Nevěděl jsem, že v Itálii probíhá horký válečný konflikt s muslimy!

2. 02. 2017 16:03:35
Už to vím! Ten byl podle dnešní zprávy agentury AFP totiž zažehnán podpisem „mírového paktu“ mezi italskou vládou a muslimskými organizacemi v Itálii (zastřešujícími 70 % ze cca 2 milionů zdejších muslimů).

Na základě tohoto jakéhosi údajně "mírového paktu" se tito muslimové prý zřekli použití jakékoli formy násilí v Itálii a zavázali se, že při muslimských bohoslužbách v mešitách budou používat Italštinu!

(Zdroj - zde)

Italská vláda si od tohoto kroku údajně hodně slibuje! Budoucnost Itálie je tímto prý na té nejlepší cestě a na druhou stranu podle "Italské islámské konference" se takto jedná o „historický krok ke zformování islámu v Itálii – v dnešní době islamofobních předsudků a mýtů, že islámská víra není slučitelná se západní kulturou“!

Šílenství!

Tak především – Jakékoli používání násilí je a musí být nezákonné a nepřípustné i bez nějakých paktů! Tedy ne, že se někdo někde milostivě uvolí a smluvně zaváže, že se něčeho takového „zříká a že násilí nebude nadále používat“! Toto považuje italská vláda za nějaký „úspěch“?! Dovolte, abych se zasmál/vysmál (budu aktuální – „Sorry jako!“)!

Dále - Fascinující také je, že se k něčemu takovému zavázaly muslimské organizace představující jen a pouze 70 % italských muslimů! Takže z toho vyplývá, že nějakých zbývajících 600 tisíc italských muslimů hodlá i nadále v Itálii zřejmě používat násilí v jeho jakékoli formě!? Tak o čem se tady vlastně bavíme? Kde je ten úžasný „úspěch“ italské vlády?

Dále - Závazek muslimů o používání italštiny v Itálii?! No to je opravdu něco naprosto výjimečného a úžasný úspěch! No comment (raději)!

Dále – To všechno má být údajně důkazem toho, jak krásně a mírumilovně se může islám integrovat do západní kultury a jde údajně přímo o „historický krok zformování islámu v západní zemi jako je Itálie“!?

Sním či bdím? Vždyť ve skutečnosti zde jde o naprosto bezprecedentní rezignaci italské vlády na prosazování demokratických práv a svobod a jde jen a pouze o její totální kapitulaci před hrubou invazivní hrozbou násilí a terorismu provozovanou cizí naprosto neslučitelnou muslimskou kulturou a nenávistnou ideologií, které je tímto umožněno se ještě více v zemi „zformovat“ (oni se tím vůbec nijak netají a naopak si to velmi pochvalují) a zcela legálně pak začít cíleně v rámci povinného džihádu likvidovat a nahrazovat původní italskou kulturu, zvyklosti, práva, svobodu a demokracii ...... prostě všechno!

Dále – Itálie si tímto slibuje, že se jí údajně budou nadále vyhýbat islámské teroristické útoky džihádistů!? To jako fakt? Něco takového si opravdu podle mě může myslet jenom naprosto bláhový člověk nebo učiněný blázen. Vždyť muslimové používají terorismus i sami mezi sebou!

Co na to všechno říct na závěr?

Nejspíš asi ve stručnosti – Sbohem, Itálie!

Autor: Luděk Mazurek | čtvrtek 2.2.2017 16:03 | karma článku: 42.22 | přečteno: 2003x

Další články blogera

Luděk Mazurek

Můžeme být na našeho nového prezidenta hrdí a pyšní?

Přímá volba prezidenta se více či méně dotýká úplně každého z nás. Vypadá to v této souvislosti v poslední době tak, že jsme zemí se spoustou lidí plných nespokojenosti, lidí se smíšenými pocity studu, odporu, zloby i nenávisti.

26.1.2023 v 11:38 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 101 | Diskuse

Luděk Mazurek

Veřejná novinářská štvanice, kriminalizace a ostouzení lidí jako v komunismu 50. let!

Právo demonstrovat a vyjadřovat veřejně své názory patří neoddělitelně k demokracii. Avšak kriminalizování a veřejné ostouzení demonstrujících lidí s otevřenou výzvou k jejich zavírání - to patří do fašismu a komunismu!

28.9.2022 v 20:33 | Karma článku: 44.28 | Přečteno: 2465 | Diskuse

Luděk Mazurek

Ústava a Listina základních lidských práv a svobod je u nás pro vybrané lidi cárem papíru

Pokud by mně někdo před 30 lety řekl, že se k nám beztrestně vrátí bezpráví a praktiky komunismu 50. let minulého století a že pro vybrané nadřazené lidi se stane naše Ústava a Listina pouhým cárem papíru, tak bych tomu nevěřil.

5.4.2022 v 11:05 | Karma článku: 40.15 | Přečteno: 1689 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 34 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 95 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 12.65 | Přečteno: 161 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 11.91 | Přečteno: 314 |

Michael Laitman

Odhalení tajemství Knihy života

Jeden mudrc kdysi řekl: „Člověk musí získat jak vědomosti, tak moudrost.“ Na otázku, jaký je mezi nimi rozdíl, odpověděl: „Vědomosti se získávají čtením knih, moudrost se získává čtením knihy, kterou jsi ty sám.“

28.3.2024 v 4:14 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 32 | Diskuse
Počet článků 106 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2295

Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...