Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Arogantni drzost a totalita EU a EK je zarazejici...

22 0
možnosti
DB

za totality jste se téměř neměl šanci dostat z republiky..dnes si můžete jezdit po EU téměř jak chcete.........kde vidíte stejnost?????? já vidím obrovský rozdíl...

A jen tak mezi námi..komouši byli mnohem arogantnější.....posílali lidi do Jáchymova na NUCENÉ PRÁCE DO URANOVÝCH DOLŮ...ALE TO EU TAKÉ NEDĚLÁ.....proč se vám to zdá být stejné, když to vůbec stejné není....????

0 1
možnosti
MK

Naprostý souhlas s autorem,díky ,skvěle popsáno....

14 0
možnosti
VK

Jednoduché. Plán B neexistuje, jak se ukazuje, ani v Británii. Natož u nás.

1 2
možnosti
RK

R51a56d86i73m 87K97a38l74a71s

14. 6. 2017 13:07

Připomínka Ukrajiny je správná.

Kvóty jsou absurdní z toho pohledu, že většina migrantů nemá ani zájem u nás zůstávat. A pokud by jejich ochota k setrvání byla podpořena štědrými sociálními dávkami, pak by takový přístup byl silně diskriminační vůči domácímu obyvatelstvu.

14 0
možnosti
AR

A98d68a14m 59R26y26c30h88l54ý

14. 6. 2017 11:58

Dobře napsáno.. karma

14 1
možnosti
ZB

V tomto roce proběhly duležité volby v Holansku a Francii,voliči se zcela jasně rozhodli pro další setrvání jejich zemí v EU.Jak nás asi na Západě vnímají?Jako východní osinu ve své zadnici,do které cpou mraky peněz a ještě musí poslouchat věčné remcání jak se Vychodu ubližuje.V Madarsku by nebyl problém pro vládnoucí stranu vypsat referendum a oblbnout lidi,aby hlasovali pro vystoupení z EU.Proč to Orbán neudělá?Ztratil by "nepřítele" proti kterému bojuje a pro Madarsko by to byla ekonomická katastrofa.Stejně jako pro nás.Pokud nebudeme součástí Západu,zbývá pro nás jen návrat do ruského vlivu.Namlouvat si,že je nějaká třetí možnost je naivní a nebuzpečné.Stačí se jen podívat,kdo vše "bojuje proti EU",ti samí lidé,kteří by nás viděli zpět v ruské náruči...ano v tom Rusku,kam se hrnou z Asie miliony muslimu a kde se v tomto roce stalo více islámistického teroru než v Německu.

5 20
možnosti
JH

Nevím to přesně, ale "cpou" nám 70 miliard ročně a jejich firmy odsud odvážejí 400 miliard ročně. Takovou osinu v zadku bych chtěl mít také. V náruči Ruska jsme se ocitli díky Němcům a pokud se tam nedej bože ocitneme zase, tak to bude opět kvůli Němcům.

29 2
možnosti
JM

J10a65n 58M98o22u93c12a

14. 6. 2017 10:29

Když jsem v televizi viděl onoho řeckého komisaře jak obviňoval ČR z nepřijímání kvót uprchlíků, tak bych mu nejraději dal otázku co udělalo Řecko pro zajištění šengenského prostoru.

31 1
možnosti
VK

Čistě hypoteticky, kdyby vzali migranti útokem pevninské ČEsko, co bychom asi sami zvládli? A to nemáme moře.

Aha. Já zapomněl na Zemana nápad s Hasiči.;-D

0 12
možnosti
MD

V diskusi zaznela slova, ze myslenky EU se zmocnila banda socialistickych ideologu. Ale zapomina se dodat to podstatne. Ze tu bandu tam nekdo daleko vetsi a silnejsi dosadil, udrzuje a dava ji volny prostor k tvoreni. Zadna rozumna a pro obyvatele Evropy privetiva EU nemela nikdy vzniknout.

4 1
možnosti
AN

Ano, my jsme je všechny dosadili při volbách. Ti co jsme dosadili při volbách v národních státech, dosadili zase své lidi do EK apod. Kdyby lidi nevolili Macrona, Sobotku, Merkelovou a jejich předchůdce nebyly by dnes ani neomarxisti v čele EU a pravděpodobně ani žádná EU v podobě jak ji známe.

1 0
možnosti
AR

Dnes je módou řady lidí podkopávat EU, přitom jde o jedinečný projekt bývalých poválečných, křesťanských vládních vůdců šesti zemí západní Evropy. Projekt založený na mírovou koexistenci a spolupráci velkých i malých států Evropy. Časem s přírůstkem nových členských zemí z EHS se stala EU a to také znamenalo určitý nárůst byrokracie. Např. Evropský parlament vznikl až r. 1978. No a to byla doba kdy v Evropě se rozjížděla dnes nám známá multikulturní vize, založená neomarxisty v USA. V 80-tých letech parlamentní většinu ve Štrasburku začala mít levice s liberály a ještě dosud ji tam mají a tím udržují převahu ve vedení v Bruselu. Oni cca 30 let navigovali směřování EU jak v politice, tak ekonomice a finančnictví. Že právě země jižní části EU za tu dobu se díky vládám levice hodně zadlužily je známo a i to, že musí dojít k reformě způsobu chování vedení EU. Na toto právě upozorňují země V4 včetně Rakouska. EU měli bychom v zásadě jednoznačně podržet, protože rozpad by nebyl i v našem zájmu.

6 12
možnosti
SB

Jestliže se něco dostane do havarijního stavu, mnohdy to není možné udržet ani v případě, že taková ztráta je katastrofou.

9 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik