Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

nejde o vymlaceni jednoho okna kamenem, pane Mazurku. Rusko se podilelo na teroristickem utoku na vysostnem uzemi ciziho statu. a aby bylo mozne obvinit, je treba dukladne vest vysetrovani, aby tajna sluzba nevypadala jako stado cuckaru - jak nase tajne sluzby oznacil prezident Zeman. nase tajne sluzby pracuji profesionalne, at se Vam to libi, nebo ne.

6 7
možnosti
Foto

To předvedli třeba s kufříkem plným jedů. Jedna blamáž jim nestačila?

6 0
možnosti
PV

P14a95v79e23l 29V87é41b36r

18. 4. 2021 10:00

Mě zaráží jedna věc: To náhlé prozření a poznání "pravého" viníka po sedmi letech bez nových důkazů, v politicky velmi příhodný okamžik.

Podle mě to věděli dřív a trestuhodně to tajili, nebo jde o rovněž trestuhodnou fikci.

22 0
možnosti
ZD

Otázek je pro nás - neznalé dost. Sklad byl soukromý a říkalo se, že majitel byl posledním, který tam v nezvyklou dobu pobýval. Informací bylo dost a je jich ještě víc. Jen se v nich vyznat. Všichni vyčítají vládě neschopnost přesvědčit ale tento případ je více než nevysvětlen a to na něm pracují profesionálové. Doufejme, že jen zatím. Pokud je pravdou, že akce mířila proti bulharskému obchodníkovi je navíc lež tvrdit, že byla obrácena proti naší republice. A v pozadí stále příprava tendru!!! Časové souvztažnosti nabíledni!

7 0
možnosti
KT

Ano, výbuch muničního skladu na území České republiky, pokud je akcí proti bulharskému obchodníku, skutečně nemůže být apriori namířen proti České republice a tudíž se jím BIS ani policie vůbec neměla zabývat!

3 2
možnosti
Foto

Jak jednoduché pokládat otázky, když je hotovo. Pokládal jsi stejné dotazy před 7 lety? Tito ex post chytrolíni jsou fakt ...... (doplň si sám);-)

6 8
možnosti
Foto

Milý pane, žádné "chytrolínství" to z mé strany není a ptám se zcela důvodně a oprávněně!

Před 7 lety mně tady totiž nikdo nepodsouval, že se jedná o akt mezinárodního terorismu spáchaný ruskými tajnými agenty - tedy o čin, kterému má naše BIS a bezpečnostní složky státu předcházet (jinak jsou doslova k ničemu)!

13 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik