Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jako vhodný doplněk k tomuto dokumentu doporučuji přečíst si trochu kritičtější pohled než jaký nabízí naivní Stone - http://forum24.cz/lzi-mi-priteli-dvacet-lzi-kterymi-vladimir-putin-obelstil-olivera-stone/

4 1
možnosti

Proc nekdo minusuje fakta a argumenty, mi hlava nebere.

0 0
možnosti

Je to dobrý počin.Ocenil bych podobnou akci se všemi důležitými lidmi ve světě.Toto je svět podle Putina. Takový svět podle Trumpa,Zaorálka či jiných by byl jistě zajímavý.

1 1
možnosti

J63a89n 61R32á31ž

26. 6. 2017 11:31

Mazání diskuzních příspěvků ze strany autora blogu, považují za neschopnost vyrovnat se s kritikou, či oponentním názorem. Kritika nemusí být vždy věcná a může jen zobrazovat pocity, které článek ve čtenáři vybudil. A to není objektivně vzato, důvodem pro smazání.

Dokonce považuji za nesmysl mazat vulgární příspěvek autorem blogu, protože takový příspěvek je výrazem ubohosti jeho autora a blogeru nemůže ublížit, neb ho musí odsoudit i ten, kdo s textem blogu vůbec nesouhlasí.

3 2
možnosti
Foto

Pane Ráži, je to Váš názor, který Vám neberu, ale se kterým nesouhlasím.

Mým názorem naopak je, že drtivou většinu slušných uživatelů pod jakýmkoli článkem vůbec nezajímají nějaké osobní invektivy, útoky "ad hominem" či přisprostlé poznámky a nejrůznější otevřené či skryté podlosti, které jsou zcela mimo téma a kterými se nejrůznější trollové pouze sami královsky baví a navzájem se v nich povzbuzují. Nejde tedy jen o samotné urážení, ale mnohdy o cílené rozbíjení a odrazování a odhánění slušných lidí z jakékoli slušné diskuze. Rv

Máte pravdu v tom, že kritika nemusí být vždy jen a pouze věcná a že do ní lze vkládat i emoce. Pak ovšem záleží na tom, vůči čemu tyto emoce směřují. Pokud vůči obsahu článku, nemám s tím větší problém, pokud však "ad hominem", to za problém to považuji. A upřesním i proč - protože jakýkoli slušný diskutující, pokud vidí, že je v diskusi tolerováno a praktikováno převážně jen takové emotivní osobní napadání, raději se sám vůbec nevyjádří z obavy, aby se nestal také cílem takového trollujícího (s prominutím) "hovada".

A to mně vadí, protože např zde v samotném dokumentu zaznělo mnoho velmi vážných věcí, které by měly být předmětem jasné, slušné a otevřené diskuse. Něco takového je však, zdá se, velmi těžké byť jen pochopit, natož realizovat. ;-(

P.S. Snad jsem již svůj názor na tyto věci objasnil dostatečně a už se k tomu nehodlám více vracet. Pokud však uvidím jakékoli zdejší další sprosté trollování, nebo šíření nenávisti, budu nucen ho čas od času opět odstranit. Vycházím zejména z toho, že jakékoli šíření nenávisti a štvaní proti národu (etniku či skupině osob) je trestným činem. Tedy i jakékoli šíření nenávisti proti Rusku a Rusům. Rv

5 4
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

J24a91n 26S22o23u45č92e80k

26. 6. 2017 10:11

Zajímavý pořad. A to, že se ho Prima v dnešní tak hysterické protiruské době odvážila vysílat je počin vhodný úcty. Něco, jako kdyby v roce 1988 u nás vysílali rozhovory např. s Kohlem. Putin je nepochybně inteligentní člověk a Rusko, ale i celý svět mohou být rády, že v čele tohoto státu stojí on. Mít Rusko v čele někoho typu opilce Jelcina, oligarchy Porošenka nebo fanatického diktátora Erdogana, tak je svět dávno ve válce.

13 5
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

D59a29v95i36d 12V69l19k

26. 6. 2017 8:55

Dovolím si ještě přidat jednu reakci. To že autor odmítá diskutovat pod svým blogem mi, protože taky bloguji, připadá značně povýšenecké a arogantní a pohrdlivé vůči čtenářům. Umocněno je to mazáním v diskusi. V podstatě nám tím dáváte najevo , že Vám nestojíme ani za odpověď a že nadřazujete svůj názor nad názory diskutujících. Navíc je to s podivem, protože pod cizími blogy se kolega Mazurek vyjadřuje velmi intenzivně, kategorickými odsudky nešetří a setře kohokoliv, kdo nesdílí jeho anti EU-proruský pohled na svět. I když musím uznat , že autorův přístup je lidštější, než je zvykem v Rusku, kde za názory odsuzující Putina a jeho věrchušku hrozí smrt umlácení baseballovou pálkou, nebo otrávení nějakým hezkým radioaktivním svinstvem, nebo dlouholetý kriminál. V tomto světle je pouhé ignorování cizích názorů vlastně jen legrační. Přeji hezký den.:-)

5 4
možnosti
Foto

Vážený pane Vlku, rád Vám tady výjimečně odpovím.

Na slušně (zdůrazňuji "slušně") položenou otázku klidně výjimečně odpovím komukoli, pokud mám pocit, že je toho třeba. Nad nikoho se ale v žádném případě nepovyšuji tím, že většinou nereaguji - není to žádnou mojí a ničí povinností.

Ano, máte pravdu, že místy nad cizími blogy nešetřím kritikou. Ale vždycky se snažím o kritiku výhradně věcnou a k obsahu článku. Pokud s něčím nesouhlasím, vždycky řeknu proč.

Pokud jde o zdejší "diskuzi" - požádal jsem hned na začátku o výhradně věcné a neútočné příspěvky. Marně.

Je zde na blozích bohužel skupina vyložených vzájemně se podporujících vyložených trollů, kteří zamořují diskuze svými útoky a zjevně ani nevědí, co to je - věcný a neútočný příspěvek. A většina z nich je bohužel také naprosto zaslepená jejich osobní nenávistí k Rusku a Rusům, takže cokoli na téma Putin či Rusko na ně obecně působí jako "červený hadr na býka" a nejsou dle mého soudu vůbec schopni žádného slušného a věcného vyjádření.

Nebo také - pokud se tady někdo vyjadřuje a šíří nenávist k Rusům například způsobem, že jimi "opovrhuje jako každý civilizovaný Evropan proto, že neumějí něco vyrobit", pak něco takového považuji za naprosto nepřijatelného a vyloženě rasistického a svědčícího o tom, že takový pisatel je daleko za hranou.Rv

Ale to je věcí názoru a na posouzení někým jiným.

Snad se můžeme shodnout na tom, že autor žádného článku nemusí pod ním trpět různé irelevantní, záměrně dehonestující, lživé, podlé, útočné či vyloženě sprosté osobní útoky, narážky a invektivy cíleně psané těmito trolly.

Takovému trollovi pak vůbec nevadí, že jeho sprosté napadání bylo smazáno, on ho klidně několikrát zopakuje a pak se baví tím, jak diskuze vypadá. Ovšem otázka vymýcení podlého trollingu je jen na zdejších administrátorech.

7 6
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik