Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Karma. Podle mého názoru, byl pan Ruml a Fendrych na ministerstvu, jako zametači. Takže o Ústavě toho moc neví. Možná si lidé vzpomenou, jak nechal seřezat lidi na závodišti, když protestovali proti týrání zvířat. Teď chce kázat demokracii. Jiný vytuneluje fond a káže o morálce. Dalo by se pokračovat o této elitě.

14 3
možnosti
MM

Pořad byl odvysílán v nesestřihané podobě! Proč klamete?

Sice se tu na blogu objevuje osoba, která se sama kvalifikovala na inteligenta a vzdělance, ale nevím o tom, že by někdo z těch, které nemáte rád, se označil za elitu národa.

4 8
možnosti
Foto

Neklamu. Pořad jsem viděl a jeho úvod byl prokazatelně cenzurně výběrově zkrácen a vysílán bez některých vystoupení příliš přesahujících hranu.

Na jeho nezkrácenou verzi se můžete podívat na YouTube - odkaz jsem uvedl v článku.

11 1
možnosti
LK

cit. ....Tito lidé ve skutečnosti vůbec takto neuctívají státní svátek České republiky, oni žijí ve svém vlastním světě odtrženém od reality a uctívají jen sami sebe a své vlastní představy a zájmy, které falešně vydávají za potřeby a zájmy celého národa. Cítí se být sami povolaní k tomu, aby se takto chovali a jednali a vůbec si přitom zřejmě neuvědomují, že k tomu nemají vůbec žádný mandát a že nejsou žádnými mluvčími ani vůdci národa, přestože se tak navenek chovají a vystupují.

Velice přesné R^

24 2
možnosti

Jsou to "samozvanci a ztroskotanci", že jo autore? Přesně jak jste to čítal v Rudém Právu, viďte?

6 7
možnosti
VS

Velmi výstižnéR^ Autor se sám pasuje na arbitra elit.;-D

1 6
možnosti

Hodně vás to vytočilo? To je potom všechno fajn...:-)

5 3
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik