Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opět lež hned od začátku. Cyril a Metoděj nepřišli na Velkou Moravu sami od sebe. Ale bylo sem vyslání na žádost Rostislava. Tehdejšího vládce Velké Moravy.

0 0
možnosti

Náboženství je zlo, nikdy nepřineslo užitek, a navíc, žádný bůh není, nejsou andělé, není peklo, není nebe... to je snad jasné. Muslimy , islám je třeba zastavit, ideálně vymýtit, nebo je konec s Evropou, konec civilizace ....

3 0
možnosti

K36a46r30e75l 95M93a53s11e38k

16. 12. 2016 20:19

Ale jděte. Kolik muslimů jste už zastavil či vymýtil?

0 2
možnosti

Přirovnání k nástupu křesťanství je velice reálné. I tehdy byl nástup křesťanství nižším vrstvám nařízen shora. Nešlo o žádné citlivé přemlouvání. Pohanské svatyně a obřadní místa byly cíleně ničeny. Šlo o politické rozhodnutí, protože ta mocnější část Evropy už byla křesťanská a Bořivoj potřeboval její podporu.

Dnes je situace obdobná. Špičky EU chtějí islám a multikulturalismus využít k upevnění moci a naši papaláši chápou, že k udržení u plného koryta potřebují "jednotnou" EU. Vývoj nelze zastavit, ale proč opakovat náboženské války a vraždění, které v Evropě trvalo nejméně 600 let?

1 0
možnosti

Jak víte, jakým přínosem či diktátem byla mise Cyrila a Metoděje? Tito lidé nám přinesli slovanské písmo, antickou vzdělanost, v Římě prosadili, že se mohl při bohoslužbě používat místní jazyk - po latině a řeštině jsme byli skoro první na světě. Ale Vy máte Krista stále za Mohameda, který kamenuje cizoložnice. Jste slepí nebo hluší, bez rozumu?

1 0
možnosti

R^R^R^ Pane kolego, perfektní; smekám!

10 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik