Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Kdyz uz o tom pisete, proc to nezusite? Neni nad reportaz o vlastni zkusenosti.

0 1
možnosti
Foto

Vážený pane Vokoune,

kdybyste uměl číst, možná byste si povšiml, že program je bohužel vypsán velmi selektivně a výběrově (a v zásadě i rasisticky!) - jen pro Afghánce, Pákistánce a Iráčany.

Já (a mnozí další spolu se mnou) jsem tedy předem diskvalifikován, neboť nemám ten patřičný původ ani barvu kůže.

1 0
možnosti
Foto

Takže v praxi to může také vypadat tak, že třeba náš nadační fond "Generace 21" někde v Iráku vybere a pro ně zdarma k nám (samozřejmě v rámci Bohouškova vládního programu na přijímání tzv. "uprchlíků") letecky převeze nějakých 100 Iráčanů.

Ti si následně "odskočí" (Generace 21 jim k tomu přistaví autobusy) vedle do Německa pro zaručenou "odměnu" ve výši v přepočtu 3 miliony 320 tisíc Kč., pak se zase vrátí k nám do Česka a pokud se jim potom "zasteskne po vlasti", tak se možná zase vrátí do Iráku.

Život je krásný! :-)

2 0
možnosti
PB

.... každej den aspoň jedno překvapení (?),- tak nééé uprchlíci ze Sýrie, ale nějací vobyčejní migranti z Afghánu, Pakistánu a Iráku,- doboha, kde voni se tam vzali ?!,- šak Evropa přijímá enem uprchlíky z válečnejch zón,- šak to tady už dva járy píšou furt dokola ! A potom píšou taky něco vo kvótách !,- ale s takovou politikou na nás teho moc nezbude když voni jim cálujou zpáteční letenky,- ...... takovou prácu to dalo je sem dostat a nyčko je tady nechcou,- nejni to škoda VEU ?!?

12 1
možnosti
Foto

Pro informaci, že toto není nic nového:

"Návrh ministerstva vnitra dnes chválila vláda.

Úřad Ivana Langera například navrhl podpořit návrat až 2000 nezaměstnaných cizinců domů a zaplatit jim letenku. Jedna z variant počítá s tím, že pokud se pro návrat rozhodnou dobrovolně, mohli by navíc získat až 500 eur „kapesného“, tedy asi 14 tisíc korun. To by podle úřadu vyšlo na více než 55 milionů korun."

http://migration4media.net/2009/02/09/za-navrat-domu-penize-na-letenku-nabizi-vlada-cizincum/

0 9
možnosti
MK

Polický, Polický; zase špatně. S Vámi už to lepší nebude!

Proč tady licitujete o penězích, co je lepší a co horší, když řešení je jinde. Peníze, které by měl dostat vetřelec dám na obranu hranice a nemusím pak přemýšlet, kolik mu mám dát, aby vypadl. Těm, kdo se vevetřou přitvrdím sběrným táborem bez možnosti volného pohybu, ale hlavně nechám jim mobily, aby všem připraveným na cestu mohli vzkázat: NEJEZDĚTE! Už to stojí za...belu.

2 2
možnosti
Foto

Něco tak neskutečně hloupého jsem už dlouho nečetl.;-D

Takže migranti dle vás budou "soutěžit" o to kdo dostane bonus 32 400Kč když startovné (cena za to aby se do toho Německa dostali) je několikanásobně vyšší;-DRv (Hovoří se o různých sumách někde od 50 000 do 200 000 za cestu a jednu osobu)

Ten příspěvek na návrat je naprosto pragmatická a funkční věc- v minulosti v různých zemích odzkoušená.

Ti co ho využijí jsou ti, kteří zde nejsou spokojeni -zpravidla měli o životě v Evropě jiné představy a pak je jen dobře když odejdou.

2 24
možnosti
Foto

Já myslím, pane Polický, že pravdu má autor.

Je to neskutečný Kocourkov v německé réžii.

17 3
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik