Znovu uprchlické kvóty?! Za 6 minut můžete mít jasno!

Malta, dnes předsedající země EU, se údajně chce znovu vrátit k jednání o otázce tzv. „uprchlických kvót“. Domníval jsem se, že s odchodem Obamy toto pokrytecké a falešné pseudo-humanistické šílenství skončilo. Mýlil jsem se.

Je vidět, že to ještě neskončilo a že současní vedoucí evropští politici (Merkelová a Juncker) se stále a za každou cenu pokoušejí prosadit jejich nesmyslnou vizi světa. Že ještě nějakou dobu potrvá, než k nám do EU „doputuje“ skutečnost, že Brack Obama a jeho škodlivé a doposud prosazované představy o „záchraně celého lidstva“ a o jakési údajné "humanistické povinnosti" přijímat a živit jakéhokoli potřebného migranta jsou již minulostí. Že je třeba konečně přestat lhát a nalhávat lidem všemožné naprosto nesmyslné představy o naší údajné „humanitě a lidskosti“, kterou prostřednictvím bezbřehého přijímání nebohých migrantů z celého světa „dáváme na odiv“ jak tím údajně zachraňujeme miliony lidských životů a osudů.

Nezachraňujeme.

U nás v Evropě bohužel takto stále ještě setrvávají u moci politici, kteří současnou imigrační krizi způsobili a kteří stále zastávají a prosazují nesmyslné a škodlivé lži, kterými ve skutečnosti nejenže světové chudobě a lidem nijak nepomohou, ale naopak uškodí úplně všemu a všem!

Co tím tito naši stále současní vůdci sledují a čeho chtějí (resp. ve skutečnosti vůbec mohou) dosáhnout?!

Doporučuji každému v tomto ohledu zhlédnout následující kratičký záznam z jedné názorné velice hezké přednášky z USA v délce cca 6 minut a můžete získat jasnou představu o tom, jak se věci týkající se imigrace, světové chudoby a „záchrany lidských osudů“ ve skutečnosti mají:

 

Na základě těchto názorných přirovnání je zcela zřejmé, že přijímání a zaopatřování milionů imigrantů jak v USA, tak i v Evropě (s povinnými kvótami na jejich „rozmístění" do zemí EU, či bez nich) je ve skutečnosti zcela falešné a pokrytecké a také všestranně škodlivé.

Úplně nejodpornější na tom všem pak je (jak bylo v dané přednášce také názorně demonstrováno), že se takto vlastně z naší strany jedná jen a pouze o jakýsi „selektivní výběr“ zaopatřující u nás jen malilinkatý zlomek všech potřebných a nejchudších lidí ve světě, a to dokonce přímo na úkor všech lidí v zemích původu, protože takto vlastně živíme a zaopatřujeme jen a pouze ty nejschopnější z nich – tedy ty, kteří „dokázali z těchto zemí jejich původu uprchnout“ namísto toho, aby se oni sami snažili o zajištění lepšího života tam u nich. Situace a životy desítek a stovek milionů lidí u nich v zemích jejich původu je pak o to ještě horší! Ale to již tito pseudo-humanisté nevidí nebo odmítají vidět!

(Mimochodem - Ještě pořád si myslíte, že třeba náš Bohoušek dělá dobře a je "velkým humanistou", když chce jezdit do uprchlických táboru v zahraničí, a tam na základě uprchlických kvót provádět selektivní výběr dovozu vybraných údajně "nejvhodnějších" migrantů k nám do Česka, které zde pak z peněz daňových poplatníků (a s dotacemi z Bruselu) královsky zaopatří?) 

Proto stejně tak, jak odešel Obama, musí co nejdříve (včera bylo pozdě!) odejít i současní vládnoucí evropští politici a musí být nahrazeni někým, kdo má zdravý rozum. Jak je vidět, bohužel to asi ještě nějakou dobu bude trvat, ale „voda se už vaří“!

Autor: Luděk Mazurek | čtvrtek 26.1.2017 12:02 | karma článku: 42,75 | přečteno: 2462x
  • Další články autora

Luděk Mazurek

Kde byla BIS před 7 lety?!

18.4.2021 v 9:23 | Karma: 39,55

Luděk Mazurek

Integrace po muslimsku!?

18.8.2017 v 18:09 | Karma: 36,57

Luděk Mazurek

Právo na pravdu a nenávist

27.2.2017 v 12:39 | Karma: 39,34
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik