Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

.... i když se to možná nezdá, tak pro to děláme maximum!,- stovky "dětí" se naučilo ovládat krátké / dlouhé střelné zbraně a velice dobře ví kde je jejich místo až pujde do tuhýho !,- ...... i ti největší hlupáci z Bruselu velice dobře ví, jak tenhle cirkus jednou skončíVEU!

1 0
možnosti
Foto

"V místech, kde dříve stály jedinečné malebné krámky místních obchodníků, malé kavárničky a soukromé restaurace, vytvářející vždy jedinečnou a neopakovatelnou atmosféru, nejprve začaly vznikat Kauflandy a Lidly se sortimentem stejným v celé Evropě

Zdroj: http://ludekmazurek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=594648";

Pane Mazurku, co nám to tu lžete? Kolik je vám let, že pamatujete ty jedinečné malebné krámky místních obchodníků, malé kavárničky a soukromé restaurace, vytvářející vždy jedinečnou a neopakovatelnou atmosféru. Jak to můžete pamatovat, když toto skončilo 25.února 1948?Já jsem starší než vy, ale i já pamatuji jen chátrající kavárny, restaurace a prodejny různých Pramenů, Jednot, Včel, RaJe a dalších družstevních a státních podniků. Jestli vy takto chcete vychovávat své děti, tak doufám, že vás nebudou poslouchat.

2 4
možnosti

Vy snad neumíte číst..., zkuste to ještě jednou...!:-)

3 0
možnosti

Pěkně shrnuto. Ten trend směrem k supermarketům byl bohužel ve svobodné společnosti nevyhnutelný. Zvaní a protěžování stoupenců nenávistné ideologie v dnešní západní Evropě je něco, nad čím může rozum stát.

2 1
možnosti

A kolik máte dětí vy, pane Mazurku?

1 6
možnosti

jůů, ty seš chytrééj ! To je snad jedno kolik má kdo dětí. I kdyby neměl žádný tak to snad neznamená, že mu bude budoucnost národa ukradená !!!!!

7 0
možnosti

G35e86o82r77g20e 36H68o59l18y

23. 3. 2017 19:59

Sdilim Vase nazory a obavy, mame 3 deti...i kdyz ziji za oceanem.

3 0
možnosti
Foto

Lék je jediný. Přestat věřit státu a v tomto duchu vést i své děti. Jestliže my jim neumíme tu svobodu vytvořit, budou si jí muset vytvořit samy. Jedině svobodný člověk má tu sílu zabezpečit kolem sebe mírový a smysluplný život.

Nejhorší co může být je spoléhat se na všelijaké Sobotky, Zemany, Kalousky a myslet si že ti noví Babišové, něco změní k lepšímu.

5 1
možnosti

K47a40r75e51l 78M98a29s57e54k

23. 3. 2017 19:59

Kolik máte dětí, "svobodný člověku" v brnění?

0 7
možnosti

Pan Mazurek fakta nemá rád, on raději ty pocity a bezduché výkřiky. Bůhví, jestli má své vlastní děti.

2 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS