Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Naprostý souhlas!R^:-)[>-]

4 0
možnosti
Foto

Zdá se, že na ně platí vepřové, zima a práce.

8 0
možnosti
MT

"...vystoupení Stropnického v ČTV...přesvědčoval diváky o zoufalém stavu migrantů.... museli vše doma prodat, aby vůbec měli prostředky na cestu..."

Stat, strana, vlada, nasi predstavitele a media se nezastavi pred zadnou lzi. Doufam ze se vsichni tito vlastizradci octnou u soudu, pokud je driv nedostane "lidova justice".

6 0
možnosti
JB

No, když už byli v Calais a měli u sebe špulky eur - pan řidič říkal něco o desetitisících, tak to bych chtěla vidět ty majetky, co museli doma prodat. Protože logicky už by něco z toho museli utratit, než do toho Calais dojeli. Ale to, že si někdo ve Finsku vědomí, že naletěl, že ve Finsku je v zimě zima, a jistěže jako všichni ostatní budou muset pracovat, a určitě na ně na všechny nečekají blonďaté seveřanky s otevřenou náručí, a tak jedou domů, tak to je ještě ta lepší varianta. Jelikož je naděje, že doma sdělí a předají své zkušenosti z pobytu v Evropě, a je naděje, že nějaké další migranty odradí od cesty. Horší je to s migranty, kteří také čekali ráj na zemi, pochopitelně se ráj konat nebude, ale oni na něm budou trvat. Dožadovat se ho, určitě později i násilím. Toho se bojím.

2 0
možnosti
PB

.... tak pravda,- žádná hicna, žádnej písek, žádnej velbloud,- to Finsko je podivná země ?!

8 0
možnosti
JC

Je úžasné, jak se naprosto veřejně, bezostyšně lže o celém tomto imigračním tyátru. Lžou oni sami, lžou jejich "začleňovači" ve všech těch neziskovkách a agenturách, lžou politici (většina politiků) na všech stupních moci. A pořád si myslí, že jim to všichni věří.

11 0
možnosti
JN

J61i25ř28í 78N72o65s22e85k

13. 2. 2016 21:51

Už ty hlášky, jak prodali dům (ve vybombardovaném městě) a dostali dost na cestu, byly směšné - a neziskovkami drsně obhajované.

Karma, kolego!

R^

15 0
možnosti
RT

Nyní jen v Severní Evropě zbývá cca 76000, co oficiálně vlády Finska a Švédska naplánovaly vyhostit. To bude hysterčení a selfíček od neziskovek.:-P

8 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik