Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

..... tak se zdá, že někteří zdejší "demokrati" nejsou s to unést ani věcné reakce na jejich prázdné, většinou však urážlivé výkřiky na adresu autora tohoto blogu, a tak čile spolupracují s administrací, aby tyto reakce mazala.

2 2
možnosti
Foto

Sice nevím, zda tady všude horlivě udávají nebo ne, ale vůbec by mě to nepřekvapilo.

Faktem také je, že komunistické praktiky nejvíc obhajují duševně spříznění lidé - tedy založením komunisté! A to nechutnými také komunistickými metodami a způsoby osobního napadání, štvanicemi, urážením, zesměšňováním a bezbřehou vlastní nadřazeností. To vše bez jakékoli sebemenší snahy věcně diskutovat či jakkoli argumentovat.

Komunisty a jejich způsoby (jsou snadno poznatelní jejich chováním a jednáním) jsem vždycky nesnášel a nesnáším je dodnes!

2 0
možnosti
LS

Stačí si přečíst vaše starší články a je naprosto jasno.

3 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že je čtete. :-)

0 0
možnosti
ST

a) Jste úplně mimo. Žádná svoboda slova nebyla porušena. Pokud Vás Seznam zablokoval, je to zcela jeho věc, jedná se o soukromý subjekt. Pokud si myslíte, že jeho podmínky a postup jsou v rozporu se zákonem, obraťte se na příslušné orgány.

b) Proč jste nezveřejnil kompletní příspěvek, za který Vás údajně na Seznamu zablokovali? Připomíná mi to r. 1988, kdy v zaměstnání požadovali odsoudit "pamflet" Několik vět, aniž by kohokoli seznámili s jeho obsahem.

Vzhledem k tomu, co v tomto svém článku píšete (lži), si asi dovedu představit, co v onom příspěvku na Seznamu bylo, respektive jak jste na Seznamu komunikoval.

4 1
možnosti
Foto

Pane Tostene, odpovím Vám:

Ad a) Má blokace účtu byla naprosto nedůvodná a ničím neodůvodněná a nelze se proti tomu jakkoli bránit. Blokátoři jsou nedostupní, na slušné písemné dotazy nereagují a blokaci zcela svévolně a bezdůvodně nekonečně prodlužují. Bylo to a je zneužití jejich moci.

Nemohu se vyjadřovat ani ve sportovní rubrice ani nikde jinde.

Již jsem psal (možná jste to přehlédl), že pokud by zde existovala reálná možnost bránit se soudně či trestním oznámením, tak bych tak učinil a nepsal žádný blog. Ovšem žádná taková reálná možnost zde není. Bylo by to zbytečné.

Pokud toto považujete za správné, nebudu Vám to dál vyvracet. Já to za správné nepovažuji.

Ad b) K tomuto jsem se vyjadřoval už vícekrát a nehodlám se opakovat (mimochodem - podstatnou část toho textu jsem také ocitoval v článku). Pro Vás tady jen doplním, že vím, že ať bych uvedl cokoli, vždy by se našla hromada nadřazených naprosto nevzdělaných lidí, kteří by tvrdili, že jsem byl údajně zablokován plným právem. Nepovažuji je za absolutně kompetentní cokoli takového jakkoli posuzovat a sprostoty a ubohosti mně skutečně nebaví a nezajímají!

Podstatné tady ale je něco úplně jiného - že neexistuje žádná možnost, abych obhájil nezávadnost svého příspěvku před těmi, kteří mě za něj bezdůvodně zablokovali. A to je skutečně totalitní prvek, který nelze omluvit tím, že jde o soukromé médium.

K Vašemu osočení ze lži - Představujte si co chcete. Pokud byste ovšem četl můj článek, věděl byste, že se Seznamem komunikovat v dané věci nelze, a že jsem se o to opakovaně marně pokoušel.

2 2
možnosti

Nechápu, proč se tady oháníte Ústavou a Listinou základních práv a svobod, když celý problém spočívá v tom, jestli jste porušil kodex diskusí na Seznam.cz. Každý má svobodu si vybrat, zda s danými podmínkami bude souhlasit a podle toho se zařídit. Možná by nebylo od věci, kdybyste zde uvedl pravidla, podle jakých se na Seznam.cz udělují "bany". Ale protože (jak jsem vyrozuměl z diskuse) se nehodláte s nikým bavit o závadnosti či nezávadnosti vašeho příspěvku na Seznam.cz, dost dobře nevím, co vlastně si od diskuse pod svým článkem slibujete.:-)

5 0
možnosti
Foto

Již jsem také psal, že pod pojem "porušení kodexu" či "porušení uživatelské smlouvy" lze ze strany Seznamu obecně podřadit úplně vše a jak se jim zlíbí.

A protože se nelze žádným způsobem bránit proti skutečně nechutnému zneužívání takové jednostranné moci, pak jde o totalitu.

Od zdejší diskuze si neslibuji vůbec nic. A od svého blogu jedině to, aby veřejně zaznělo, že s takovým návratem bolševismu a komunistických praktik nesouhlasím. A kdo je naopak podporuje, tak těch je mně upřímně líto.

0 0
možnosti
PP

Z výše uvedených informací je obtížné posoudit, zdali vaše komentáře porušily nějaký zákon nebo etiku, či nikoli. Nicméně, Listina základních práv a svobod je ústavní dokument vymezující vztah mezi občanem a státem a těžko se tedy dovolávat těchto práv ve vztahu k nějaké jiné právnické osobě.

Takhle zněl kdysi názor právníka.

4 0
možnosti
Foto

Znovu a trpělivě - Předmětem zde není jakékoli posuzování oprávněnosti mé blokace za jeden příspěvek.

Rád bych jeho naprostou nezávadnost obhájil před těmi, kteří mně za něj bezdůvodně zablokovali a okleštili tak moje práva se vyjadřovat třeba ke sportu, apod. Ale to na Seznamu není vůbec možné.

Proč bych tady o této věci jakkoli měl diskutovat a obhajovat ji před lidmi, o kterých ani nevím, zda umějí gramatiku, natož zda dokáží chápat obsah napsaného textu, když jsem nemohl a nemůžu tak učinit u lidí, kterým byla svěřena moc takového posuzování, a to bez jakékoli kontroly a možnosti nápravy omylů?

Proto jsem to zde neudělal a ani neudělám. Nepatří to sem!

Opakuji, že předmětem a obsahem mého blogu je popis totalitních bolševických metod na Senamu.cz, se kterými jsem se setkal. A na tom trvám! Pokud se Vám tyto metody líbí a obhajujete je, uvědomte si, prosím, že se jejich obětí v budoucnu klidně můžete stá třeba i Vy.

0 0
možnosti
PC

Za Váš blog, pane Mazurku, karmaR^, i když smutná. Ale jak je vidět, slétli se tu na Vás ti "praví demokrati." Ústa sice plná demokracie, ale ve skutečnosti komunismus zažraný až na samou dřeň.

4 4
možnosti
Foto

Děkuji.

To mohu jedině potvrdit.

2 2
možnosti
Foto

Sprosté osobní útoky a ubožácké posměšky psychicky narušených jedinců tady opravdu nemám zapotřebí. To nejsou diskutující, ale trollové bavící se napadáním ostatních!

Smazáni mnou s žádostí, aby napříště laskavě šli exhibovat někam jinam.

3 3
možnosti
Foto

Typické;-D;-D;-D;-D

"Bojovník" proti "cenzuře", maže příspěvky pod svým blogem;-D;-D;-D;-D

4 0
možnosti
JR

J84a50n 43R49á14ž

5. 4. 2022 18:33

Musím konstatovat, že poprava Giordana Bruna byla oprávněná, neb jeho tvrzení, že Země ani Slunce nejsou středem vesmíru, byla ve světle tehdejších oficiálních verzí o fungování vesmíru, zcela jasná dezinformace.

Naštěstí se dnes k šiřitelům dezinformací nepřistupuje hned k popravám, ale hrozí jim jen pět let vězení. Takže možnost jejich pozdější rehabilitace, na rozdíl od Bruna, bude jednou možná.

1 4
možnosti
Foto

Lžete.

Žádné šíření dezinfomací není trestn=-to už byste byl v kriminále na doživotí.

Trestne je schvalování agrese, podněcování nenávisti, šíření poplašné zprávy atd.

1 1
možnosti
Foto

1/ To, že zde můžete psát, znamená, že vám nikdo ústa nezavřel a není u nás cenzura.

2/ A ano soukromá platforma zcela nepochybně smí mazat to co se jí nelíbí, stejně jako to právo máte vy v diskuzi pod svým blogem a mnozí co se zde ohánějí svobodu slova mažou nepohodlnné běžně.(ne uražlivé, ne protizákonné, ale jen nepohodlnné příspěvky )

3/ Pokud někdo sice napíše, že vpád na Ukrajinu je neomluvitelný a zároveň dále toto relativizuje např. tím, že k tomu mělo důvod (ty nesmysly jak jsou Ukrajinci nacisti, to jak jsou ohroženi, že by mohla vstoupit Ukrajina do NATO, jak jsou terorizování Rusové na Donbase, jak Ukrajina vyvíjí biologické zbraně....) a tím v podstatě útok omlouvá tak prostě porušuje zákon. Tedy potom je smazání na místě.

4/ Sám uvádíte Ústavu kde v článku 17 odst. 4. se píše, že svoboda slova může být za určitých okolností omezena. A také omezena je v několika paragrafech. Např. podněcování nenávisti proti skupině osob ( proti Ukrajincům tvrzením, že jsou nacisti např.) schvalováním útoků ....tedy i pokud by stát nařídil (což neudělal) stahnout některé články či příspěvky pak pokud porušují zákony tak je to v pořádku!

A závěrem- vůbec nepochybuji vzhledem k Vaší dřívější tvrobě , že jste byl smazán a zablokován vám přístup do diskuzí zcela oprávněně a dohadovat se s někým jako vy prostě nemá pro server smysl tedy prostě rozhodi a hotovo. Vy můžete jít prudit jinam.

3 4
možnosti
Foto

Stručná odpověď:

Ad 1) Irelevantní

Ad 2) Mazat ano, ale ne bezdůvodně a bez odvolání blokovat účty a tím svévolně zasahovat do práv.

Ad 3) Souhlasím. To ale nebyl a není můj případ.

Ad 4) Také souhlasím. A ptám se Vás - už jste někdy někde odsoudil články podněcující nenávist vůči Rusům jako takovým (kteří mohou také odsuzovat to zvěrstvo, kterého se Putin na Ukrajině dopouští)?

A k Vašemu závěru - Od Vás zřejmě nelze vůbec očekávat, že byste pochopil, obsah toho, o čem píši. Jste totiž úplně mimo. Děkuji.

2 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik