Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Integrace po muslimsku!?

Tzv. „integrace“ muslimských imigrantů už v zemích EU spolkla miliardy a miliardy Euro. A výsledek? Jediné, co se spolehlivě podařilo do Evropy importovat a „integrovat“ je přetrvávající islámský vražedný terorismus a izolovanost.

Něco je tedy moc špatně!

Sociální integrace je začlenění osob do většinové společnosti a jejího každodenního života. Vždy a pouze může jít jedině o oboustranný proces! Ideálním stavem pak je, pokud je tento proces „přirozený“ – tedy probíhá-li bez jakéhokoli vynucování z obou stran zcela dobrovolně a s vědomím toho, že se jedná o pro všechny nejlepší a nejprospěšnější věc.

Troufám si říct, že taková přirozená integrace tisíců a desetitisíců volně migrujících osob v Evropě dlouhodobě probíhala a probíhá. Ovšem prokazatelně a evidentně s jednou velmi nepříjemnou výjimkou, a to v případě muslimských imigrantů. U těch je proces žádoucí integrace do většinové západní demokratické společnosti, až na několik málo výjimek, prakticky nulový! V Západní Evropě žijí již desítky let velké počty muslimských osob a skupin, které jsou na stupni „integrace“ v podobě naprosté společenské izolovanosti (tj. v podstatě s nulovou mírou integrovanosti) a tento neutěšený stav (eufemisticky řečeno) se po desetiletí vůbec nemění a naopak - s dalšími generacemi těchto společensky (i územně – tzv. „No-Go“ zóny) separovaných skupin osob se ještě zhoršuje a zvětšuje.

Jak za takového stavu lze poté věřit tomu, že se zde údajně mohou nějak "bezproblémově" integrovat další statisíce a miliony dalších muslimských imigrantů? Tomu prostě věřit nelze, protože ve skutečnosti se za takového stavu žádná integrace muslimů doposud nikde nezdařila, nekoná a konat ani nemůže a nebude!

Proč se tak zrovna u muslimů děje a na základě čeho?

Čekám na to, kdo z odpovědných vůdců sjednocené Evropy (ano – dnes jsme údajně „nerozdělitelně sjednocení v Evropské unii“ a máme tedy své celoevropské vůdce) si dnes vůbec troufne tuto věc reálně a pravdivě pojmenovat! Zatím čekám marně! Bez takového pojmenování příčiny současného otřesného až zoufalého stavu (opakované masové vražedné útoky na území EU páchané v poslední době snad ze 100% muslimy ve jménu islámské ideologie) totiž nelze dospět k jakékoli nápravě ani k jakémukoli žádoucímu nenásilnému (to zdůrazňuji!) řešení!

Namísto toho jsme svědky zcela pomýlených a naprosto povrchních prohlášení evropských vůdců o údajné snaze o „bezproblémovou integraci“ muslimských imigrantů, která jsou zcela odtržená od reality a která jsou často naopak naprosto kontraproduktivní. Co si máme myslet například o prohlášení paní Merkelové ze září 2016 o tom, že (převážně muslimští) uprchlíci budou zaměstnáni jako řidiči kamionů (zdroj – zde)? A výsledek? Vlna několikanásobného opakovaného masového teroristického vraždění za pomocí najíždění automobilů do davů bezbranných lidí! 

Namísto toho jsme proto opakovaně svědky stále stejného scénáře v podobě – Hromadný vražedný teroristický útok spáchaný na základě islámské ideologie, řada mrtvých nevinných obětí, „šok“ evropských vůdců a jejich vzájemné kondolence a slovní podpora v „těžké chvíli“, vypátrání/zabití několika jednotlivých pachatelů, veřejná deklarace o jakémsi „společném boji proti terorismu“ a – nárůst appeasementu vůči projevům islámské vražedné ideologie a nové v podstatě bezradné čekání na další masový vražedný útok!       

To nestačí (resp. je to absolutně nepřijatelné a ze strany našich evropských vůdců vyloženě diletantské a škodlivé)!

Chceme se snad již navždy pod takovou těžkou hrozbou vzdát naší těžce nabyté svobody a demokracie? Chceme si zvykat na pravidelné masové vraždění na veřejnosti a bát se, že se naši nejbližší či děti jednou nevrátí z nějaké kulturní akce či ze školy nebo prostě jen z nákupu v nějakém supermarketu?! Může být omluvou nečeho takového, že terorismu prostě nelze předem zabránit? Možná úplně nelze, ale určitě lze jeho riziko maximálně snížit tím, že aspoň pojmenujeme a následně pokud možno právní cestou eliminujeme skutečné důvody tohoto terorismu!

Kdo nebo co je jeho skutečným důvodem a viníkem?

Je pravdou to, co tvrdí (resp. jak jsem pochopil z jeho článků) například jeden zdejší vzdělaný muslim pan Berrezouga? Tedy, že islámský terorismus vyvěrá především z nedostatečné znalosti islámu jako takového, z jeho pouze povrchního praktikování se zneužitím a překroucením jeho skutečného (zřejmě tedy mírumilovného a tolerantního) poselství? Má být tedy v takovém případě proto takovým „lékem“ ještě větší (a hlavně odborněji vykládaná) výuka Koránu a islámu pod kontrolou samotného státu? Bylo by možné touto cestou dosáhnou cíle v podobě bezproblémového soužití muslimů, bezvěrců a jinověrců v Evropě za současného zachování svobody a demokracie, demokratického právního systému a všeobecných lidských práv zakotvených v Listině základních práv a svobod?

To nevím a doposud jsem se nikde nesetkal s ničím a nikým, kdo by mě o něčem takovém (tedy že by něco takového vůbec bylo možné) přesvědčil. Můj názor proto je, že bohužel ne! Domnívám se, že i pokud by skutečně hluboký obsah islámu byl natolik mírumilovný a tolerantní, jak bychom si mohli přát, stále nelze pominout jeho obrovský existující potenciál zneužití celé islámské ideologie ke zcela jiným cílům a důsledkům (které můžeme dnes a denně vidět v plné nahotě na příkladu existence tzv. "Islámského státu"). Islám se totiž s nárůstem počtu jeho vyznavačů stále víc navenek prezentuje jako „jediný správný a přípustný nadřazený světonázor“ daný samotným Bohem (Alláhem). A neexistuje přitom žádná současná autorita, která by nezpochybnitelně (a s respektem všech muslimů) stanovila, co v jeho obsahu je a není skutečně přípustné.

Nechceme-li se tedy postupně stále více a více stát přímou součástí islámského džihádu a jeho vnitřních rozporů a bojů o jeho výklady, musíme co nejdříve u nás v Evropě stanovit naše vlastní jasná a nepřekročitelná pravidla pro všechny a jejich plnění bezpodmínečně vyžadovat a případně i vynucovat. Čím dál víc nabývám přesvědčení, že pokud tak neučiníme, stáváme se i my sami nečinnými spoluviníky současného stavu islámského terorismu na území Evropské unie ("Kdo zlu neodporuje, sám se ho dopouští"). A pokud by tato pravidla (tedy zákony a právní prostředky chránící naši svobodu a demokracii) v některých věcech byla pro mnohé muslimy třeba nepřijatelná, budou zřejmě muset oni sami zvážit své setrvání v našich zemích evropských demokracií.  

Oproti tomu jakékoli snahy o nahrazení našeho demokratického práva islámským právem šaria či jakékoli snahy o zavedení jeho alternativního praktikování, považuji za nepřijatelnou destrukci všeho, čeho jsme doposud v Evropě dosáhli. Zůstaňme proto raději hrdými nositeli naší vlastní kultury, važme si odkazu našich předků a našich židovských a křesťanských kořenů a nedopusťme jejich likvidaci a nahrazení importovanou kulturou, novými importovanými islámskými pravidly a zvyklostmi, které k nám nepatří a které v zásadě za současného stavu znamenají zánik všeho, čímž jsme až doposud byli.

Autor: Luděk Mazurek | pátek 18.8.2017 18:09 | karma článku: 36,57 | přečteno: 1364x
  • Další články autora

Luděk Mazurek

Můžeme být na našeho nového prezidenta hrdí a pyšní?

Přímá volba prezidenta se více či méně dotýká úplně každého z nás. Vypadá to v této souvislosti v poslední době tak, že jsme zemí se spoustou lidí plných nespokojenosti, lidí se smíšenými pocity studu, odporu, zloby i nenávisti.

26.1.2023 v 11:38 | Karma: 7,69 | Přečteno: 101x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Veřejná novinářská štvanice, kriminalizace a ostouzení lidí jako v komunismu 50. let!

Právo demonstrovat a vyjadřovat veřejně své názory patří neoddělitelně k demokracii. Avšak kriminalizování a veřejné ostouzení demonstrujících lidí s otevřenou výzvou k jejich zavírání - to patří do fašismu a komunismu!

28.9.2022 v 20:33 | Karma: 44,28 | Přečteno: 2465x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Ústava a Listina základních lidských práv a svobod je u nás pro vybrané lidi cárem papíru

Pokud by mně někdo před 30 lety řekl, že se k nám beztrestně vrátí bezpráví a praktiky komunismu 50. let minulého století a že pro vybrané nadřazené lidi se stane naše Ústava a Listina pouhým cárem papíru, tak bych tomu nevěřil.

5.4.2022 v 11:05 | Karma: 40,17 | Přečteno: 1689x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Kde byla BIS před 7 lety?!

Podle slov premiéra Babiše naše BIS odvedla vynikající práci, když dnes po 7 letech odhalila děsivou pravdu - výbuchy muničních skladů ve Vrběticích mají na svědomí ruští agenti a jde tedy o akt mezinárodního terorismu a války!

18.4.2021 v 9:23 | Karma: 39,55 | Přečteno: 1651x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Blokování účtů na veřejných serverech a cenzura.

Dne 16.12.2020 jsem na svém zdejším blogu napsal článek s názvem "Jsme znovu před rokem 1989? Kde je svoboda a demokracie, po které jsme tehdy volali?", ve kterém jsem popisoval současnou tvrdou cenzuru na Novinkách.cz.

17.1.2021 v 9:52 | Karma: 39,62 | Přečteno: 1388x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik