Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem zvědavý jak bude naše vláda reagovat.

Možná by stačilo pohrozit referendem o setrvání v EU.

0 0
možnosti

Já jsem tam hodil NE. Už tehdy byly relevantní informace, stačilo se jen trochu víc se o ně zajímat...

0 0
možnosti

100% souhlas, rovněž jsem hodil NE.

0 0
možnosti

Komise vede řízení proti někomu neustále. Začalo to navyšováním dluhů v eurozóně, pak si pamatuju slabé zabezepečení hranic, pak zase moc dlouhé hlídání hranic a teď to jsou kvóty. Nikdy se nic nestalo, je to jen plácání do vody.

1 0
možnosti

děkuji. kéž by se naše vláda pochlapila

4 0
možnosti

T53o24m18a22s 55V68r94l57i52k

15. 6. 2017 19:59

Na to hlasovani o kvoty nemela CR vubec pristoupit. I na slunickovem BBC se pozastavili nad tim, ze na tak dulezitou otazku, co zasadne ovlivni hlasujici zeme, se nemelo hlasovat pouze o vetsinu, ale o souhlas vsech.

6 0
možnosti

J98a23n 31D59v86o30r44a68k

15. 6. 2017 17:29

Já si myslím, že bychom měli těch 2-3 tisíce přesídlenců přijmout. Vybral bych mladé muže do 20 let ( tzv. inženýry), a poskytl bych jim v česku příspěvek jako nemajetným Čechům ,to znamená 2700 Kč. měsíčně, zároveň bych všem neziskovkám, které se chtějí starat o uprchlíky , odebral všechny státní příspěvky. Splnil bych tak podmínky Bruselu. Věřím , že maximálně do dvou měsíců by v České republice nebyl ani jediný!!

12 0
možnosti

Pokud vím, tak někteří utekli ještě v Itálii, jen když se dozvěděli, že by měli jít k nám.

0 0
možnosti

J53i21ř19í 39K31ý19r20a

15. 6. 2017 12:43

Skvělý blogR^

7 0
možnosti

Pakliže je naše politická reprezentace 100% si jistá, že k nám utečenci nechtějí, pak je navýsost hloupé, že je od EU nepřijala, mohli jsme dostat obrovské peníze za nic...všechny přijmout, vystavit jim papíry a dát jim jen to minimum, které náleží u nás těm, kdo nikdy nepracovali....no a asi tak po jednom týdnu budou všichni migrantí opět zpět v SRN.....a jinde....ten týden bychom jistě vydrželi..a i s nasazením kompletních bezpečnostních služeb na udržení pořádků,,,,a EU by se nestačila divit....my bychom svým závazkům dostáli, a EU by platila a migranty bychom tu neměli....tedy...POKUD je to tak, jak tvrdí naši vrcholoví politici...ale zdá se, že si svými slovy nejsou moc jisti..........a zkouší naprosto něco jiného....ale možná jsou to i blížící se volby..........kdo ví, cos děje lidem v hlavě, kteří mají tolik inteligence že vystudují práva za několik málo měsíců...

Ze strany EU se jedná jen o naplnění litery zákona....i když asi velmi nevhodně.....

4 9
možnosti

...možná dle litery zákona,ale hlasování již tak čisté nebylo,jelikož proběhlo hlasováním ministrů a ne premiérů s možností "veta".....takže podfuck

5 0
možnosti

Samozřejmě, že jsem v roce 2003 hlasoval ANO! Jako naivní, ideologicky zpracovaný jednadvacetiletý cucák plný eurounijního nadšení. Cucák, který si vůbec nebyl ochoten připustit, že by dnešní situace mohla nastat. Ani se nad tím zamyslet...

A nemyslím si, že bych byl nějakou výjimkou... :-/

17 0
možnosti

Spousta věcí k "lepšímu" byla změněna až Lisabonskou smlouvou. I to přerozdělování uprchlíků je v ní napsané. Ani v té době nebyly takové znaky, nebo jsme je přehlíželi, že EU jde cestou centralizované moci a velkého super státu ne kooperací jednotlivých zemí. Těžko přetěžko se budeme tohodle molocho zbavovat.

3 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik