Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J42a51r43a 38R14a12n68k

26. 10. 2016 22:15

Proc se vsichni vzrusujete, nahlasim ve zdejsim "Zidovskem centru", mozna, ze dostane vyznamenani v Kanade a Izraeli, proc by letal do nejiste Prahy a jeste treba nesmel bez mikiny na Hrad;-)

0 6
možnosti
Foto

někdo je naštval prohlášením, že senát by se mohl klidně zrušit a tak se trucuje-nedáte medaili kámošovýmu strejdovi? Tak my vám za to pokazíme státní svátek-taky se tím odvede pozornost od žalostně nízké účasti voličů v posledních volbách...jako malé děti:-)

4 2
možnosti

Nejde o to, zda někdo dostane řád nebo ne. Jde o to, že všechny indicie ukazují na to, že hlava státu v souvislosti s vyznamenáními vydírá.

(Nemluvě o tom, že tímto svým jednáním hájí zájmy cizí mocnosti ...)

2 5
možnosti
Foto

I62v85a27n 60M61a93r89e92k

26. 10. 2016 20:09

Zasloužená karma R^ [>-]

9 3
možnosti

Skvělý blogR^, moc Vám děkuji.

4 4
možnosti

Pane Mazurek já s vámi souhlasím jen částečně.Celá vaše teorie stojí a padá na předmětném seznamu vyznamenaných osob,který už pomalu dostává obraz Yettiho.Všichni o něm tady blogují,ale nikdo ho neviděl,aby mohl dojít k objektivnímu závěru.Taky nemám garanci,že ten kdo ten seznam vede,kdo ho spravuje,kdo ho podepisuje ho narychlo nepřepracoval a nevydává ho za původní.Pokud ho podepisuje víc lidí,než jen prezident mělo by být "logicky" víc svědků,kteří potvrdí či vyvrátí,kdo má pravdu.

Je pravda,že akce na staromáku je zase jen levné honění politických bodů.Už jenom ta jména hovoří za vše.

Na druhou stranu společnost-s prezidentem v čele- by pana Bradyho měla vyznamenat už z povinnosti vůči obětem protektorátu.Nikdo jsme to nezažili-7 let totálního strachu o život svůj,nebo rodiny!Trnout strachy,při každém zaklepání na dveře.Každodenní deprese z budoucnosti.A nakonec pochod,ve kterém se pomalu smiřujete,že už nikdy neuvidíte své blízké a nedáváte to Němcům najevo.Tahle nezlomnost-to je ta nemateriální hodnota,kterou nám dali a které si - jako společnost-očividně nevážíme.

0 1
možnosti

Je otázka, jestli se skutečně Zeman někdy aspoň trochu snažil vytvořit zdání, že není jen prezidentem rusofilů, komunistů, eurofobů a diváků Novy. Klause jsem chtěl na Hradě stejně, ale respektoval jsem ho jako svého prezidenta a ten mi nezavdal zásadní příčinu k opačnému postoji. Společnost nebyla nikdy tak rozdělena, dokud tam nebyl Zeman. Možná je to náhoda, možná za to můžou všechny ty lži, možná je to spiknutí pražské pekárny... V každém případě je úsměvné sledovat příznivce prezidenta, kteří z legitimně projeveného politického postoje dělají rozvracení republiky nebo pohrdání českou státností. Byl bych raději, kdybych neměl dojem, že na Hradě bude v pátek soukromá párty Ing. Zemana...:-/

3 5
možnosti

Pane Horáčku, příkop byl vykopán volbou prezidenta a od té doby se mnoho nezměnilo. Kdyby se uražený kníže zachoval jako demokrat, uznal vítěze, byl by daleko větší klid. To je přesně ten moment, který rozděluje národ; vše je podtrženo tím, že Zemanova opozice má daleko snadnější přístup do médií. A navíc, což je zvláště podlé, profesoři na školách ovlivňují (i pod nepřímou hrozbou persekuce) studenty ve smyslu svého názoru.

Na druhou stranu je zřejmé, že Zeman neodpouští těm, kdo do něj kopnou. Na můj vkus, jako hlava státu by mohl být tolerantnější. Ovšem trvalý tlak jeho opozice mu k tomu moc příležitostí nedává.

0 1
možnosti

Pokud by platilo, že "ten z nich, kdo lhal nebo překrucoval pravdivé skutečnosti, by měl okamžitě odstoupit ze všech jeho veřejných funkcí", Zeman už by týden po zvolení objímal stromy na Vysočině.

4 7
možnosti
Foto

I48v90a69n 71M91a92r86e28k

26. 10. 2016 20:10

Omlouvám se p.Studený, omylem jsem Vám dal "+" ;-(

1 2
možnosti

Kdyby na Hradě předávala hlava státu vyznamenání významným osobnostem, nikdo by se necukal.

Protože tam ale bude mstivý dědek rozdávat vyznamenání svým oblíbencům, není o akci moc velký zájem.

2 7
možnosti

P92e52t15r 66S12k18á18l63a

26. 10. 2016 16:50

A pobuřuje Vás také fakt, že pan prezident Zeman bez jakýchkoli hmatatelných či přesvědčivých důkazů veřejně nařkl publicistu Ferdinanda Peroutku z autorství článku "Hitler je gentleman", za toto nepravdivé tvrzení se neomluvil a jeho kancelář nerespektuje rozhodnutí soudu v této záležitosti?

3 1
možnosti

P41e40t59r 56N45ě98m80e55c

26. 10. 2016 16:34

Takže pokud by na hradě seděl např Gottwald, tak je "povinnost" na hrad jít ??? Asi NE.

1 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik