Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Islámská ideologie opět v Evropě vraždila! Jak dlouho ještě bude?

Tentokrát jsou obětí dokonce nevinné děti! Hledají se viníci. Hledají se příčiny. Vše je pod kontrolou, hlavně nehysterčit! Zřejmě „selhání jednotlivce“, jméno nejprve raději utajíme, aby nevznikly nežádoucí "nenávistné konotace".

A hlavně prý – „musíme si na něco takového zvyknout“!

Opravdu se zdá, že si nešťastná Británie (a spolu s ní i valná část zemí západní Evropy) dokonce snad zvykat i začala. Skoro jakoby takové vraždění zdejší lidé pod dojmem prohlášení nejrůznějších politiků (např. prezidenta Francie Macrona) už obecně „přijali“ jako jakousi sice politování hodnou, nicméně zřejmě nezbytnou součást života v jejich zemi ve 21. století. Už se ani nepořádají žádné demonstrativní pochody politiků, jako tomu bylo v případě po vyvraždění Charlie Hebdo.

Mnozí slušní lidé si určitě rádi oddechnou, že se tentokrát to vraždění naštěstí vyhnulo právě jejich dětem a jim samotným a doufají, že i napříště budou mít takové štěstí. Politici se opět v hraném šoku předhánějí v prohlášeních, jak nás nic takového nemůže zastrašit a jak nás to naopak semkne v boji proti terorismu, nad kterým zvítězíme! Občas sice někdo v Evropě zemře rukou teroristických muslimských vrahů, ale tomu prý bohužel nelze zabránit. Tak se s tím raději nějak smiřme!

Opravdu?!

Ne! Nikdy se s něčím takovým nesmíme smířit!

Je třeba už konečně přestat lhát a hledat jen jakési zástupné příčiny tohoto svinstva a pozdě hasit až vzniklé strašlivé důsledky příčin skutečných. Viník je tady zcela zřejmý a není třeba ho jakkoli dlouze hledat. Je třeba jasně říct, že dlouhodobě všechny důkazy jasně nasvědčují tomu, že v Evropě zase a znovu teroristicky vraždila a vraždí nenávistná islámská ideologie, kterou je proto už konečně a jednou pro vždy nezbytné postavit mimo zákon a její šíření a propagaci tvrdě trestat! Bylo tomu tak i v tomto případě, stejně jako v desítkách případů předešlých. Je přitom úplně jedno, zda se pachatel narodil a žil v Libyi, Afghánistánu, Británii či Německu. Výsledek je vždy stejný – import a infiltrace kultu nenávisti a smrti s následným teroristickým vražděním! A bude stejný tak dlouho, dokud to dovolíme a dokud neodstraníme jeho skutečnou příčinu.

Jsem si jistý, že pokud by ten současný mladý vrah z Manchesteru byl vychován (Citace z článku na Novinkách.cz - „Rodina se chovala podivně. Salman prý před pár měsíci na ulici hlasitě recitoval modlitbu v arabštině.“) v prostředí, které by islámskou ideologii „neglorifikovalo“ ani netolerovalo a naopak ji otevřeně, pravdivě a se vší právní vážností postavilo na roveň nepřípustného fašismu, nacismu či komunismu, nevraždil by! A s vysokou pravděpodobností by se vůbec nestalo, že by k takovému činu pachatele přiměl Islámský stát a pak se jím "chlubil" a veřejně se k němu hlásil!

Ovšem namísto toho jednáme úplně opačně. Připouštíme toleranci islámské nenávistné ideologie, všemožně ji omlouváme, zakazujeme dokonce její jakoukoli kritiku, lžeme o jakési neexistující integraci této nenávistné ideologie do svobodné demokratické společnosti, umožňujeme vznik, růst a šíření tohoto podhoubí nenávisti, a pak (v jakémsi pokrytecky falešném úžasu a hraném šoku) se divíme, že se najednou ocitáme a žijeme ve světě strachu, terorismu a vraždění.

Naše vysoké školy chrlí tisíce mladých lidí s naprosto pokřiveným uvažováním. S naučeným zidealizovaným přesvědčením, že „všichni jsme především lidé, že islám je kulturním obohacením Evropy a její nedílnou součástí, že národy neexistují a hranice států jsou přežitkem a že jsme povinni přijmout a podělit se o vše s kýmkoli, kdo k nám přijde“. Školy nevyučují pravdu a reálné skutečnosti. Dá se říct, že školy tady tím samy nepřímo také napomáhají vzniku islámského terorismu v Evropě a potažmo možná i vzniku dalších nenávistných násilných hnutí v reakci na tuto příčinu. Realita je totiž taková, že nenávistná ideologie dokáže z lidí udělat bestie. A mladí lidé mají tendenci jí podlehnout o to více, pokud není potírána a po právu odsuzována.

Co tedy chceme a co bude dál?

Budeme dál přehlížet a bagatelizovat do očí bijící skutečnosti a pravdivé příčiny bestiálního a nelidského vražedného terorismu zavlečeného do naší dříve svobodné a bezpečné demokratické Evropy? Budeme stále lhát a říkat – vše je OK, hlavně nepanikařit, jde jen o výjimečný exces! A občas za vzájemného smutku a v ostentativním „šoku“ pak vždy pohřbíme nějaké ty zavražděné? A budeme vděční za každý den, kdy se právě nám takové teroristické vraždění vyhnulo a budeme žít ve světě hlídaném těžkooděnci se samopaly v rukách?

Odpověď je poměrně snadná – potrvá to přesně tak dlouho, dokud to dovolíme!

Autor: Luděk Mazurek | úterý 23.5.2017 22:53 | karma článku: 38,54 | přečteno: 929x
  • Další články autora

Luděk Mazurek

Můžeme být na našeho nového prezidenta hrdí a pyšní?

Přímá volba prezidenta se více či méně dotýká úplně každého z nás. Vypadá to v této souvislosti v poslední době tak, že jsme zemí se spoustou lidí plných nespokojenosti, lidí se smíšenými pocity studu, odporu, zloby i nenávisti.

26.1.2023 v 11:38 | Karma: 7,69 | Přečteno: 101x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Veřejná novinářská štvanice, kriminalizace a ostouzení lidí jako v komunismu 50. let!

Právo demonstrovat a vyjadřovat veřejně své názory patří neoddělitelně k demokracii. Avšak kriminalizování a veřejné ostouzení demonstrujících lidí s otevřenou výzvou k jejich zavírání - to patří do fašismu a komunismu!

28.9.2022 v 20:33 | Karma: 44,28 | Přečteno: 2465x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Ústava a Listina základních lidských práv a svobod je u nás pro vybrané lidi cárem papíru

Pokud by mně někdo před 30 lety řekl, že se k nám beztrestně vrátí bezpráví a praktiky komunismu 50. let minulého století a že pro vybrané nadřazené lidi se stane naše Ústava a Listina pouhým cárem papíru, tak bych tomu nevěřil.

5.4.2022 v 11:05 | Karma: 40,17 | Přečteno: 1689x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Kde byla BIS před 7 lety?!

Podle slov premiéra Babiše naše BIS odvedla vynikající práci, když dnes po 7 letech odhalila děsivou pravdu - výbuchy muničních skladů ve Vrběticích mají na svědomí ruští agenti a jde tedy o akt mezinárodního terorismu a války!

18.4.2021 v 9:23 | Karma: 39,55 | Přečteno: 1651x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Blokování účtů na veřejných serverech a cenzura.

Dne 16.12.2020 jsem na svém zdejším blogu napsal článek s názvem "Jsme znovu před rokem 1989? Kde je svoboda a demokracie, po které jsme tehdy volali?", ve kterém jsem popisoval současnou tvrdou cenzuru na Novinkách.cz.

17.1.2021 v 9:52 | Karma: 39,62 | Přečteno: 1388x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Policie zadržela mladíka, který v tachovské škole vyhrožoval nožem

23. dubna 2024  15:03

Policisté zadrželi ve škole v Tachově mladého muže, který nožem vyhrožoval dvěma lidem. Při...

Ředitelem Vojenského zpravodajství by mohl být Bartovský, nahradí Berouna

23. dubna 2024  13:28,  aktualizováno  14:59

Novým ředitelem Vojenského zpravodajství (VZ) by mohl být Petr Bartovský. Kandidáta dnes na...

Nevěřte lžím a pomluvám, obhajuje Babiš neúčast na jednání o důchodech

23. dubna 2024  14:49,  aktualizováno  14:58

Poslanec a šéf ANO Andrej Babiš na svém účtu na sociální síti X zveřejnil video, ve kterém...

Ferimu za mřížemi nebezpečí nehrozí, jako právník bude populární, míní bývalý vězeň

23. dubna 2024  14:58

V pondělí odvolací soud potvrdil tříletý trest pro Dominika Feriho. Exposlance uznal vinným v...

  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik