Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Společenstvím států

lze řídit dohodou, nikoliv nařízeními a soudy. Pokud nátlak většiny států přesahuje ochotu státu, či států, přistoupit na tato nařízení v zájmu ochrany státu, či jeho občanů, je jistě lepší z takového společenstvím vystoupit včas i za předpokladu dočasného zhoršení životních podmínek vlastních občanů.

Případné vystoupení z EU vůbec neznamená politický příklon k Rusku, či Číně, ale výhradně zásadní ochranu zájmu státu a jeho občanů tak, jak to zcela jasně potvrzuje Brexit.

Karma pro autora.

1 1
možnosti

Už i trockistka Šabatová se poněkud neopatrně vyjádřila, že "Muslimské země mají úplně jiný systém hodnot než demokratický svět...". Viz. : https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rozstrel-anna-sabatova-roman-kraus-volby-do-senatu.A200922_162607_domaci_kzem

A totéž platí pro většinu Afriky.

Tak proč bychom si měli zaplevelovat Evropu jejich občany ? Do budoucna to přinese pouze obrovské problémy.Jenom naivní(nebo zaplacení ?) sluníčkáři si snad myslí, že jim se to vyhne.

2 0
možnosti

EU vznikla mj i proto, že jako celek měla mít ve světě defakto velmocenský vliv a velmocenské postavení a měla hájit společné zájmy evropských států, neboť každý jednotlivý evropský stát sám o sobě logicky takové postavení mít nemůže.

Bohužel se to zvrhlo, nikoli v hájení těch společných zájmů směrem ven, ale v defakto násilné řízení evropských států směrem dovnitř, neboť orgány unie se chovají jako vláda evropských zemí ač jí nejsou. Lisabonská smlouva je mezinárodní smlouva, nikoli ústava federálního evropského státu.

1 0
možnosti

P57e97t96r 88T46o34m54e85k

25. 9. 2020 23:46

Šimku, vy nejste Evropan.

0 0
možnosti

A v čem, když už ... Že když nechce k dubisku, tak musí Ursulu poslouchat na slovo? Pokud potřebujeme migranty, tak jich máme hafo z Ukrajiny. Není to ideální, země by se měla reprodukovat, ale budiž. Nevím k čemu nám je migrace z Arábie a Afriky? Na stavbě nikdo, z marketu černí vždy po týdnu zmizeli.

4 0
možnosti

Ironicky bych mohl poznamenat, že EK musí udělat něco hodně stup=idního, jinak se EU nerozpadne. ;-)

1 1
možnosti

Nebo my bychom mohli udělat jednostranný krok. Utéct dokud to jde.

3 3
možnosti

J78a68n 14B83u34r39d54a

25. 9. 2020 16:18

"pokud máme povinnost tyto základní a nezbytné věci ctít a respektovat my všichni domácí obyvatelé, tak proč by ji neměli mít také nově příchozí imigranti"

Toto by asi chtělo další vysvětlení. Jaké konkrétní povinnosti u nás máme my a běženci ne?

0 2
možnosti
Foto

Exhumace IVČRN, už se mi stýskalo:-)

1 1
možnosti

To bych neřekl. Ale vážně - Vy toužíte po islámu v českých zemích? Tedy ve větším množství. Ať si ho praktikují ve svých domovinách, nevím. že by měli radost z křesťanství či judaismu ve svých domovinách.

2 1
možnosti

"...Nemluvě o tom, že takto násilně a povinně přesunutého imigranta v zásadě nelze (bez nějakého jeho uvěznění - nazvěme to pravým jménem) na stanoveném místě v takové zemi, kde nechtěl a nechce být, jakkoli udržet."

Oni by u nás byli drženi ekonomicky - my jim platíme podporu a bydlení, jinde nedostanou nic. Výše podpory bude harmonizovaná v celé EU, na základě již přijatého Evropského pilíře sociálních práv, za nás podepsaného ČSSD.

3 0
možnosti

Je otázka, zda nám nařídí, jak vysokou podporu jim musíme platit a zda to stát musí dodržet - o to budou soudy. Slyšel jsem, že v Německu dostával jeden žadatel o azyl asi 30 000 kč podpory. To se Čechům líbit nebude.

2 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik