Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Podívejte se kriticky, jakými zdroji a informacemi se řídíte.

To, na co se odvoláváte jsou sice názory, které stojí za přečtení...ale jsou to jen SUBJEKTIVNÍ NÁZORY (co je nebo není chudoba či zkrocení oligarchie atd) se kterými můžete nebo nemusíte souhlasit. To je věc názoru. Nikoli lži. A jestli mi to někdo podává jako seznam 20 lží, pak to pro mě není nezaujatý postoj a seriozní zdroj. Kdyby chtěl někdo polemizovat o těchto 20 tématech je to v pořádku. Prezentovat to jako 20 lží je jen propagandistické střelivo pro nekriticky smýšlející jedince kteří nerozlišují fakta a názory.

5 4
možnosti
Foto

V každém případě jde o velmi zajímavé filmové dílo, osvěžující závan inteligence v marasmu propagandistického balastu, kterým jsme denně bombardování z mainstreamu. Díky za možnost srovnání.

13 16
možnosti
Foto

z které příručky jste to opsal???

12 4
možnosti
MK

Čím si tento příspěvek zasloužil mínus hodnocení?

2 1
možnosti
JH

Režisér Stone mě do nepaměti politicky štval, stejně jako Sovětský svaz a o kágebákovi jsem si nikdy nedělal ani ty nejmenší iluze.

Jenže, svět se mění. Pro starýho antikomunistu je nepříjemné zjištění, že v uvedeném rozhovoru padlo mnoho rozumných názorů a když se člověk na chvíli zbavil předpojatosti, musel občas souhlasně přikyvovat, což je ale, bohužel, problém na straně stávající politiky Západu.

13 6
možnosti
VK

Pepiku, ty a předpojatej vůči Rusku a Putinovi?;-D

12 3
možnosti
Foto

Stačí jen běžný přísun dostupných informací a trocha kritického myšlení, aby člověk pochopil, že Stoneovo propagační dílo je plné lží, manipulací a retuší skutečnosti v Putinův prospěch a ve velmi silný neprospěch Stoneovy vlastní země. Tomu, co Putin říká může věřit jenom opravdu jednoduchý člověk.RvRv

27 11
možnosti
MB

Ale prdlajs, "stačí jen běžný přísun dostupných informací a trocha kritického myšlení, aby člověk pochopil" (tj.i bez tohoto dokumentu), že Putin není takový démon a nebezpečí pro svět.

Je pravdou, že Stone určitým srovnáváním trochu tomuto kritickému myšlení přihrává, ale to není na škodu, protože ten nekritický pohled na Rusko a Putina je přehnaný, zbytečný a hlavně nebezpečný.

Vytvářením obrazu nepřítele si vytváříme skutečného nepřítele...a to pak Putin skutečně nebezpečný je. Ale v podstatě jsou to naše předsudky a nějaké přesvědčení o našem poslání či oprávnění diktovat zbytku světa jak žít.

9 8
možnosti
MB

p. Mazurek, již jsem se vyslovil, (viz.dole), snad ještě dovětek. Kdysi jsem se zúčastnil klasické družby, vlak Moskva a dojel až do Dubovky, (u Staligradu). Mj. u nekonečného vystávání u okénka vagonu jsem pochopil, že ta země je skutečně svými dálavami svého druhu neporazitelná ... Celé pak skutečně úžasné, až do úrovně nezbytné výměny svých digi hodinek za cca 1 kg Pobědy ... :-) Mne to poznání celoživotně ovlivnilo. Já nemám problémy s ruským člověkem, ten je opravdu úžasný, se širokým zlatým úsměvem a nezbytnou vodkou otevírá svou slovanskou duši ... Problém vidím v režimu, bývalém i současném - Kam vlastně toho člověka vede ... :-)

3 6
možnosti
Foto

Malá technická. Opravte si prosím jméno prezidenta Bushe. Jinak souhlas a karma.

7 3
možnosti
Foto

Opraveno.

Děkuji! R^

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Četl jsem i jinde, zde je k dokumentu Olivera Stone úsměvná poznámka jakéhosi čtenáře.;-)

Vladimír je ředitelplanety, ten zbytek je za ním hodně daleko a je tam i mezi nimiještě velká kupa hnoje. U nás to bude opět podáno jakozinscenovaný MATRIX. Jsme na „vatikánské vlně globalizace“.

No ředitel to ne,svět řídí jiní lidé (a nemyslím politiky a vlády) ale Putinjako „jediný na světě“ může s nimi vyjednávat.

4 6
možnosti
Foto

Za vším jsou vždy peníze. I revoluce v Rusku by se bez nich nekonala. Kde je ti ruští mužici pro Boha sehnali? Oficialní verse slavné "revoluce" je pohádka pro děti.

Rusko je Západem obviňované prakticky ze všeho možného. Dnes je velmi rozdílná atmosféra od dob vlády Borise Jelcina, Kdy se Ruský stát postupně hroutil a byl očekávaný velký výprodej všeho, co mohlo mít nějakou cenu. V té době Západ proti Rusku naprosto nic neměl a naopak usiloval o jeho začlenění do západních struktur a to hlavně ekonomických a hospodářských.

Vše se začalo radikálně měnit s nástupem Vladimíra Putina, který kolaps Ruska postupně odvrátil a zahájil poněkud jinou formu politiky a ze vztahu podřízení se Západu se mu podařilo vymanit.

Takže kdo nechce poslouchat, tak si koleduje. Většina z vás určitě zná několik příkladů jak dopadli státy co odmítali poslouchat "mírotvorce".

.

13 11
možnosti
JR

J28a62r26a 80R25a89n95k

26. 6. 2017 0:19

Zajimalo by mne, proc jste4 utikal do Kanady a ne Ruska?

1 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik