Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Jen pro doplnění. Musíme si uvědomit, že blokací a zrušením účtu na novinkách to nekončí. Takové zjištění: na můj příspěvek zde patrně reagoval "kdosi" ze Seznamu a tak jsem dostal trvalé zrušení účtu na Seznam Zprávy i na Sportu aniž bych tam cokoli vložil. Takže ti lidé nejspíše luxují i ostatní servery a sledují, jak se o nich kde píše a hlavně kdo a co. To už je ubohost. A opakuji, jsou nebezpeční a bude se to stupňovat. Demokracie v tomto státě je opravdu ohrožena.

3 0
možnosti
Foto

Provozovatel má podmínky pro pohyb v jeho prostoru a vy jste je evidentně porušil. Tak co chcete? Píšete lži a pak křičíte něco o cenzuře. Rv

2 4
možnosti
VV

Nejen to, ale kdybych se vratil o par let zpet a napsal kolik smazanych prispevku mi autor svymi udanimi zapricinil, asi by mne to zase neco smazaneho stalo.

Ale risknul jsem to, a autor jiste dokaze administraci presvedcit, ze vsechny moje prispevky zde maji neco spolecneho s panem Svanderlikem.

1 0
možnosti
RK

Asi by bylo nejlepší, kdybyste dal Novinky k soudu a neplakal na konkurenčním serveru. Níže máte dost právních poradců, takže to zvládnete. Sice si pletou Ústavu s Listinou základních práv a svobod, oddíly s Hlavami, dočtou jen k odstavci 3. 4. odstavec už je nezajímá.... myslím, že s tímto právním zastoupením budete mít velkou šanci uspět.;-);-D

1 1
možnosti
MS

Pořád někdo není schopen akceptovat obecně přednostní právo redakce blokovat obsah. Na novinkách, na blogu IDnes, na FB, Twitteru atd.... všude je proces registrace uživatele, který je svobodným rozhodnutím uživatele a dobrovolnou registrací s tím právem redakce souhlasí. To ohledně cenzury.

Ohledně blokace mi přijde divné, že po jednom vašem příspěvku najednou došlo k blokaci pro porušení pravidel. Musel jste mít v mailu obsáhlejší zdůvodnění. To je divné.

0 0
možnosti
MS

Jestli někomu vadí, že se blokuje podle obličeje, tak ať si zaplatí svojí doménu. Jak vznikla blogosféra?

0 0
možnosti
VV

Kdyz uz tu nekdo zminuje ty vyobcovane blogery placene kremlem, ja bych se rad zminil o Josefu Hejnovi. Slusnejsiho a a politictejsiho blogera zde nebylo. Ale asi se jeho slusnost nekomu nelibila.

2 2
možnosti
Foto

Souhlasím, že Josef Hejna byl slušný bloger, kterého jsem respektoval.

Ovšem, pokud je mi známo, tak pan Hejna odešel z blogu IDnes z vlastního rozhodnutí.

Pane Vokoune, kdo jsou ti blogeři, placení Kremlem? Můžete některé jmenovat?

4 1
možnosti
Foto

Je vlastně povzbudivé vědět, že alespoň někde mají ještě všech pět pohromadě.

2 7
možnosti
RK

Ano, máte pravdu. I zde bylo umlčeno mnoho géniů a vizionářů. Namátkou Vyvadil, Kašuka, Břetislav Olšer, Hrindová, Provazníková... a další kandidáti na Pulitzerovu cenu.;-D

Museli se uklidit na jiné , demokratické servery, které jsou na seznamu proruských webů. Chápu, ten seznam webů sestavili naši čučkaři, tak to pro vás není relevantní info. Ale něco se vám musí uznat. Jste hotoví dizidenti;-D

3 8
možnosti
Foto

Hlavně, že Vy už "Radku Kněžínku" máte bůhví kolikátou "reinkarnaci". Toto se Vámi jmenovaným blogerům stát nemohlo.

A Pulitzerova cena se dává POUZE za rusofobní a komunistobijeckou propagandu a za nic jiného, což není případ Vámi uvedených zlikvidovaných blogerů.

5 1
možnosti
IB

I36v61o 65B11o92u20š78e

17. 1. 2021 12:47

Co jsou to ty veřejné servery?

3 0
možnosti
VV

Je,

kdyby sem meli zdejsi zablokovani , tedy byvali blogeri, mohli by vypravet. Ovsem takovy facebook je ryze soukromy podnik a majitel si tam muze pustit koho chce.

Take si do baraku nepustim kazdeho.

2 7
možnosti
Foto

Když je Facebook soukromý podnik, proč se tedy jeho majitel Mark Zuckerberg musel zpovídat před americkým kongresem?

5 2
možnosti
MM

Demokracie má povinnost se bránit, má ovšem tu nevýhodu bránit se proti nedemokratickým projevům demokratickým způsobem.

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS