Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak to tak za komunistů chodí - všichni jsou si rovni, někteří jsou však rovnější.

3 0
možnosti

Zatím nebyl nikde zmíněn jeden aspekt nigrace a její devastující vliv na naši kulturu - skromné životní a kulturní nároky těchto Novoevropanů: skromnost a nekulturnost, danou jejich životními zvyky, o které nepřijdou, budou jimi zamořovat veřejný prostor a pracovat stejně nebudou, protože na to nejsou zvyklí. Zato "oživí" ulice měst svou celodenní přítomností - bílí budou v práci a večer doma, "ti noví" venku (doma jen matrace, mobil a holé zdi, to jim stačí) a "dávky v evropské úrovni" jim budou stačit na pohodlný život a kupu dětí.

3 0
možnosti
JP

Další česká nula všechno ví a všechno zná, jen řídit ji EU nenechají....Všechno máte pomotané nebo záměrně chcete mást "méně informované". Hodnoty EU-to je svoboda jedince, právní stát, demokracie, ochrana soukromého vlastnictví apod. nejdou s tím Vaším komunismem vůbec dohromady. Diktatura a komunismus hrozí z Východu.

6 7
možnosti
Foto

.....Hodnoty EU-to je svoboda jedince, právní stát, demokracie, ochrana soukromého vlastnictví......Proč tedy tyto hodnoty EU nectí a proč je neustále omezuje nebo vysloveně porušuje?

Kde je svoboda jednotlivce, který ani bez sankcí nebo alespoň blokace svého internetového účtu nemůže projevit svůj názor?

Kde je právní stát, když do Schengenského prostoru lezou milióny lidí v naprostém rozporu s právními předpisy o pohybu cizích osob?

Kde je demokracie, když v europarlamentu se o některých věcech nehlasuje a dokonce ani nediskutuje?

Kde je ochrana soukromého vlastnictví by vám mohli vyprávět občané Itálie nebo Německa, který vyvlastnili jejich ubytovací kapacity a reálně to hrozí desetitisícům dalších, kteří například vlastní byt, který pronajímají?

Radši se nejdříve rozhlédněte kolem sebe, jak to s těmi "hodnotami", které EU troubí do světa, ve skutečnosti opravdu je.

6 3
možnosti
Foto

V reálu nejde o komunizmus, spíše o čirý kapitalizmus. Tzv. migranté jsou vítaným segmentem na trhu. Pochopitelně nikoli práce, ale coby zboží. Od jeho/jejich/ distribuce až po jeho/jejich umístění na trhu EU. A vše je kryto dluhopisy a ECB pod vedením EU, ve skutečnosti pak ve vzájemné koordinaci dál může chrlit/tisknout ojra. A mnohé tento systém ještě navíc i živí. Od vedení hypermarketu EU až po jejich filiálky po celé EU, čili tamtéž;-) Už vím dopředu, kdo mě omínusuje a už se těšímR^:-P

2 0
možnosti
Foto

V reálu okamžitě platí to, co se v momentální chvíli nejvíce hodí a osciluje to mezi oběma póly až do absolutní krajnosti.

0 0
možnosti
Foto

Váš článek bych chtěl mít podložený čísly. Například kolik nás stojí azylová politika jak na úrovni Česka, dalších členských států, tak i úrovni EU.

1 0
možnosti
Foto

Nestačí fakt, že to je v řádu miliard eur v rámci EU? To je totiž částka, která pustí nějakým způsobem žilou každému výdělečně činnému v EU.

0 0
možnosti
JR

Myslím, že ani Němci, ani Francouzi, ani nikdo jiný v Evropě není zvědavý na vaše knížecí rady.

Proč to dělají, jak to dělají a zda na to mají, určitě ví lépe než vy.

Jinak se tomu říká vměšování do cizích záležitostí.

5 9
možnosti
SB

Za vlády bolševiků, od nichž se sice slovně dostancujete, ale jejichž ideologie je vašim názorům velice blízká, se říkalo, že prosté vyjadřování názorů je vměšování do cizích záležitostí. Americké noviny napsaly něco o Československu nebo o Sovětském svazu a hned se křičelo, že je to vměšování do vnitřních záležitostí příslušného státu.

Musíte se smířit s tím, že už neplatí vedoucí úloha KSČ, která by byla zakotvena v ústavě.

Dnes se za vměšování do vnitřních záležitostí cizího státu považuje jenom skutečné vnucování své vůle. Ale Madagaskařan se smí vyjadřovat ke kostarickým vnitřním záležitostem, Slovák se smí vyjadřovat k indickým vnitřním záležitostem, Novozélanďan se smí vyjadřovat k estonským vnitřním záležitostem a podle úplně stejné logiky Čech smí vyjadřovat své názory na německou nebo francouzskou politiku. Musí to skončit u toho vyjadřování názorů, nesmí to zacházet do násilných vojenských kroků nebo do teroristických činů, ale ty názory zatím zakázané nejsou.

Ale buďte trpělivý: Možná se dočkáte a bude opět povolený jenom jeden oficiální názor, a to ten váš.

5 2
možnosti
JR

Jde to z vašeho ? Nejde. Tak nezáviďte. Vypadá to trapně.

Lidé, z jejichž kapes se to hradí, si nestěžují. Jen vy pořád ideologicky kňučíte.

4 16
možnosti
TG

Zkuste to, prosím, nejdřív v Optice....

4 4
možnosti
Foto

Youtube: svobodné rádio: "Jak zabít civilizaci I, II" , Benjamin Kuras R^

7 0
možnosti
Foto

Je to opravdu ideologické blouznění s naprostou ztrátou smyslu pro realitu. Karma.

12 1
možnosti
TG

R^ Souhlasím a pokorně přiznávám: jsem vyvrhel!

5 0
možnosti
Foto

Já, Tomáši, asi taky.

6 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik