosti
Foto

Obrazně řečeno

rozhodně nebudeme k řešení bezpečnostní problematikysouvisející s migrační krizí v Evropě, návazně pak k ochraně zdraví,majetku a životů občanů ČR a tedy i logicky k ochraně našich žen před sexuálnímnásilím přistupovat tak, že našim ženám budeme v rámci politické korektnostizdarma rozdávat kondomy.....TO ANI NÁHODOU!

poslanec PSP ČR

0 0
možnosti
MM

Konečně názor chlapa co má koule.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

BL

Zde vynikající vyjádření J.Bašty na toto téma. "Testosteronová demence.."...

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/basta-muzska-spolecenska-zabava-mezi-kolinem-a-korsikou/

0 0
možnosti
Foto

J80a21n 96P72e67c91h25a

9. 1. 2016 12:52

Je to bláznivá jízda. Zmínil jste postihování tzv. sexuálního harašení, jehož definice je v některých zemích, např. USA, tak šílená, že muž jdoucí na chodníku proti ženě raději přejde na druhou část ulice, aby neriskoval, že žena si jeho pohled vyloží jako sexuální obtěžování, a půjde ho udat. Tato absurdita byla nastolena díky tlaku ruzných gender a feministických hnutí. A tato hnutí zároveň podporují přijímání uprchlíků s kulturou, kde žena je pouhá věc podřízená muži. Tohle přece nikdo nemůže obhájit!

5 0
možnosti
BL

Bravo, pane Mazurku!!! Toto násilí na ženách, je jedním z nejodpornějších aspektů islamizace Evropy a také úderem do tváře nás všech, od podporovatelů multi-kulti ;-O!!

A jak si dobře všímáte, přinášení ponížení nejen těm přímo postiženým, ale i mužům. Ještě bych podotkl, že to, co se dělo napříč Evropou na Silvestra, způsobilo mmj i zhoršení, nebo přímo kolapsy mnoha vztahů- rodičovských, manželských , partnerských. To je dokázáno, že znásilnění, nebo drsné sex.obtěžování, kterému muž ( jedno z jakých důvodů) nedokázal zabránit přináší na jedné straně (většinou němou) věčnou výčitku, na druhé straně pocit studu. A to každý neunese...

3 0
možnosti
Foto

Děkuji a naprosto souhlasím!

Tyto věci mají a budou mít v celé společnosti bohužel i další obrovské konsekvence a následky, kterých dnes ani nedokážeme dohlédnout a o nich spekulovat. Jisté je jen jedno - a to, že nastanou.

1 0
možnosti
PV

Samozřejmě mnozí to říkají už dlouho, je třeba tenhle EUTitanik, co nejdříve opustit. A soustředit se na spolupráci s přátelskými sousedy.

5 0
možnosti
BL

Třeba já ;-).. Ano, V4 a další (Litva,Lotyššsko, Estonsko, Bulharsko..) , to je naše jediná šance a správná cesta...

3 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik