Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Nic proti satiře. Ale když srovnám satirické pořady a vystoupení z nedávných dob , tak toto se mi prostě nelíbí, není v tom téměř žádná invence, Je to jako špatný přisprostlý vtip , kterému se vypravěč směje jako první aniž ho stačil dopovědět.

Opravdová ironie a satira míří nepřímo na ty jichž se to týká. Důkazem je například Chaplin, který ač svobodný ve svobodné zemi, "skrytě, ale přesto zjevně paroduje aspekty Třetí říše". To co předvedli tvůrci kabaretu je jen ubohost a infantilnost jejich myšlení.

16 4
možnosti
PT

P83e35t66r 82T40a41f77t

10. 11. 2016 15:20

A vy jste tu hru shledl, ze hodnotite?

0 0
možnosti
Foto

Takže po uplynutí 24 hodin od zveřejnění mého blogu se tady jednou vyjádřím ke všem diskusním postům společně:

Ve svém blogu jsem nikoho osobně nenapadl ani neurazil, jen jsem slušnou formou vyjádřil svůj krajně negativní názor na uvedený "nekorektní kabaret", který považuji za ubohost a sprostotu nemající s divadelním uměním nic společného.

Udělal jsem tak za pomocí přesných citací vybraných úryvků tohoto "díla", s odkazem na jejich filmový záznam z představení (kde si to každý může ověřit, zhlédnout a poslechnout) a odůvodnil jsem, proč takový názor zastávám.

Namísto jakékoli věcné diskuze či argumentů podporujících naopak "kvality tohoto díla" se na mě tady vyvalila vlna skutečně hnusných osobních útoků a sprostoty.

Myslím si, že i to o něčem svědčí. Především tedy o pisatelích takových postů samotných a také o tom, že pro pravdu se člověk nejvíc zlobí a zřejmě jsem se tedy trefil do černého!

Zpočátku jsem sice některé zdejší nejsprostší reakce sám mazal, či pokoušel se slušně reagovat. Nakonec jsem však vyslyšel jeden z názorů, abych je naopak právě ponechal a nechal na posouzení každého, co se tady děje.

Takže, pokud tady nadále zůstává sprostota, trollování a spamy toho nejhrubšího zrna, je to proto, že administrátor pan Banga asi "nestíhá".

V každém případě děkuji všem slušným diskutujícím za jejich vyjádření. R^

A těm ostatním vzkazuji - naučte se rozporovat názory a nikoli sprostě útočit na jejich pisatele! Je to ubohost, kterou jsme zažívali v totalitě, nemající mezi slušnými lidmi co pohledávat. Rv

30 9
možnosti
MB

Jako kdybych četl Petříka ;-D

4 6
možnosti
Foto

Nejlépe byste udělal, kdybyste tady už nepsal vůbec o ničem ;-D;-D;-D

7 13
možnosti
KC

Pan Mazurek tentokrát místo do lejna píchl do vosího hnízda.

16 3
možnosti
VD

Pokud člověk má v sobě něco nezdravého, je dobré to zvrátit a dostat to ze sebe ven. Platí to asi i pro celou společnost, pokud ji něco trápí, je dobré, aby to dostala ze sebe ven. Pozitivem toho je, že všichni kolem jsou tak konfrontováni s vlnou skutečně různorodých názorů, ať jsou jaké jsou, a ty, kteří jsou toho schopni, to vede k přemýšlení. Takže jsem pro. Jen víc, jen houšť. Národe zvracej o sto šest.

:-)

0 0
možnosti
Foto

jen abychom se v těch zvrakách neutopili;-)

ostatně vypadá to, že mnozí si už vyblinkali mozek

0 0
možnosti
RS

Pane Mazurek. Tolik smazanych prispevku. Vy jste ale mazal. Povysil jste se za velkeho divadelniho kritika. Ale co tak kritika divaku?

6 6
možnosti
TP

T30o25m53á93š 79P98í52c13l

8. 11. 2016 15:02

To je to vysoké umění. To já, prostý frustrovaný venkovan bez vzdělání, nemohu absolutně pochopit. Odložím své vidle a jdu si pustit dechovku.

4 0
možnosti
TN

A před dvaceti lety šly takové věci ve veřejnoprávní televizi.

Docela by mě zajímal váš vztah k České sodě.

16 2
možnosti
BK

Česká soda nebyla takto neobjektivní, dělala si srandu ze všech a to je jediný ale velmi zásadní rozdíl.

1 0
možnosti
Foto

Jen malou poznámku: obchodní vztahy s jakoukoliv zemí lze budovat i bez servilního řiťolezectví jaké nám předvedla čtyřka v čele se Zemanem.

Jinak nemá cenu zbývající text komentovat, protože se jedná o klasickou ukázku tzv. korektnosti, jinými slovy a krásně česky přizdisráčství....;-)

Ale to důležité je, že to můžete psát horem dolem, zleva zprava. Jen aby nám to všem vydrželo, nějak nám ty osobní svobody ubývají.....:-/

7 6
možnosti

Pane jo...autor by rád zpátky totáč aby mohl ovlivňovat co se smí a co nesmí.....FUJ!

10 17
možnosti
TB

Jseš úplně mimo, autor nic samozřejmě nezakazuje, jen píše svůj názor na toto "rádoby umění" :-P

20 3
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik