Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V paměti mnoha Čechů je Oliver Stone zapsán, coby řečník na MFF 2013 v Karlových Varech. Vychvaloval Rusko a Rusy coby budoucnost lidstva a byl zaskočen mrazivou reakcí ůčastníků. Teprve potom mu někdo vysvětlil, že Česká republika byla 23 let okupována Rudou armádou. Jak vidno z Vašeho článku, pokoušíte se v podstatě o totéž - opěvováním imbecilní propagandistické slátaniny ala Leni Riefenstahl přesvědčit čtenáře o mírumilovnosti a nejlepších úmyslech imperialistického agresora, který zničil život třem generací Evropanů a bez nejmenších skrupulí se pokouší znova o totéž.

37 15
možnosti
VV

Neurazejte prosim takovymto porovnanim tu vynikajici fotografku a reziserku.

11 3
možnosti
Foto

Já bych řekl, že tak půl na půl. Natočit rozhovor s politikem bez propagandy je v dnešní době nereálná fantasie. Na druhé straně to alespoň mělo hlavu a patu (což se o rozhovorech s Brežněvem nebo Jelcinem nedalo říci) a vždycky je dobré se zamyslet nad tím, jak se na svět dívá druhá strana.

15 1
možnosti
JR

J76a58r26a 81R17a10n28k

24. 6. 2017 20:01

...asi tak, money makes money

0 5
možnosti

Zinscenovaná pravda.

2 4
možnosti

zinscenovaná propaganda

8 5
možnosti
Foto

Díval jsem se na všechny 4 díly a mám stejný názor jako Vy.

Karma R^

15 13
možnosti

...vůbec nikdo se nediví, Petříku;-D

27 8
možnosti
SS

Co mas proti FOX News ... BTW je tam vic pravdy nez treba na CNN, MSNBC a dalsich ...

4 1
možnosti
AR

Putin je pro naše soudruhy takovým posledním záchytným ideovým bodem jejich naděje, že přeci jen se v Rusku nějak obnoví bolševický systém. Pak je to nostalgie na dobu, kdy Moskva se srovnávala významem s Washingtonem po 2. světové válce. Bohužel naši soudruzi přehlížejí fakt, že dnešní RF už zdaleka není dřívějším SSSR a nepochopí, že RF je už jen regionální mocností východní části Evropy a to hlavně díky rozlohy země. Ekonomicky už pouze v tom, že má vyvinutý zbrojní průmysl a přírodní podzemní bohatství - ropa a plyn. Smůlu mají soudruzi i v tom, že Putin je obklopen samými oligarchy, kteří mají s ním stejné nekomunistické smyšlení!

16 5
možnosti
Foto

To nemá s českým bolševismem nic společného, už naší obrozenci toužili po tom, aby kozácký kůň se napil z Vltavy, a dělali proto první poslední. Teprve TGM odstřelil rusofila Hanku a spolu se sociálními demokraty začali carismus si pěkně podávat.

2 0
možnosti

Vaše "klasika"Rv Ale pobavilo mě to „chtějí zničit ruskou ekonomiku (velká konkurence)"....hodně velká hloupost, rusko je proti USA naprostý a bezvýznamný ekonomický trpaslík, velikostí ekonomiky až na 13 místě ve světové konkurenci(USA první), až za takovými zeměmi jako je Itálie nebo Jižní Korea. Ve společnosti zemí jako je Indonésie, Mexiko nebo Nizozemsko, to je fakt konkurence:-)

19 7
možnosti
JR

J52a97r61a 98R58a42n57k

24. 6. 2017 19:01

Pod podobne "skvostnymi" blogy, si rikam, ze uz to mate jen par km do velke sovetske unie.

https://www.engadget.com/2017/06/23/oliver-stones-unhealthy-treatment-of-hacking-in-hollywood/

2 5
možnosti
JL

Taky jsem se na to chvíli díval - asi na půlku prvního dílu a kousek dalších, ale přestalo mě to bavit ve chvíli, kdy se mi ujasnilo, že Putin nikdy neřekne, co si doopravdy myslí, ale vždy jen to, co je propaganda. Pokud mu někdo chce věřit, je to jeho věc. Na druhou stranu si myslím, že je dobře, že Stone dokument natočil a že ho vysíláme i my tady - díky Primě. myslím, že je dobré mít objektivnější představu o světě.

9 3
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik