Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Hidžáb není výrazem islamizace a už vůbec ne demokracie. Pokud jim to škola dovolí, ať si to nosí, pokud ne, tak smůla. Stát měl střízlivě trvat na tom, že to není nárokové. Třeba ve Francii je zahalování zakázáno, přestože je to silně islamizovaná země.

6 3
možnosti
PV

P28a40v15e76l 67V80é21b40r

22. 1. 2017 18:47

Milý pane, hidžáb, obzvláště pak fanatické trvání na něm, JE výrazem pokusu o islamizaci. Samozřejmě, kdyby zůstalo jenom u toho hidžábu - nic proti. Ale protože se islám snaží stále víc a víc omezovat naše svobody a stále víc a víc požaduje po nás ústupky, je třeba potlačovat jakékoliv projevy islámu.

14 0
možnosti
DK

Islam je zrudnost a ten, kdo proti nemu bojuje, je mozna xenofob, ale stoji na strane dobra (alespon tedy v tomto kontextu). Zena, ktera se panicky boji odlozit svuj hidzab, je sama o sobe fanatikem. Nemusi byt nutne pro spolecnost nijak nebezpecna, ale neni to plnohodnotny clovek (ve smyslu spolecenskeho uplatneni). Clovek, ktery se chova iracionalne, je nevyzpytatelny. Zakaz zdanlive neskodnych prvku Islamu, ackoli sam o sobe muze znit jako zcela zbytecna restrikce, ma jako vedlejsi produkt jednu velmi pozitivni vec...Pusobi jako filtr. Filtr, ktery odradi ortodoxniho muslima od zivota v takove zemi...a naopak, muslim umirneny, ktery nema problem s prizpusobenim se spolecnosti, muze nadale v takove zemi zit a to je presne ten typ muslima, ktery je akceptovatelny, pokud uz tedy zde nekdo takovy musi byt.

20 0
možnosti
AP

Středověk nesmí vstoupit do Česka!

16 0
možnosti
TV

Diky za prispevek a karma! Vcera jsem sam porad videl a rikal jsem si, ze by bylo treaba o nem napsat... pri koukani jsem neveril vlastnim usim a chodil po pokoji jako lev... myslim, ze by bylo dobre, aby se kazdy podival a udelal si nazor..jak. pisete, nelze spor bagatelizovat..a jak rikal pan Kuras, v Britanii byl tento spor (ve prospech hidzabu) spoustecem dalsich naroku a ustupku...ostatne, uz ve studiu bylo treba ustupku

28 0
možnosti
DK

Ono je to tak, ze muslimove ve spolupraci s pseudohumanisty budou tlacit na spolecnost, aby se prizpusobila. Porad budou argumentovat tim logickym faulem, ze chudaci muslimove jsou agresivni proto, ze se citi vycleneni ze spolecnosti, coz v nich vyvolava frustraci, ktera je pricinou jejich patologickych cinu. Vzdy se da naroubovat nejaka fiktivni pricina jejich chovani a pseudohumanismus prave na takovem zakladu manipulace a pokrytectvi stoji. Jde o to nepodlehnout. Nebat se oznaceni xenofob, rasista apod...Berte na vedomi fakt, ze ti, co ostatni takto nazyvaji, jsou ve skutecnosti agresori a jakkoli dehonestujici oznaceni od takovych lidi je neplatne, protoze je ciste ucelove.

18 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik