Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O této reportáži jsem při psaní článku vůbec nevěděl:

https://www.facebook.com/AC24.cz/videos/1284644741612097/

Je přesně v duchu toho, o čem jsem tady psal.

Doporučuji zhlédnout! R^

0 0
možnosti

"Vztek a nenávist jsou jako rybářský háček. Je důležité se ujistit, že jsme se na něj nechytili." -- Dalajláma

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Buďme konkrétní; když se pravdivě pojmenují všechny okolnosti a fakta kolem migrace včetně islámského pozadí, logicky to vyústí v určitá opatření a nebude místo pro nenávist; tedy pravdou se nenávisti zabrání.

Skutečnost? V Evropě na západ od nás se už po desetiletí diskuse o islámu postupně potlačovala, fakta o neúspěšné integraci jsou neveřejná, chování muslimských komunit není předmětem veřejné diskuse a tento zamlčující trend se přenesl do orgánů EU. A pokud se najde odvážný europoslanec a na fóru parlamentu promluví, naše veřejnoprávní to zcela jistě nechá bez povšimnutí, natož aby iniciovala diskusi.

Když půjdeme dle zákona akce - reakce, nejprve najdeme nenávist v islámských textech; avšak kdo na ně upozorní, je nálepkami odsouzen jako ten, kdo vyvolává nenávist. I s IQ 80 lze s minimální logikou vyhodnotit, že je to nesprávné.

Mám se tedy domnívat, že lidé v orgánech EU a v jednotlivých vládách včetně té naší mají nižší IQ než 80?!

Jestli si někdo myslí, že řeči o zamlčování a umlčování jsou jen teoretickým plácáním, je dobré si připomenout, kolik např. bylo "odsunuto" zdejších blogerů. Blog idnes není pupek světa, ale je to dílek informačního prostoru se slušnou návštěvností. A omezování začne po kouskách, třeba s neoprávněnou odvolávkou na Kodex. Kousek ke kousku a dojdeme tam, kde je západ; vyslovíte se proti islámu a jste pokutován nebo odsuzován, někdy i doslovně.

Ještě je prostor, kde se diskusi a názorům meze nekladou; zde nemohu, tak píšu do PL, ale nebudou PL jedny z prvních, o které se bude zajímat cenzor z MV?

K titulku: nenávist není program, ale jsem-li zahnán do kouta, právo na ni mám a nemusím nastavovat druhou tvář!!!

4 0
možnosti
Foto

Nenávist, závist, lakota, chamtivost, hloupost, udavačství – všechno toto bylo hlavní motivací všech komunistických přisluhovačů nejpozději po 68 roce. Na tomto byl ten zrůdný systém založen. Jeho děti se dnes zase projevují, cítí příležitost jako hyena mršinu. Těmto charakterům se za tím minulým zasmrádlým režimem teskní. Tenkrát vítězila nenávist. A vy chcete vydávat nenávist za cestu k úspěchu?

4 4
možnosti

Vzhledem k tomu, že největší nenávist vyvolává potlačování pravdy a filtrování informací, tudy cesta k úspěchu opravdu nevede:-/

2 0
možnosti

Jak to mam napsat, ze se mi to vubec, ale vubec nelibi, abych nebyl predmetem stiznosti?

2 1
možnosti
Foto

J29a76k88u23b 53R89o17t19h

27. 2. 2017 15:39

Správně. Do každého média povinně denně kousek nenávisti. Například "Dnes nenávidíme... negry!" Pro Literárky třeba "Existenciální koutek nenávisti..." Jste normální, Mazurku? Skutečně vám přijde nenívist tak přirozená a potřebná?;-O

4 2
možnosti
Foto

Pane Rothe!

Já Vám tady nemám za zlé, že vůbec neumíte číst a chápat obsah napsaného textu. To se může stát každému.

Ale mám Vám za zlé, že se neumíte chovat a namísto čehokoli jiného hned osobně a sprostě napadáte! Rv

4 2
možnosti

Aneb : Pravda a Nenávist musí zvítězit v tomto případě zvítězit nad Lží a Vítačstvím..

Prostě musí..

Islamonausea forever!!

0 2
možnosti

J37a94r69a 83R46a33n33k

1. 3. 2017 5:36

Pokud se chcete niormalne vyjadrovat, nikdo Vam snad nemuze zakazovat psat, ale tak jako je spravne zakazane propagovat antisemitismus a popirani holocaustu, tak snad i islam je jen vira, to, ze ho silenci, kteri ani v zadneho Boha neveri pouzivaji k zastraseni ostatnich, oni pritom zabiji nejvice muslimu, jak sami pisete o zenach, ktere byly zakopane, ale pochybuji, ze Vam jich bylo lito. Tak jako ted prohlasil Trumpuv novy general McMaster - radikalni islamista je ten ktery zabiji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik