Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že za podobné články nikdo nikomu nic nesmazal ani nezrušil. Pouze byly často prezentovány pouze články s opačných stran názorového spektra. Na Novinkách bohužel jen z jedné strany. Autor článku neuvádí nic převratného, co by nikdo nikdy neřekl. Nabádá k selekci skutečných uprchlíků a lidí, kteří situaci zneužívají jako ekonomičtí migranti a také jako lidé nebezpečných názorů a úmyslů.. To, že jsou bezprizorně se pohybující tisíce migrantů nebezpečím, které má vést k přísné azylové politice tvrdí mnozí již dlouho a nikdo je za tyto názory nešikanuje. Nicméně tyto názory bylo málo slyšet. Podstatou však nejsou názory, ale fakt, že pragmatická řešení přichází pomalu a s takovým zpožděním.

Z uveřejnění článku je patrná změna náhledu Německa a EU a svědectví z tábora je o to působivější, že ho vydává humanitární pracovník, který tam asi skutečně byl. Na druhou stranu je tam uvedeno, že těm, kdo jsou skutečnými oběťmi války pomoženo má být . Z mého pohledu je to seriozní informace a přístup k problematice.

1 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik