Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Omyl.Nejedná se o kabaret a nejedná se ani o satiru. Je to hraný dokument. Kabaret byl již originál!!!!!!

34 4
možnosti
JB

J25a47n 13B32u80r40i55a56n

8. 11. 2016 10:35

Nechápu, co Vám na tom divadelním představení vlastně vadí. Porušuje nějak zákon? Jestli ano, tak dejte trestní oznámení. Jestliže ho neporušuje, tak je to přece OK, ne? A je jen na divácích, jestli jsou ochotni za takové představení zaplatit. Když nebudou diváci, tak se to hrát nebude.

31 2
možnosti

...Uráží jeho "bohy":-)

11 3
možnosti
JN

To je fuška, pane blogere, takhle masivně mazat, co?

6 1
možnosti
Foto

To jsou paradoxy, jeden ze smazaných příspěvků je dokonce mezi "doporučovanými" ;-D

2 2
možnosti
JT

Pane Mazurku, vy musíte být děsný suchar. I satira podle vás musí mít nějaký rámec. Vidíte věci příliš komplikovaně. Vám se kabaret líbit nemusí, ale je dost takových, kterým představení sedlo. Byl jste vůbec někdy mladý? :-)

13 6
možnosti
Foto

Kabaret jsem neviděl, takže jej nemohu hodnotit. Možná byl vtipný, možná spíše trapný. Ale je to satira, která karikuje a zesměšňuje, takž se zde nemůžete dožadovat nějaké "politické korektnosti".

24 1
možnosti
PK

Pane Mazurku, zkuste se zamyslet nad tím, proč toto představení vzniklo. A proč se tomu lidé smějí. Aneb kdo nechápe minulost, nemůže pochopit současnost.

20 5
možnosti
JH

Koukám, furt se maže!!;-O!!Ta demokracie je náročná8-o!!8-o

9 1
možnosti
Foto

Pane Mazurku, že vy si to představujete tak, jako ta soudružka z komise ve filmu Nejistá sezóna?:-)

"- Po čem my voláme? Po satiře. Ano, po pozitivní, konstruktivní satiře.

- Já nevím, já bych se nerad pouštěl do rozboru toho termínu "pozitivní, konstruktivní satira"; kdo ví, jestli už v tom spojení těch slov není něco neřešitelného."

37 4
možnosti
ZB

Poplach!Nevěřící sáhli sektářum na posvátnou ovci.A co je na tom nejhorší,stalo se to v kraji,kde SPOZ sekta vznikla a ještě před měsícem měla mezi voliči i dost silnou podporu.Poslední volby už byl 2 procentní výprask.Žvásty o "pražské kavárně" jsou v realitě zcela mimo.Lidé jsou Zemanem a jeho partou znechuceni všude.Jen připomínka pro autora,kabaret je lidová zábava a hledat v něm velké umění je poněkud komické.Ani kabaret lží se kterým objíždí lidový prezident česká a moravská města velké umění není...

38 6
možnosti
PK

Samozřejmě, kabaret a satira byly vždy "lehkou múzou" a většinou se rozčilovali ti, kterých se to týkalo, aneb "potrefená husa nejvíc kejhá". Mimochodem, náš pan prezident v posledním roce udělal minimálně tři věci, které byly trapdné:

1. Pohřeb slovenského ex-prezidenta - pohřeb byl v 11:00, on je na letišti v 10:45 a pak zpoždění svádí na řízení letového provozu, že jeho stroj opozdilo o celé 2 či 3 minuty, kvůli přistání jiného stroje. Kdyby se zvedl brzy ráno (Mluvčáček přiznal, že nic státnického neměl) a letěl v 9:00, tak pohřeb stihl a ostuda nebyla. Nakonec Mluvčáček tvrdil, že za to může RLP, po zveřejnění výpisu komunikace z věže Ruzyně radši zmlknul. No, není to trapné? Přijít na pohřeb v čas, jsem-li pozván, je přece elementární slušnost.

2. Pohřeb Simona Perese. Na pohřeb Perese, jednoho z nejvýznamnějších státníků min. století se sjede půl světa, z USA dokonce dva prezidenti. Náš prezident, přestože vyhlašuje, že je CR přítelem Izraele, se na něj vybodne, protože si válí šunky na Rhodosu na konferenci nějakého podivného ruského šíbra. Ano, lepší si válet šunky v moři a lemtat Metaxu, než být na funuse v Izraeli. Slušnost by velela z Rhodu odletět a na pohřeb jít. Rozhodně tam neřešil žádné "státnické" věci vyjma kšeftů svých kámošů.

3. No a to s Čínou byl vrchol. Kdyby měl koule, tam tomu čínskému tatrmanovi řekl, že je ČR svobodná země a každý si může vyvěšovat jaké vlajky chce (pokud nejsou v rozporu se zákonem jako podpora komunismu, nacismu atd.) a scházet se s kým chce (pokud to není mezinárodní zločinec hledaný Interpolem). On ne, za mísu šošovice by prodal klidně všechno.

13 1
možnosti
Foto

R^ Gratuluji, karma krásná, až dvojnásobná oproti článkům, které naopak kabaret chválí.

11 11
možnosti
Foto

zchladím vaše nadšení - karmu dala pouhá pětina čtenářů

10 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik