Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vcelku s vámi souhlasím. Systém kvót, navazující na široce otevřenou náruč paní Merkel je diktátorský a vazalský.

Myslím však, že zánik EU byl nastartován již dříve. Přerodem svobodného společenství na socialistický moloch a uplatnění tvrdého diktátu většiny. Brexit nepřijatelnost této změny potvrdil a otázka dalších zásadních změn je momentálně otevřená.

28 0
možnosti
SB

Sice Vám dávám kladný bod, ale jaksi mi tento Váš názor nehraje s tím, že jindy do nebes vychvalujete eurohujerské politiky.

Kladný bod je za tento konkrétní příspěvek a za nic jiného.

4 0
možnosti
JS

EU- nadherna myslenka evropske spoluprace bez hranic a cel. spolecne meny, hospodarsky a politicky gigant schopny konkurence s USA a Cinou. Nesmela by se toho vsak zmocnit banda socialisticko/komunistickych ideologu, zelenych poblouznenych silencu a hospodarske mafie reprezentovana nesmirne zbujelou byrokracii. Vysledkem je politicka zbabelost. moralni upadek a hospodarsky bankrot.

65 1
možnosti
VK

hospodářský bankrot?

0 6
možnosti
JF

Nezapomínejme na to, že u nás již dlouhodobě žije cca 250 000 migrantů z Indie, na Slovensku asi dvakrát tolik a ani 500 let nestačilo na jejich začlenění a zdá se, že nebude stačit ani dalších 500 let. A zde se jedná o etnikum v zásadě mírumilovné a nenacházející zálibu v násilných prezentacích nějaké středověké náboženské ideologie, které se spokojí i s existujícími sociálními dávkami. Novum nám zajistí EU až nyní, abychom nebyli "diskriminováni" a užili si také "lékařů, architektů, inženýrů (že by tam měli také podobné uviniverzity jako je u nás v Plzni!?) a dalších obyvatel Afriky a arabských zemí, kteří si už vlastní země vybydleli a teď hledají, kde ještě vybydleno není. Vietnamci, Ukrajinci, Číňané a jim podobní imigranti se do imigrace nepočítají, protože o ně není třeba se starat, uživí se sami. Takže podle EU je nám třeba těch druhých. Ještě na závěr jedna perlička z historie, je nepopiratelným faktem, že mezi muslimy a Německem bývalo několikrát v historii jakési vzájemné souznění, že by přežívalo až do dneška?

34 1
možnosti

Chce to zákon o závazném Obecném referendu občanů,

který současná vládní koalice, přesto, že ho slíbila občanům v Koaliční smlouvě, nepřijala.

Proti rozhodnutí občanů, by komise EU neměla šanci.

25 1
možnosti
RT

Souhlas s autorem článku. Jenže ti mocní svobodu jen tak nepovolí, tu si budeme muset vybojovat.

A s touto vládní garniturou? Po volbách se vsadím, že zase obrátí.

16 0
možnosti
Foto

Děkuji za hezkou připomínku a názornou dokreslující ukázku tehdejšího propagandistického lhaní ("... hlavně se nenechejme strašit", že :-)) R^

7 0
možnosti
Foto

Lehkomyslně vyhlašovat vystoupení z EU je poněkud přehnané a mohlo by se nám v budoucnu šeredně vymstít. Nezaznamenal jsem, že by Valaši nebo Chodové vyhlašovali vystoupení z ČR jen proto, že nám vládli Topolánek nebo Gross. A ani my bychom neměli blbnout jen proto, že vlády v EU se chopili zastydlí revolucionáři z osmašedesátého - Junkers, Mogheriniová, Schulz, Barroso / abychom nezapomněli i na ty nedávné/. Blbí politici přicházejí a odcházejí, EU trvá. A voliči se učí.

5 27
možnosti

Nikdo jiný unii nikdy nezvládl a z principu ani vládnout nemůže

2 0
možnosti
MN

Já jsem v roce 2003 hlasovala proti vstupu do EU. Do dneška jsem na sebe pyšná a nevidím důvod svůj názor měnit.

Ona dnes už skutečně existuje dvourychlostní Evropa. Tzv. "tvrdé jádro" postupuje rychleji a stále více se rýsuje, že vně tohoto rychlého jádra zůstává mimo jiné zejména V4....

Je potřeba ale vyslovit, že se tu jedná především o rychlost islamizace.

46 1
možnosti
Foto

K67a56r41e24l 93M41á42d42l16e

13. 6. 2017 21:29

Gratuluji k větší prozíravosti. Já jsem hlasoval pro, ale budiž mi omluvou, že to bylo před Lisabonskou smlouvou. Tehdy jsem výhody k nevýhodám posoudil asi na 55 ku 45%, takže jsem to "vítězství" přijal jako fakt, který se vezme na vědomí, ale není nutno oslavovat ho šampaňským.

5 0
možnosti
PT

P26e31t50r 20T39o23m74e44k

13. 6. 2017 19:59

V čele Evropy stojí banda zločinců. Těch je třeba se zbavit aby se to mohlo aspoň trochu zlepšit.

17 1
možnosti
RS

;-D Vy si myslíte, že když je vyměníte, že to bude lepší? Silně pochybuji.

4 1
možnosti
SB

Já s vámi souhlasím a navíc hrdě hlásím, že v roce 2003 jsem hlasoval "NE".

11 1
možnosti
JH

J87i28ř48í 48H19r11b95e82k

13. 6. 2017 19:47

Vyjadřuju pokorný obdiv, já tak prozíravý nebyl:-( ... od chybné volby mě utěšuje jen to, že tenkrát se ten EUspolek tvářil trochu jinak.

11 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik