Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přečetl jsem si většinu diskuse; paní Palkova v "září".

Ano, i čeští muži znásilňují; z roční statistiky lze vyčíst % nebo absolutní počty.

Ovšem ze západních zkušeností, ze statistik v severských zemí, je zřejmé, že menší počet mužů - migrantů docílí v této kriminalitě podstatně vyššího počtu případů. Když v Německu připočtete častý přístup policie, která místo vyšetřování zpochybňuje oběť, zda neprovokovala třeba nedostatečným oblečením nebo chováním, což se rozkřiklo a řada postižených svojí újmu ani nenahlásí.

Řešení: v Německu tuto skupinu potencionálních násilníků (a to nejen z důvodů sexuálního násilí) výrazně zmenšit a do ČR je vůbec nepustit. Problém je, že už k nám lezou z Rakouska a hlavně od Němců - cca stovky denně - oficiální přiznání mluvčí cizinecké policie Kateřiny Rendlové. Svůj incident v tramvaji s takovými jsem zde již komentoval.

Tedy otázka na paní Palkovou: proč máme k těm našim násilníkům (zpravidla ne skupinovým) ještě přidávat daleko "výkonnější" hordu přivandrovalců?!!

1 0
možnosti

P87e91t19r 27B28u29r80i48a87n

18. 9. 2017 18:42

Libuše Palkova: možná kdybyste psal vyváženě o všech podobných případech tak byste byl věrohodnější a nevypadalo by to že vybíráte jen to co se vám hodí...

Panebože! Další z primitivních pseudoargumentů bez hlavy a paty. Takže když já budu chtít napsat kritický blog o jízdních vlastnostech Škody Octavia, musím podle paní Palkové analyticky zhodnotit všechna auta na Evropském trhu a pokud možno i desetiletí zpětně! Kdo píše o kauze Čapí hnízdo, musí nutně rozebrat všechny politické a finanční kauzy od sametu a kdo chce, nedej bože, složit oslavnou báseň na kopretiny, měl by zmínit ve verších celou flóru, aby to bylo vyvážené. Bravo! Hlubokosklon.

2 0
možnosti
Foto

právě v těchto dnech byl odložen případ zmizelé Míši-její nevlastní otec, který pak spáchal sebevraždu-a nebyl muslim prosím

a včera chlápke zapíchl tchýni a manželku zmlátil pře očima jejich dítěte-také nebyl muslim-jak hodláte chránit ženy v těchto případech??

3 8
možnosti

Během ne tak vzdálených desetiletí jsme tady měli nepříjemných cizinců v podobě německých a sovětských vojáků až až, takže s Vašimi řádky stopro souhlas:-)

1 0
možnosti

P10e35t69r 31B69u15r45i97a12n

17. 9. 2017 21:32

Souhlas, karma.

9 0
možnosti
Foto

Zdá se, že s Němci jsou pro nás během 100 let již potřetí vážné problémy. Co se ještě musí stát, aby začali svobodně uvažovat. To jim Hitler nestačil? Masochismem svou historii nepřekonají. Ale ať nás do toho netahají. Nedělám si ilusi o výsledku voleb v Německé islámské republice. Poučme se z toho alespoň my, než bude pozdě.

15 3
možnosti

Jinak tedy.." v šoku" již pěkně dlouho nikdo není, napříč Evropou. Ani veřejnost, ani politici. Je to trapně a únavně obehrané politické a mediální klišé. V šoku by byl ten, kdo by se ocitl např.v Malmö, po takových 10ti letech v hibernaci.. Zato já, já mám velmi často pocit, že se ocitám v nějakém velmi zlém snu a to pokaždé, když v médiích narazím na vyjádřeni politiků typu juncker, merkel, mogherini, timmermans, tusk, schulz atd. Nemohu uvěřit, že takové bytosti existují, natož tomu, že je právě a téměř bezvýhradně právě jim, dáván prostor v médiích. Z toho je mi na zvracení, to je příšerná a absurdní realita dneška.. Nechají evropany vraždit, jak ovce a NIKDO očividně nemá sílu to zastavit. Btw., nevěřím již ani na regulérnost a sílu voleb.ONI, si vždy poradí, viz Švédsko- odložení voleb. A muslimských voličů zdatně přibývá. I kandidátů..

23 2
možnosti

Nechápu, jak se mezi diskutéry můžou najít lidé jako je pan Bárta a jemu zdatně přizvukující pan Vokoun, kteří budou tvrdit, že když už znásilňují naši občané, tak proč by nemohli ti cizí.

Každá země má nějakou svou vlastní kriminalitu. To je prostě fakt, ale proč bychom ji měli násobit - a opravdu jde o násobení - cizinci, kteří údajně utíkají před svou "strašnou situací" doma?

Je to asi házení hrachu na zeď, jen si dovolím podotknout, že tito cizinci mají dle statistik - a ty si klidně dohledejte, dnes už to není problém - kriminalitu násobně vyšší, než občané z domovských zemí, vzhledem k jejich množství vůči původnímu obyvatelstvu.

Pokud toto hodláte omlouvat a ještě takto stupidním způsobem, pak je mi Vás opravdu líto.

Autorovi za blog R^

42 3
možnosti

Zapomněl jsmte na pana Polického. Ale nebojte, on na vás v hodnocení nezapomněl ;-).

4 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik