Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Požaduj si co chceš. Víš co na tebe Bílej Tesák.

0 0
možnosti
PK

Budu fair. Počkám na informace a pokud je to tak, jak si myslím že to je, končím s jakoukoli aktivitou na idnes. Prostě budu číst zprávy jinde. Pan Patrik Banga se již "proslavit" svými blogy dokázal. Pokud jsem měl možnost jeho blog číst, byl velmi často (mírně řečeno) kontroverzní. Zrušení blogu Lucie Provazníkové na mě působí jako sviňárna, která do demokratického média nepatří. Mám Banga klanu plný zuby.

1 0
možnosti
JP

Nevím, jestli si idnes uvědomuje, že aktivitami Banga gangu směřujícími k odstranění blogu Lucie Provazníkové, dělá z jejích textů novodobých "Několik vět" či "2000 slov".

2 1
možnosti
PV

smutné je že iDnes bylo jedno z médií, které nařklo soukromou TV za cenzuru když nechtěla odvysílat politické prohlášení skupiny rozličných existencí v pořadu pana Krause. Teď se ale její redaktoři chovají úplně stejně jako redaktoři zmíněné TV. Na stole se objevil článek, který se jim nelíbí a hned je cenzura správná a důvodná.

4 3
možnosti
OH

Jo kdyby texty Gypsy.cz zpívala kapela bílých, tak je to rasismus, ale protože to jako protestsong či co kvílí Gypsy.cz tak je to OK a dokonce jim to dává patent odhalovat rasismus u jiných.

Poslech jsem si jejich písniček víc a takhle sprostej nejsem ani po láhvi rumu když se k tomu bacím kladivem do palce.

5 1
možnosti
Foto

Lidé citující (cintající) kde co a kde koho, kteří sami jednají v rozporu s takovou citací jsou prosím co? Jen pokrytci a lháři! Takovým já neděkuji, pro ně je "pravda" - tedy ta "jejich" pravda, jen klackem - bohabojní lidé, vskutku - v davu stejně pomatených, bez rozmýšlení zašlapou pravdu do země - jen proto, že jich je víc. ;-D;-D;-D Jak dlouho to tu asi vydrží?;-DRv;-D

0 5
možnosti
JK

Voltaire ale neznal nacistickou ani bolševickou propagandu, že. Ostatně také z Voltairových myšlenek vycházela velká francouzská revoluce, a to nebylo období, kdy se s názorovými odpůrci zacházelo v rukavičkách. Dokonce sám Maximilien Robespierre, fanatik práva a chudoby a skvělý řečník, byl nakonec v Konventu ukřičen a potom zatčen a sťat gilotinou na stejném náměstí, kam dříve posílal na popravu stovky aristokratů. To jsem ale uvedl jen na okraj.

Nevím, co provedla blogu idnes Lucie Provazníková. Sice jsem četl vysvětlení adminů, ale to lze docela dobře rozporovat a svědčí to o tom, že si sami nejsou jisti v kramflecích v případě vyhození paní Provazníkové. Na druhé straně to mají admini těžké, protože řada textů, co zde lidé publikují, jsou prostě příšernosti a jejich autoři jsou často za hranou elementární slušnosti a píší věci, z kterých jde hrůza. Podstata je však v tom, že podmínky určuje vlastník blogu a nemusel by ani zdůvodňovat, proč někoho vyhodí. Jiná věc ale je, že blog idnes má značnou sledovanost a píšou sem mraky lidí, takže ho autoři a čtenáři považují za jakýsi veřejný statek, tudíž se domáhají, aby byl ten či onen vyhozený vrácen. Když se to vezme kolem a kolem, je to vlastně pro blog a pro adminy příznivá situace, když vyhození jedné blogerky vzbudí takový rozruch.

0 0
možnosti
Foto

Mravokárce s máslem na hlavě...při poslechu repertoáru tohoto mravokárce nabývám dojmu ,že jsou o texty sexuálního devianta.Česká kultura jde do kopru a nechápu hnusné útoky na Lucii Bílou.Pane Bango měl byste se stydět!!!!!!

9 0
možnosti
PN

P41e25t72r 31N30o21v82á78k

1. 12. 2016 15:28

Tak dokud o tom co je povoleno a co ne bude rozhodovat cikán bez morálky, jiný to nebude.

9 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik