Diskuse

Znovu uprchlické kvóty?! Za 6 minut můžete mít jasno!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M21i43l81a57n 42R90a20d78e57k

26. 1. 2017 16:56

odchod Obamy a nastup Trumpa, co to ma co delat s kvotama v EU? On Trump bude vladnout z Brusele?

0 2
možnosti
MP

Ne, ale v závěru je, že Evropa by taky měla udělat výměnu ve stejném směru jako USA.

6 0
možnosti
PB

..... ale oni to velice dobře vědí,- aj na tej Maltě !,- ale přecpaná "křižovatka migrace" ve Středomoří je nutí robit takový kotrmelce, protože už neví kudy kam !,- zkrátka somrujou po centrále EU aby jim nějakým způsobem vodlehlo a kvóty stále vnímají jako jediný "demokratický" řešení,- jenže plačou na hrobě Bruselu plném neochoty, nezájmu a totální neschopnosti,- ...... tedy na špatném hrobě VEU !

0 0
možnosti
PT

P92e79t97r 72T36o91m45e22k

26. 1. 2017 13:50

Souhlas, jenom nejsem tak velký optimista v tom, jestli se ta voda opravdu už vaří. Ještě bych dodal, že Trump má pravdu, když říká, že stát bez hranic není stát. Takže buď ať Evropa začne chránit svoje hranice (a víc něž půl roku bych těm Evropským "géniům" na to nedal) nebo bude třeba aby si jednotlivé státy chránily své hranice sami. Tedy i my. Že to znamená konec EU ? Asi ano ale pořád lepší než Evropský Muslimstán.

13 0
možnosti
JK

Trum vyslovil nahlas to, co si mnozí myslíme také, jen nemáme tu sílu "hlasu",.

Nebo máme, bohužel, jen sílu toho jednoho hlasu ve volbách. Bohužel by to nemuselo být v případě, že se naše hlasy slijí v masu.

7 0
možnosti
MC

KarmaR^Díky za video. Jen škoda, že ho nevysílají dospělé děti, promiňte levicoví lídři ve veřenoprávních národních televizích. Levičáci mohou být solidární pouze z ukradených peněz občanů, protože nikdy žádné nevyprodukovali, neprodukují a ani produkovat nebudou!

7 0
možnosti