Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V rámci Evropského soudního dvoru už se řešilo tolik sporů, že toto je jen špička ledovce. Polsko ani Maďarsko z EU nevystoupí, Polsko je největším příjemcem dotací. Sakce bude proto spíše symbolická vzhledem tomu, co tato země od EU dostvá. Maďarský premiér je v Evropském parlamentu kárán skoro každý druhý týden, vždy o trochu zmírní svůj zákon a jede dál. Jde spíše o symbolické gesto. V EU jsou na nás o hodně mírnější, nežli na Řecko, jež už definitivně ztratilo díky své ekonomické krizi a zadluženosti ztratilo autonomii.

5 2
možnosti
JH

J51i26ř16í 72H64r74b81e31k

13. 6. 2017 19:00

KarmaR^ Teď ale jak z toho ven? V parlamentních volbách má našlápnuto ANO a její zástupci v EU se za svou vlast a V4 zrovna moc neperou, spíš bych řekl naopak. Ještě že vítači TOP mají nepřekonatelný odpor ke spolupráci s ANO. ČSSD míří za svou rivalkou ODS na periferii parlamentu ... kdyby tak mohl mít Robejšek karty Babiše;-(

7 1
možnosti
RS

;-DR^ Kdysi jsme nadávali na Moskvu, dnes na Brusel. Furt stejný bordel, kam se ale obratíme potom? Jo, ještě zbývá sever nebo jih.

9 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik