Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Náš národ není tak blbej, aby se nepoučil a nechal se opět nahnat, starými a novodobými "samozvanými elitními bojovníky", do dalšího průšvihu. Je s podivem, že do dnešního dne nebyl nikdo ani pokutován (o chládku nemluvě) za veřejné dehonestující vyjadřování k osobě našeho prezidenta. Na sešlosti u nekultůrního, slušností nepolíbeného a narcistického Krauze, by byla bohatá žatva, ale zdá se, že ti kteří mají konat, mají v gatích a pak je otázka proč. Nikdy nebylo tolik sprostoty a nepodložených pomluv jako teď, co se do toho obula tato hrdinná elita, které v lepším případě přeskočilo.

2 0
možnosti

Lepší elita než jelito.

2 3
možnosti

S krapítkem úpravy báječný slogan:-) -Lepší elita než jelita.Samozřejmě autorství je vaše:-)

1 0
možnosti
Foto

když jsme cinkali klíčema na Václaváku tak jsme asi netušili, čeho všeho se ještě dožijem8-o

8 0
možnosti

Ať uděláte cokoliv, nikdy netušíte.

2 0
možnosti

M23a91r27t45i65n 23R31a15m

28. 10. 2016 12:21

Ruml cituje paragrafy co se naučil na plzeňských právech :-)

10 0
možnosti
Foto

Kdyby tohle byla skutečně elita České republiky, bylo by to na pováženou. Doufejme že tomu tak není, ale pokud si to propaganda nerozmyslí, tak tomu tak skutečně budfe a to by bylo opravdu tragické Rv

12 0
možnosti

Někdo vyjma autora blogu a vás řekl, že to je elita??

3 1
možnosti

Jak bylo řečeno i v jiné diskusi: všichni mluví o Hermanovi a zapomínají na muže v pozadí, totiž na Halíka. Tomáš Halík vyzval všechny, kdo mají 28. října 2016 převzít vyznamenání, aby tato vyznamenání ignorovali a oslav státního svátku na Hradě se neúčastnili. Jeho výzva vyšla na webu TaPolitika. Všechny nitky se tedy nesbíhají k Hermanovi, ale k Halíkovi, který mluví o morální povinnosti bojkotovat tradiční oslavu dne vzniku samostatného československého státu.

Pokud však někdo reprezentuje nějakou instituci, měl by podle pana Rychetského, který včera mluvil na ČT24, dorazit do Vladislavského sálu a uctít náš společný stát. To platí i o rektorech vysokých škol, protože i oni jsou zváni na Hrad jako reprezentanti těchto institucí a ne jako soukromé osoby.

22 0
možnosti

J32a77n 49R55á81ž

28. 10. 2016 11:48

Rumlův charakter se ukázal velice jasně a) když vyvolal puč proti Klausovi zbaběle v jeho nepřítomnosti b) když vedl násilné převzetí České televize.

To ho zbavilo jakéhokoliv morálního práva se k čemukoliv politicko- společenskému veřejné vyjadřovat.

Ke Kocábovi a dalším se nevyjadřuji, neb jsou jejich názory zcela bezvýznamné pro utváření veřejného mínění mimo skleníkový prostor, ve kterém žijí.

12 0
možnosti

Pana Kocába by jste měl vyzdvihnout více, je to přece morální autorita. On přece zabránil nasazení ČSLA v listopadu 1989, vyhnal sov. vojska z Československa, nepřipravil drobné akcionáře fondu Trend o cca 1,4 miliardy a 6 vteřin bydlel v cigánském ghetu v Chomutově.;-)

16 0
možnosti

P24e56t20r 72J48a72r53o50š

28. 10. 2016 11:33

Prej slusnosti ;-DR^

5 0
možnosti

No fakt, oni se sami sezvali, to je na špagát.

Jinak Autore, příště prosím podtrhněte úplně celý text, dáte tomu víc údernosti a angažovanosti.

4 0
možnosti

Děkuji Vám za článek i odkaz na šou, jinak by mě totiž nenapadlo se na ně podívat. Poslouchala jsem pozorně. Nevolila jsem Miloše Zemana. Přesto mám úctu, v den státního svátku, k prezidentskému úřadu.A nemyslím si, že všemu rozumím lépe než tento zvolený politik. Jsem zděšená, co lidí využije jeviště, aby dali národu najevo, že oni si to o sobě myslí. Až tak, že by byli lepší prezidenti, dokonce až tak, že prezidenta ani nepotřebují. Slovy jednoho interpreta - "voceňují se!" Važme si dnešního dne. Možná je poslední, kdy jsme řízeni prezidentem z hradu, protože příště už budeme řízeni klauny z pódií. A výrok Tap, Tap. Ten mě mrzí nejvíce. Nevím, jestli jsem pochopila správně, že slovem "mentál" chtěli prezidenta urazit? Právě od této skupiny si tím nejsem jista, a proto si dovolím pochybovat. Tuším ale, že marně.

24 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS