Luděk Mazurek

Evropská komise zahájila řízení směřující možná k definitivnímu rozpadu dnešní EU!

13. 06. 2017 18:30:26
Evropská komise se dnes rozhodla, že zahájí řízení s Českou republikou, Maďarskem a Polskem za neplnění migračních kvót. Toto největší mocenské centrum EU se takto zjevně rozhodlo, že na misky vah položí utužení své centrální moci

a počátek definitivního rozpadu celé EU tak, jak ji známe (zdroj - zde).

O nesmyslnosti a nedemokratičnosti imigračních kvót a obrovském pokrytectví a lži z nich plynoucích bylo popsáno již hodně. Jejich nezákonnost je posuzována Soudním dvorem Evropské unie v Lucemburku na základě žalob podaných Slovenskem a Maďarskem s dnešní otevřenou podporou Polska (Btw - je naší historickou ostudou a ubohostí naší vlády, že se k nim Česká republika nepřipojila) - (zdroj - zde).

Jde tady o rozhodnutí Rady EU (tedy ministrů vnitra členských zemí) z 22. září 2015 přerozdělit mezi ostatní státy unie celkem 120.000 žadatelů o azyl nacházejících se tehdy v Řecku a Itálii (dnes je jich již mnohem víc). Proti tehdy (kromě Slovenska a Maďarska) hlasovaly také Česká republika a Rumunsko, Finsko se zdrželo. Stalo se tak na základě naprosto bezprecedentního většinového hlasování zcela nesourodých "pouhých" ministrů vnitra členských zemí EU, a to ve věci mající naprosto fatální dopady na životy milionů obyvatel EU. A takovým způsobem přijaté nesmyslné a škodlivé řešení je dnes Evropskou komisí mocensky vynucováno pod hrozbou trestů a sankcí!

Kdo se nepodvolí, ten bude buďto potrestán, nebo v zásadě bude v takovém důsledku přímo či nepřímo donucen buď k úplnému opuštění EU nebo minimálně bude zřejmě odsunut z tzv. „zdravého jádra EU“ na její periferii. Kdo se naopak podvolí, ten pravděpodobně bude z Bruselu pokrytecky pochválen a nadále se takto stane naprosto bezprávným a poslušným "vazalem". (Btw - Nelze v této souvislosti nevzpomenout někdejší známý plamenný projev tehdejšího ministra zahraničí ČR pana Schwarzenberga v našem Parlamentu u příležitosti ratifikace tzv. Lisabonské smlouvy tvrdícího, že něco takového je ze strany evropských partnerů „naprosto nemyslitelné“! Nu což - pan kníže se tehdy buďto trochu mýlil, nebo prachsprostě a jednoduše účelově lhal ....)

A nejde jen o jednu jedinou výše uvedenou věc. Ony výše uvedené jednorázové imigrantské kvóty totiž mají být dokonce brzy změněny na jakýsi „trvalý přerozdělovací princip“ pro umísťování imigrantů přicházejících do EU. A mají k tomu být dokonce sjednoceny pravidla a výše plateb pro ně povinně vyčleněných, a to bez ohledu na rozdílné sociální systémy a platby domácím obyvatelům v různých zemích EU. To vše bez ohledu na to, že by to znamenalo naprosté ožebračení a nerovné ponížení a doslova "zotročení" desítek milionů obyvatel zemí východní části EU, protože v jednotných dávkách by takto příchozí imigranti dostávali bezpracný příjem vyšší, než v těchto zemích často činí průměrná mzda (o důchodech nemluvě).

A dokonce tady nejde ani o takový údajný připravovaný "jednotný přístup" ke všem imigrantům či uprchlíkům! Míra falše a pokrytectví mocných EU je zde naprosto neuvěřitelná a doslova nemá mezí, protože tito samozvaní vůdci Evropy zjevně bezostyšně rozlišují příchozí imigranty a uprchlíky podle národnostního principu, což je zjevným a nepřijatelným rasismem! Do těchto uprchlických kvót se totiž vůbec nemají započítávat a nezapočítávají uprchlíci např. z Ukrajiny – jakoby se v jejich případě snad ani nejednalo o lidské bytosti!

Již zhruba před jeden a půl rokem se k tomu vyjádřil např. prezident Zeman (zdroj - zde), který jasně a zřetelně řekl, že „Když kvóty, tak i včetně Ukrajinců!“. Na Ukrajině již několik let také probíhá válečný konflikt a uprchlíků z něho je dnes již více než 1,7 milionu (zdroj - zde a zde)! Tato věc je o to ještě závažnější, že v současné době (tj. od neděle 11.6.2017) byl na základě jiného centrálního rozhodnutí EU zaveden bezvízový styk s Ukrajinou (zdroj - zde), což má na několika místech hranic s Polskem za následek obrovský nával osob dožadujících se vstupu do EU (zdroj - zde)!

Podle mě nelze žádným způsobem spravedlivě odůvodnit, proč by jakékoli imigrační kvóty měly platit jen a pouze na muslimské imigranty z prostoru Afriky, Blízkého východu a jižní Sahary a nikoli např. na uprchlíky a azylanty z Ukrajiny! Přesto např. Německo již více než 3 roky praktikuje zjevný a otevřený segregační a rasistický princip, na základě kterého odmítá válečné uprchlíky z Ukrajiny (na rozdíl od nejrůznějších muslimských imigrantů ze zemí Afriky, Sýrie či Afghánistánu) v zásadě jako nežádoucí. V roce 2014-2015 totiž Německo poskytlo azyl pouze 5% žádostí uprchlíků z Ukrajiny (zdroj - zde)!

Jde takto o naprosto nestydatou dvojí morálku praktikovanou v EU při zvýhodnění určitých ,,válečných uprchlíků“ (ve skutečnosti jen a pouze ekonomických migrantů a „džihádistů“) oproti skutečným válečným uprchlíkům, kteří jsou příslušníci evropských národů. Nejde tedy o pomoc skutečným žadatelům o azyl, ale jde spíš o cílenou výměnu původních národů Evropy, která je uskutečňována prostředky nemajícími se svobodou a demokracií nic společného!

________________________________

Když jsem před lety v jediném referendu vhodil do urny svůj lístek s nápisem „ANO“ našemu vstupu do tehdejší EU, nikdy bych si nemyslel, že se z tohoto společenství dříve svobodných a demokratických zemí západní Evropy stane dnešní centrálně řízený moloch nikoli nepodobný Sovětskému svazu a že se tím opět vzdálíme skutečné demokracii a svobodě. Možná právě nastal čas začátku konce i tohoto nesvobodného „soustátí“.

V opačném případě nám pomáhej Bůh!

Autor: Luděk Mazurek | karma: 48.34 | přečteno: 12697 ×
Poslední články autora