Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Milánku, ono u nás leccos souvisí i s tím, že tu v minulosti někteří vrcholní politici po vzoru těch ve světě nejproslulejších mafií nastavili režim, v němž se ocitli jaksi mimo zákon, snažili se ochromit různé naše instituce (z jedné strany Rusko, z druhé strany naši byznysmeni propojení s politikou), aby dělaly to, co chtěli mocní, a nešťouraly do jiných věcí. Takže BIS či policie v ČR pomalu neví, koho dřív stíhat. Průběžně bylo patrné, že tyto složky ještě pracovaly ve prospěch společnosti nejlíp. Doporučuju knihu Roberta Šlachty, je to tam pěkně zdokumentované.

0 1
možnosti
PS

P71a56v77e70l 58S37i89t36a40ř

18. 4. 2021 18:22

Já si myslím, že to je naprosto legitimní otázka... Pokud to tak skutečně bylo, tak BIS naprosto selhala a zodpovědnost by měl za to někdo nést. Při práci navštěvují sportu firem a i tam, kde už mne znají dost dlouho stále musím nahlašovat pomalu i číslo bot. Takže se zeptejte na vrátnici kde mají knihu návštěv a tam bude napsáno dne toho a toho v tolik a tlak hodin nás navštívily tyto dvě osoby, setkaly se s panem tím a tím a odešly v tolik a tolik hodin. Tak to funguje v každé normální firmě, natož ve firmě, která provozuje muniční sklady!!!

A to jako opravdu si předem poslali mail a oni je tam pustí aniž by si ověřili o koho jde? A nechají je tam chodit v režimu, že si klidně najdou čas k uložení a nastavení nějaké výbušniny??? Přiznám, že mám tisíc a jednu otázku, ale takovém bordel snad není ani v Rusku...

5 0
možnosti
ZZ

Je potřeba ocenit naše zpravodajské služby za jejich skvělou práci i rozhodný premiérův krok.

R^

Aféra s kufříkem se sice moc nevyvedla, stejně jako malér s Libanonským agentem a ukradeným výkupným v Libanonu, ale jinak jsou výsledky opravdu dobré. Nejeden z našich politiků se už přesvědčil, že jejich odposlechy a pečlivě připravené kompromitující materiály jsou skutečně třaskavé.

Naše BIS a vojenské zpravodajství čerpá svoje informace především od investigativních novinářů, cizích tajných služeb a agentury Bellingcat. S kým spolupracuje tato agentura není přesně známo, ale její informace přebírá západní tisk jako bernou minci.

Je tedy zřejmé, že i tuto aféru, kde Bellingcat sdělil naší tajné službě jména pachatelů, budeme nuceni zcela a bez jakýchkoliv diskuzí, akceptovat !!!

;-(;-(;-(

2 0
možnosti
PB

P40e69t68r 16B66u85r67i78a89n

18. 4. 2021 14:31

Jezuskote.

Tak předně to nebyly "naše" sklady ve smyslu armádní, ale sklady soukromé firmy a za druhé, na varování BIS z té doby reagoval prezident Zeman tak, že ji zesměšnil, poplival a svými útoky na vybrané špičkové zpravodajce zbrzdil a zpomalil její práci.

Pokud tedy chcete někoho zatýkat, máte smůlu. Zeman si vylhal v přímé volbě doživotní imunitu.

3 9
možnosti
JR

Žádné varování BISky z roku 2014 ve smyslu "za dva výbuchy ve Vrběticích mohou ruské tajné služby" nebylo.

1 0
možnosti
ZJ

Trvalo to dlouho, ale Koudelka z JZD Chojkovice-Brod na to přišel. Holt dobrý oddíl

1 0
možnosti
PB

..... otázka zcela na místě,- pokud by ty bizoni odváděli perfektně svoji práci tak mohli bezesporu zabránit otravě Skřípalových, ricinu v Práglu, otravě Navalnýho a zablokování Suezu škunerem Ever Given. Když to všechno pěkně propojíme, nitky jednoznačně vedou k tem dvoum Ivanům, protože Kreml je tak chudej, že víc agentů GRÚ nemá!,- ...... jednoduchý jak fackaVEU!

4 0
možnosti
JC

J75i90r19i 33C10e35e

18. 4. 2021 11:06

Ono si stačí vzpomenout na blamáž v kauze "kufřík s jedem".

Důkazy nejsou, existuje jen "důvodné podezření", ale propaganda jede naplno.

Těch 300 miliard za dostavbu Temelína za to stojí.

8 1
možnosti
RP

jen 300 :)

jak známe státní zakázky 300mil budou jen úplatky pro politiky ;-D

1 0
možnosti
Foto

máte samozřejmě pravdu, karma. Ale já bych to nehrotil, propaganda takto prostě pracuje, je to její úkol. Za pár let se tomu snad již jen všichni zasmějí R^

3 0
možnosti
AM

A29d11a30m 30M75a90l94ý

18. 4. 2021 10:50

Obrana terorismu

0 0
možnosti
Foto

Jedná se o politické hry velmocí. Po Polsku jsme druhý největší vazal USA. Isme v roli užitečných idiotů. Ve hře kromě jaderného bloku může být i základna NATO na našem území.

11 0
možnosti
VV

Ano, a proto je Milous Zeman ovladan na dalku z Moskvy pomoci dalkoveho kabelu.

1 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik