Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Ale jděte vy drndo. Předmětný článek je na fóru v sekci komentáře a názory, nikoli zpravodajství. Rétorika se vůbec neliší od rétoriky každého jednoho demonstranta, který ostrakizuje vládu a chce ji vyházet z okna. Takže jste vlastně každého jednoho demonstranta nevědomky označil za komunistického aparátčíka z 50. let. Demonstranti vyjádřili názor, redaktoři fóra (nejen Hovorková) vyjádřili svůj názor. Takže si ten polototalitní dementní pamflet, kde smí názor vyjádřit pouze jedna strana, můžete strčit do Russka.

11 10
možnosti
JV

Co to má společného se "sekcí" zpravodajství, docente?

0 0
možnosti
JK

Organizátoři akce mají svobodu slova, ponechte ji i jejím odpůrcům, děkuji.

10 2
možnosti
PD

Když soud odsoudil Babiše za názor, že účastníci jiné demonstrace jsou zaplacení, byl asi o svobodě slova jiného nazoru

1 0
možnosti
MJ

Nikdo účastníky demonstrace nekriminalizuje. Pouze jeden pisálek napsal svůj názor, na který má právo úplně stejně jako účastníci demonstrace mají právo zase na úplně jiný názor...

5 4
možnosti
EH

Právo na názor? Kdybychom zaměnili tuto demonstraci třeba za Pride průvod, to by bylo po takovém komentáři trestních oznámení.

Urážet lidi se zjevně smí, jenom je třeba dávat pozor na chráněné skupiny. ;-)

14 0
možnosti
JP

Za lidi, kteří byli dnes na Václaváku se musí každý soudný člověk stydět. Vyměnit hodnoty a zásady za pochybný příslib levného plynu, na to musí být silný žaludek a slabý mozek. Je to něco takového, jako kdyby za protektorátu demonstrovali za spolupráci s Hitlerem. Organizátoři pracují ve prospěch Ruska a tito lidé plní většinou roli užitečných idiotů.

19 15
možnosti
JK

J49a39n 42K19o56z10á12k

29. 9. 2022 0:28

I oni mají právo se stydět za vás. Nechápu, jak si tady mnoho lidí hraje na to, že jenom jejich přesvědčení je jediné to správné. Opravdu to zavání komunistickou ideologií. Akorát nejsou schopni si to uvědomit.

14 0
možnosti
Foto

Forum 24 nejsou noviny, nýbrž něco podobného jako byla kdysi názorná agitace. Nedávno prošla medii zpráva o cvičení těžkooděnců proti demonstrantům, pokud si někdo myslí, že za komančů by vás dávno rozehnali obušky a děly, dost možná se mýlí v tom, že se to dnes nestane, zdá se, že už se na vás chystají. Konec hry na demokraturu.

11 10
možnosti
AT

Ani v demokracii se na demonstraci netoleruje násilí a ničení majetku. K tomu jsou těžkooděnci určení. Až se někde dočtete, že byla takto rozehnaná nějaká poklidná povolená demonstrace, dejte vedet

3 0
možnosti
Foto

K98a74r77e47l 38C49a18c48h

28. 9. 2022 21:41

Demonstrace nejsou dobrým politickým prostředkem, protože psychologie davu je vrtkavá a dav snadno manipulovatelný. Proto jsem odsuzoval zcela zbytečné demonstrace Michprdů proti Babišovi a Zemanovi, které jistě odpůrci dnešních demonstrací podporovali. Přestože se mi hrubě nelíbí současná vláda, musí se znemožnit sama a lidé jí musí vystavit účet ve volbách a ne na náměstích. Pravdou je, že současná vládnoucí garnitura začala užívat nedemokratických prostředků k upevňování své moci. K veřejným nepokojům by se mělo přistoupit ale jen v případě, že by tato garnitura měla tendenci k likvidaci svobodných voleb. Jisté náznaky již tu byly v pirátských návrzích korespondenčních voleb. I předvolební koalice již byly podvodem na voličích. Před volbami by se měly pouze slučovat strany. Koalice by se měly uzavírat až po volbách. Tolik můj názor na masová vystoupení lidu, která mají být jen krajním politickým prostředkem.

5 5
možnosti
ST

" I předvolební koalice již byly podvodem na voličích."

Tomu se odborně říká OXYMÓRON. ;-)

6 0
možnosti
PL

P17e17t12r 48L51o36r77e22n37c

28. 9. 2022 21:35

Milejzlatej...

V komunismu 50. let by takovéto shromáždění rozehnala armáda a Veřejná Bezpečnost s transportéry s radlicemi a plotovými poli na přídi, načež by do týdne byli všichni účastníci pozavíráni a vyfasovali by 10-15 let na uranu, pokud by jejich OBHÁJCE nepožadoval víc...;-)

A v současném Rusku je to taky tak, akorát místo uranu se ještě týž den šupajdí na frontu.

A tohle chceš obhajovat?

19 2
možnosti
Foto

Neznám Vás, pane Lorenc, a nejsem tady Váš "milej zlatej" (naštěstí)!

Nic takového, co píšete neobhajuji a pokud byste uměl číst a chápat obsah psaného textu, tak byste to zajisté musel vidět také.

Dopouštíte se tady jen ubohého diskuzního faulu typu vymyšleného nesmyslu (tzv. strašáka), na kterém pak rajtujete. Je to ubohé a dělají to lidé, kterým se říká trollové.

3 0
možnosti
Foto

Autor ví kulový o padesátých letech. Ovšem pí H. nejspíše také:-/Jen je poněkud až zarážející, že organizace těchto,,demošek" je tak laxně povolována známým personám, respektive i kým a proč:-(

0 0
možnosti
TB

Demonstrace se nepovolují, jen oznamují....

2 1
možnosti
Foto

Vždyť má Hovorková svatou pravdu a není sama, kdo má o těch lidech stejný názor. Stačí se podívat na lidi co to svolali a poslechnout si co požadovali.

12 13
možnosti
Foto

Proboha!

Pane Kindle! Vy obhajujete to, co napsala paní redaktorka FORUM 24?!

Vy jste nějaký starý komunista z minulého století?

Upíráte lidem právo na pokojnou demonstraci a nechal byste všechny do jednoho (tedy desítky tisíc lidí) pozavírat tak, jak k tomu vyzývá paní redaktorka FORUM 24?!

1 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik