Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma a díky nejen za článek, ale i za každý Váš diskuzní příspěvek. R^[>-]

0 0
možnosti
Foto

Karma, koukám na pěkný výčet práce co čeká sluníčkaře, kteří toto podporují a těm co ne nadávají do xenofobů. Nevšiml jsem si, že by s tím sluníčka začala sama na sobě.;-D

3 0
možnosti

Ano, je to pravda.

Naší svobodou je urážíme úplně nejvíc ze všeho.

Naše svoboda je ohrožuje tím, že i v jejich rodinách by mohli všichni chtít být svobodni a oni by pak neměli nad nikým žádnou moc.

7 0
možnosti

Pro vas karma. U me takto.

S 'tmarstvim' se da bojovat s knihou.

S 'fanatickym tmarstvim' se da bojovat toliko s mecem.

3 0
možnosti

No jo, pro vás jsou tmáři i lidé knihy.

0 1
možnosti

..... no já je sem nezval a k nim dom taky nejezdím, tak je nemožu provokovat ani urážet, žejo. A když už se rozhodli v tem svobodným světě žít, tak ho budou muset respektovat a pokud nééé, holt sa musijou vrátit tam, kde je nic neprovokuje a neuráží,- tzn. držet zobák a krok nebo alou zpátky !

6 0
možnosti

.. no, byt voni, ti verici, rozumni, sehraji s nami divadelni kus. A par repriz, nez budou mit v na prknech vic vlastnich kumstyru jak hlediste divaku. Jenzeva sou moc nedockavi a na rejzu moc nedaji.

0 0
možnosti

R^R^R^ Dobrý, jiný pohled. Už jsou to desetiletí, kdy nám Západní Evropa předvádí, že vždy bude s muslimy problém. A proč? K vůli své náboženstvím "štrejchnuté" ideologii!

1 0
možnosti

Autorovi karma.

Mohl jste třeba ještě zmínit to, že abychom se muslimům přizpůsobili, museli bychom se zříci svých psů.

Já osobně psa nemám (měl jsem, ale už je nebožtíkem)a tohle by se mě nedotklo. Ale při debatě, zda psi mají být povoleni, či zakázáni, vycházím z evropských tradic. Do Evropy pes patřil vždycky a nebudeme (my Evropané) to měnit na základě někoho, kdo se tady ještě nestačil ani ohřát a už by nám chtěl diktovat, co smíme a co nesmíme.

16 0
možnosti
Foto

Ano a ještě stokrát ano.

Naprosto souhlasím, jenže to bych musel takovými příklady popsat několik stran. Proto píši, že tak by se dalo v takovém výčtu dlouze pokračovat.

Dokážete si představit, kolik toho z pohledu muslimů hrubě porušuje třeba taková žena, která si jde sama někam do parku zaběhat a vezme s sebou vyvenčit psa?!

Já tvrdím, že to skutečně už není o ničem menším, než o naší svobodě.

11 0
možnosti

Iman ma pravdu. Musime se zasadnim zpusobem zmenit. Musime hnat tu muslimskou verbez pryc.

13 0
možnosti

A to je přesně ten racionální cíl radikálních islamistů - poštvat proti sobě všechny muslimy, aby měli motivaci proti nám bojovat.

0 6
možnosti

Škoda jen, že nám emoce zatemňují rozum. Toho se bojím více než imigrantů.

0 9
možnosti

Ale konkretizovat byste ani tohle nemohl, že?

Věta, že emoce zastírají rozum, je obecnou frází, které dost dobře nelze oponovat, protože neříká nic konkrétního. Jako když o zcela bezúhonném člověku někdo řekne, že ten Vilém si sice plní své povinnosti dobře, nic mu vytknout nemohu, ale působí na mně takovým nepříznivým dojmem a myslím si, že by byl schopen i velké špatnosti. V podstatě jsem Vildu pomluvil, ale těžko proti tomu může vznést protiargument, jelikož jsem neřekl nic konkrétního a jelikož na nějaké obecnosti nelze plnohodnotně reagovat.

Stejně tak Vy: Obecně plácáte nějaké dojmy a myslíte si, že jste moudrý, protože nikdo se nezmůže na plnohodnotné oponování. Ale chyba je v plytkosti Vaší argumentace, protože proti plytkým frázím nelze postavit plnohodnotnou odpověď.

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS