Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z těch počtů odcházejících Němců vám úplně vypadla skupina průběžně odcházejících Němců ať již z důvodů ekonomických či pracovních, tak i velká skupina důchodců tradičně se stěhujících do levnějších destinací.

5 1
možnosti
JR

J62a36r71a 13R85a90n44k

26. 10. 2016 9:03

Ten zdroj - zde - proboha, to jsou Parlamentni listy, to neni zadny zdrojRv

0 0
možnosti
MD

Z clanku je patrne, ze jste pripadnymi 'disputacemi' s kolegou Polickym zcela nedotcen.

1 0
možnosti
JR

J15a65n 69R39á32ž

24. 10. 2016 16:52

Ten syrský chlapec se unáhlil a bude zcela jistě ve své komunitě potrestán. Na taková prohlášení je totiž ještě brzo a zbytečně předčasně provokují. .

A myslím, že to v Německu začne právě v hospodách, kam přijde pár syrských, či afgánských migrantů a německé hosty vyhodí.

Vždyť dnes jít v No go zóně Stockholmu nebo Malmö do miszni restaurace vyžaduje až sebevražednou odvahu. A popíjet i jen pivo v zóně označené jako SHARIA Controlled Zone v některých britských městech, znamená pokus o sebevraždu.

V Německu jsou, i přes přibývající výstřelky, muslimové ještě relativně hodní

11 0
možnosti
Foto

muslimové na pivo nechodí

0 0
možnosti
PN

Jsou to blázni. Když vyženou němce, kdo jim bude vařit, uklízet a pracovat na dávky?

12 0
možnosti
JS

Presne tak. Nejvetsi svinstvo v novodobych dejinach zpusobene Nemeckem. Znicena Evropa se dala znovu postavit. Energiewendung se da zrusit. Ale muslimske migranty tady mame natrvalo. Pro dalsi generace. pro nase deti, vnuky a jejich potomky. Kdo bude za toto svinstvo v Norimberky souzen? Spolecne s nasimi politiky, nobvinari a kulturni "elitou"?

21 0
možnosti
JR

J37a77n 56R74á46ž

24. 10. 2016 16:54

A kdo by je soudil? Kdyby nacisté vyhráli, tak by také žádný Norimberk nebyl a když, tak by se tam soudil Churchill, ne Göring.

2 0
možnosti
JZ

Ve svém profilu autor píše, že nemá rád politickou nekorektnost a lživé zpravodajství, ovšem jeho článek ve mě budí rozpaky. Tvrdí, že z Německa uprchlo 138 00 vzdělaných lidí za poslední rok, a to před imigranty. Avšak zdroj, který cituje, uvádí, že hlavní důvod odchodu není znám a uprachlická krize je tam jmenována jen jako jeden z možných důvodů (vedle důvodů ekonomických, tedy vlastně ekonomické migrace). Rovněž by asi stálo za dodání, že podle citovaného zdroje za poslední dekádu odešlo přes 1,5 mil. Němců a že loňský rok nebyl nijak výjimečný.

Autor taky považuje za zcela neuvěřitelný fakt, že jakýsi mladý Syřan vyzývá Němce k odchodu. No, ne že bych sdílel nějaký hluboký údiv nad tím, co se vylíhne v hlavě osmnáctiletého člověka, ať už kdekoli na světě, ale spíše je mi divné, že v odkazu na zdroj, který autor udává, není o žádném Syřanovi a jeho dopise ani slovo. Nebo jsem to přehlédl?

Tedy že by tento článek na mě působil jako korektní pojmenování věcí pravými jmény, to teda říct nemůžu.

6 4
možnosti
JR

J63a68n 53R33á71ž

24. 10. 2016 17:07

Já si, pro korektnost, žádal v Google heslo uprchlíci v Německu a podivil jsem se, kolik zorav o útocích migrantů náhle vyskočilo.

O tom nešťastném prohlášení toho syrskeho mladíka informoval Die Welt.

K problému narůstající emigrace Němců se velice podrobně vyjádřil úřad pro migraci BAMF minulý týden. A právě nespokojenost s přístupem vlády k migraci tam uvádí jako jeden z podstatných důvodů rostoucího počtu německých emigrantů.

8 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik