Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P97a41v46e90l 93K95i32l53i69k

17. 9. 2017 20:03

Ode mě karma. R^

Ale jinak marná snaha. Lidi si to dohromady nedají:

Obsazování migranty a výměna původního evropského obyvatelstva podporovaná Bruselem/Berlínem. Islamizace multikulti vyspělé Evropy. Vláda kterou si nyní zvolíme bude čelit roustoucímu tlaku z EU, ale i tlaku domácích migračních šílenců, kteří se nemou dočkat, kdy se i my staneme cílem pro uprchlíky. Volby nelze za 14 dní nebo za 2 měsíce zopakovat. Slabost a nepřipravenost naší armády. Všechny strany, které vévodí preferencím, zásadně odmítají referendum o vystou pení z EU a naopak jasně deklarují 'S EU na věčné časy a nikdy jinak'. Před volbami jsou všichni politici protiuprclickými bojovníky. Zatím jsme měli kliku, že se nám migrační krize vyhnula, ale není to naše zásluha.

Lidi si to dohromady nedají. Vůbec takle nepřemýšlejí. Už se dávno rozhodli koho zvolí. Hlavně žádný nacisty a rasisty. Nechápou že nás čekají neobyčejně důležité volby. Možná nejdůležitější v historii této země. Lidem je to zatím zdá se zcela fuk. Nic s nima nehne. Hlavně čerpat eurodotace, zvyšovat počty státních úředníků, omezovat lidská práva (v první řadě svobodu slova), inkluze školství, likvidace drobných podnikatelů a podobné lahůdky. To je pro lidi v současné době to nejdůležitější. Tím jsou voliči doslova fascinováni. A podle toho dopadnou volby.

16 2
možnosti
BL

Souhlasím s blogem a bezezbytku i s Vaším příspěvkem. Někdy mám dojem, že se vytváří jakási mlha ( inkluze, omezování svobod, upřednostňování menšin atp), právě proto, aby zůstalo zakryté to největší zlo dneška.i.e islamizace ( nejen)Evropy. A zejména u nás - vzhledem např.k naší životní úrovni a souvisejícím starostem- se ani nelze divit, že tenhle problém vidí málokdo. Naše košile jsou bližší a nejsou zrovna šité z hedvábí..

4 0
možnosti
TG

R^ Doufám, že pŕi volbách nebude většina lidí upřednostňovat máslo před národní bezpečností!

20 0
možnosti
ZB

Ano,to nepřipustíme.Naše ženy musí znásílnovat pouze Češi,v horším případě alespon Slované,tedy Poláci,Rusové,Slováci,Ukrajinci a Bulhaři....to si myslíte,že u nás nejsou ženy a dívky znásilnovány...?Ovšem pokud znásilnuje "našinec" je to v pořádku a nikoho to nezajímá...to si jako myslíte,že nějaký politik zabrání znásilnování žen...?

9 39
možnosti
PK

Budu za kacíře - asi se vše nepublikuje, ale očekával jsem že podobných deliktů bude víc. Určitě v budoucnu bude. To vše měl Berlín předvídat,možná předvídal, dnes argumentuje i tím, že zachránili Orbána a ten syč.. chce ještě přispět na plot.

1 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik